Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.

ÚJRAINDULTUNK!!!

Hosszú kihagyás után újra itt a www.GhostRecon.hu, a régi helyen, a régi formában.
Az oldalhoz egyelõre folyamatosan keresünk, olyan vállalkozó szellemû Ghost Recon fanatikusokat, akik szívesen részt vennének az oldal és a közösség komolyabb fejlesztésében.

A fórumhoz keresünk topik gazdákat, akik moderálják az adott tartalmat és feltöltik tartalommal.

Gyertek bátran.

Balumann
Nyáron lesz, remélhetõleg, olvasd el az elõzõ üzenetemet

Nem lehetett volna megoldani úgy ezt a crosscomot, hogy ne lehessen 1km-rõl kiszúrni sötétben? Ez így egy kicsit gáz... Szerintem. Aki volt katona, vagy valami hasonló, tudja, hogy sötétben az égõ cigi is nagyon feltûnõ, pláne éjjellátóval, akkor errõl ne is beszéljünk, ráadásul a fején van. Egy mesterlövész imádná...

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

hi all!

Mikor szokott lenni hamachis játék??? mert én most is meg délelõtt is voltam fennt de senkit sem láttam...

Evin
Direkt úgy lett csinálva a magyarítás, hogy ne kelljen leszedni ahhoz, hogy angolul is lehessen hálóban játszani, ha vmi baj adódna. A Punkbuster vagy valami nem igazán szereti az efféle MODolást.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

grebber
Ha fájlbuherálással elõcsalom az extrém fizikátakkor sokkal lassabb lesz a game??

Van valami video hogy néz ki ilyen fizikával?

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Na megoldottam, de csak úgy hogy az angol nyelvû Grawot indítottam el...
biztos rossz a fordítás és bezavart!

Balumann
Jah játszottunk, azthiszem 1 Mbit-es feltöltésem volt már akkor, mi is voltunk 4-en. Azon kívül hogy nekem a játék kicsit lassan futott (érdekes módon 40 FPS felett de mégis ilyen furcsa akadozósan), bár az singleben is, nem volt semilyen lag emlékeim szerint. A menüre nem emlékszem, de mintha az tényleg kicsit lassabb lett volna.
Sajnos nincs ötletem mit lehetne csinálni ellene.

Prince23
Én most kezdtem el a gammát, de a 3. pálya legvégén, mikor az a cél, h pusztítsuk el a Lázadó Erõdöt... egyszerûen nem enged tovább, mindig kilép error aplicationnal vagy mivel... egy jegyzettömbös üzivel dob meg... fenn van az 1.05 meg a magyarítása.
mi a teendõ?

SuperCharger
Ti próbáltátok hamachi-n a LAN Campaign-t? Ha igen, milyen nettel, és mik voltak a tapasztalatok?
Mi összvissz 3-an (azaz 2 kliens) próbáljuk játszani, és teljesen kiszámíthatatlanul laggol. Hogy bent a játékban van késedelem, azt megérteném még, mert sok mucsácsó futkározik, sok adatot kell közölnie, de legtöbbször például már a fegyverválasztás menüben is vacakol, 3-4 mp., amíg kivesz-betesz egy fegyvert. A netjeink teljesen jók, a GRAW1-et már végigvittük együtt, nulla problémával. Tippek? (Ja, a szervernek 512k feltöltése van. Természetesen semmi fel-letöltés nem megy, próbáltuk kikapcsolt tüzfalakkal is)

Viktor9202
Jó ötlet:) Én bennevagyok

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Balumann
Tudom, hogy kicsit korán van még ehhez, de szeretném ha nyár 1. hónapjában, ha vége a tanévnek + érettséginek, újra szerveznénk Hamachi-s multikat, és esténként, esetleg 2-3 naponta játszanánk majd.
Azért gondolom nyárra, mert a játék szervezkedés miatt is meg úgy egyébként is sok idõt igényel, és nyilván ilyenkor nem mindenkinek van ideje erre, nekem sem túlságosan.
Természetesen kötelezõ Ventrilo (vagy TS ha nagyon sokan elleneznék) mellett.

Most RSV2 -nél jól bevált egy rendezési módszer, több hamachi szobás megoldás, csak ennek lebonyolítása nem önkéntes (mert abból csak az van h mindenki belép mindegyikbe :D).
Már hirdettem torrenten is, meg pár játékosnak is említettem.

Mostmár nekem 20/3 Mbit-es netem van, úgyhogy mostmár sok embert el kell tudjak bírni, majd próbálkoznom kell h gyorsabban fusson a játék.

Aki tudja említse meg másoknak akik esetleg hajlandóak lennének. Tudom még korai, de ha vkinek megvan akkor írja ki lemezre, ha nem szükséges ne törölje még le, stb. :)

És természetesen a csevegés a régi módszer szerint. Játékba belépés után Ventrin (vagy TS-en) 2 csoportra osztás.

ajem kisa
Ilyen kérdések elkerülésére valo a FAQ!!!

elitehun
mekkora a rendszer követelménye?
passz! Én hozzá sem fogtam a sigli player módhoz egyböl coop módban tolóm.
Ja 1.05 patch-el kevesebbszer dob ki a gém. De már megszoktam a COJ ugyanigy kidobál

Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT

beyczy
jah azt elfelejtettem írni hogy 1.04 utána pedig 1.05-ös frissítéssel is próbáltam a játékot
a processzorom Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 GHz

\"A kemény és kitartó munka idõvvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"

beyczy
hellobello
nekiálltam a játéknak, de amikor a parancsok közül bármikor a "terület" fedezése parancsot adom ki, kirak a játékból ezzel vagy hasonló hibaüzenettel:

Crash in application version: 30899.3048

data\lib\units\extensions\ordersymbol.dsf(-1): Operator <void> + <vector3> does not exist!

