Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÚJRAINDULTUNK!!!
Hosszú kihagyás után újra itt a www.GhostRecon.hu, a régi helyen, a régi formában.
Az oldalhoz egyelõre folyamatosan keresünk, olyan vállalkozó szellemû Ghost Recon fanatikusokat, akik szívesen részt vennének az oldal és a közösség komolyabb fejlesztésében.
A fórumhoz keresünk topik gazdákat, akik moderálják az adott tartalmat és feltöltik tartalommal.
Gyertek bátran.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Mikor szokott lenni hamachis játék??? mert én most is meg délelõtt is voltam fennt de senkit sem láttam...
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Van valami video hogy néz ki ilyen fizikával?
Next PC upgrade: 2022
biztos rossz a fordítás és bezavart!
Sajnos nincs ötletem mit lehetne csinálni ellene.
mi a teendõ?
Mi összvissz 3-an (azaz 2 kliens) próbáljuk játszani, és teljesen kiszámíthatatlanul laggol. Hogy bent a játékban van késedelem, azt megérteném még, mert sok mucsácsó futkározik, sok adatot kell közölnie, de legtöbbször például már a fegyverválasztás menüben is vacakol, 3-4 mp., amíg kivesz-betesz egy fegyvert. A netjeink teljesen jók, a GRAW1-et már végigvittük együtt, nulla problémával. Tippek? (Ja, a szervernek 512k feltöltése van. Természetesen semmi fel-letöltés nem megy, próbáltuk kikapcsolt tüzfalakkal is)
Azért gondolom nyárra, mert a játék szervezkedés miatt is meg úgy egyébként is sok idõt igényel, és nyilván ilyenkor nem mindenkinek van ideje erre, nekem sem túlságosan.
Természetesen kötelezõ Ventrilo (vagy TS ha nagyon sokan elleneznék) mellett.
Most RSV2 -nél jól bevált egy rendezési módszer, több hamachi szobás megoldás, csak ennek lebonyolítása nem önkéntes (mert abból csak az van h mindenki belép mindegyikbe :D).
Már hirdettem torrenten is, meg pár játékosnak is említettem.
Mostmár nekem 20/3 Mbit-es netem van, úgyhogy mostmár sok embert el kell tudjak bírni, majd próbálkoznom kell h gyorsabban fusson a játék.
Aki tudja említse meg másoknak akik esetleg hajlandóak lennének. Tudom még korai, de ha vkinek megvan akkor írja ki lemezre, ha nem szükséges ne törölje még le, stb. :)
És természetesen a csevegés a régi módszer szerint. Játékba belépés után Ventrin (vagy TS-en) 2 csoportra osztás.
Ja 1.05 patch-el kevesebbszer dob ki a gém. De már megszoktam a COJ ugyanigy kidobál
Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT
a processzorom Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 GHz
\"A kemény és kitartó munka idõvvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
nekiálltam a játéknak, de amikor a parancsok közül bármikor a "terület" fedezése parancsot adom ki, kirak a játékból ezzel vagy hasonló hibaüzenettel:
Crash in application version: 30899.3048
data\lib\units\extensions\ordersymbol.dsf(-1): Operator <void> + <vector3> does not exist!
SCRIPT STACK:
data\lib\units\extensions\ordersymbol.dsf(0)
data\lib\units\extensions\ordersymbol.dsf(0)
Renderer: threaded
Physics : threaded
mi lehet a probléma? ugyanezzel találkoztam amikor az Advanced Warfighter 1-gyel játszottam
légyszi segítsetek! köszi!
\"A kemény és kitartó munka idõvvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
Szoktatok még hamachin multizni?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
xbox kontrolleren, hol állítom, be, hogy ne egyesével hanem sorozatba lõjön?
valami miatt átállítódott.
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Van egy olyan rész, hogy le akarna szállni a helikopter, de mielõtt leszállna, elkezdik bombázni, és jön van 100 ember, akiket szzépen lassan elkezdek leszedegetni, majd ki irja nekem, hogy tank meg lett támadva, ezért game over.
mit csináljak?
köszi
FPS értéket kiiratni hogy lehet? Majd ezt is köszi :-D
Milyen szerverek látják egymást?
HELP
Megcsináltam a FAQ-ban, 11. menüpomtban leírtakat, plusz a fizikát hozzáadtam, a 2554-es hozzászólásnak megfelelõen, és a 60 fps lazán megvan...
Eredetileg meg nem engedte medium fölé a beálitásokat. Miért... Tényleg nem értem...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Külföldön már 99 dodoért van!
Next PC upgrade: 2022
C:\Program Files\Ubisoft\Ghost Recon Advanced Warfighter 2\Settings\profiles\(neved)\settings.xml
Ezeket változtasd meg:
<has_physx value="false" />
<physics value="0" />
az elsõt 'true' ra a másodikat '1' re a magas fizikához vagy '2' re az extreme fizikához !
Ha elkapta, nem ereszti!
Csináljunk 1 uj szobát, vagy nemt'om!