SCRIPT STACK:
data\lib\units\extensions\ordersymbol.dsf(0)
data\lib\units\extensions\ordersymbol.dsf(0)

Renderer: threaded
Physics : threaded

mi lehet a probléma? ugyanezzel találkoztam amikor az Advanced Warfighter 1-gyel játszottam
légyszi segítsetek! köszi!

\"A kemény és kitartó munka idõvvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"

Balumann
nagyon régen játszottunk utoljára. Nekem még fennvan a játék, de én kétlem, hogy összetudnánk hozni elegendõ embert újra mostanában, nekem is kevés idõm van most ehhez.

Helló
Szoktatok még hamachin multizni?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Balumann
Van egy gomb a váltásra, be kell állítani.

misirulez
Sziasztok!
xbox kontrolleren, hol állítom, be, hogy ne egyesével hanem sorozatba lõjön?
valami miatt átállítódott.

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

ah kösz,akkor max a feliratokat buktam :D ja egyépként lehet valahonnan leszedni még coop-mapokat?

arty
felirat elvileg jönne ... az a vége :)

Forza.

Hi lenne egy olyan kérdésem,mi az uccso pálya? Megjelöltem azt a rakéta silot,aztán visszaszámlálás jön a gép lebombázza aztán rögtön vége.. semmi felirat se köv pálya semmi,de kiirta hogy feladat teljesitve. szoval nem értem

misirulez
Rájöttem magamtólis<#nevetes1>

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

misirulez
Sziasztok!
Van egy olyan rész, hogy le akarna szállni a helikopter, de mielõtt leszállna, elkezdik bombázni, és jön van 100 ember, akiket szzépen lassan elkezdek leszedegetni, majd ki irja nekem, hogy tank meg lett támadva, ezért game over.

mit csináljak?

arty
(de lehet ez csak xboxon volt igy, PCs már régen volt)

Forza.

arty
ha van medic társad, õ tud gyogyitani asszem

Forza.

Kisát is ismerem! :):)
PL.: rage téged ismerlek msnem: [email protected]
Hali!Vki vegyen fel msnre és világitson fel mindenrõl PLS! :)
hogy lehet benne gyógyulni?

arty
FRAPS ;)

Forza.

meglett a probléma a tûzfalam szarakodott, de annyira hoyg nem tudtuk beállítani itt, másiknál is ua az volt, de itt valami elgányolódott.
köszi
FPS értéket kiiratni hogy lehet? Majd ezt is köszi :-D
Balumann
Azonosnak kell lennie a verziónak akivel játszani szeretnél, de javasolt a legújabb patchel játszani, javítottak bugokat is.
Milyen szerverek látják egymást?

102 es a patch skidrow verzio kell e az 104?
Mi lehet a gond? patch leszedve kreálok LAN szervert Hamachi megy és látja is egymást a szerver, de csak annyi hogy "connecting to server" és vár közben meg bent megjelenik hogy valaki csatlakozott.
HELP
Dante73
"kissé" érdekes egy játék...
Megcsináltam a FAQ-ban, 11. menüpomtban leírtakat, plusz a fizikát hozzáadtam, a 2554-es hozzászólásnak megfelelõen, és a 60 fps lazán megvan...
Eredetileg meg nem engedte medium fölé a beálitásokat. Miért... Tényleg nem értem...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

NeBby
Lassú a procid , azon múlik ! Nekem pl egyáltalán nem akad maxon ...

Starcraft2 e-mail: [email protected]

grebber
Ezért kell hozá fizikai kártya azzal nemlesznek ilyen gondok.
Külföldön már 99 dodoért van!

Next PC upgrade: 2022

Balumann
Kipróbáltam. A játék kb. fele olyan lassú lett, és az irányítást nem veszi be úgy ahogy kell (pl. nyomom a lövést és csak 5 másodperc után kezd el lõni és nem hagyja abba), meg beakad mondjuk az, h megy elõre. Még csak 1-re raktam, magas fizikára.

NeBby
Fizika PhysX kari nélkül!

C:\Program Files\Ubisoft\Ghost Recon Advanced Warfighter 2\Settings\profiles\(neved)\settings.xml

Ezeket változtasd meg:

<has_physx value="false" />
<physics value="0" />

az elsõt 'true' ra a másodikat '1' re a magas fizikához vagy '2' re az extreme fizikához !

Van eladó eredeti GRAW2-m, használatlan, tökéletes állapotú, potom 3200-ért. Keressen meg, akit érdekel még ennyire a játék.

Ha elkapta, nem ereszti!

Viktor9202
Szoba: GRAW2_HUN

Jelszó: graw2

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

ajem kisa
Jah, elfelejtettem... nincs premiumom, a faq-ban olvastam, de nekem nemjo ugysem...:S
Csináljunk 1 uj szobát, vagy nemt'om!

ajem kisa
Az a hama szoba full...
Hol futunk össze?:P

Rage47
jah nem igazán érnek rá az emberkék. év végi hajtás...
Balumann
senki sincs most se :D Nem lesz könnyû újra összeszedni az embereket, fõleg így nyár után.

NeBby
Nekem legkorábban holnap este jó , mert felrakom megin a Vista sp1 et és még a grawot is le kell szednem <#vigyor3>

Balumann
Ma este 8-kor jó nektek?
Ja és sztem a Ventrilo-t üzemeljétek be majd.