A ghostrecon.hu -n kialakult konflikus miatt + az első szervezett játék tapasztalatai után az lesz a legjobb, ha elfelejtjük ezt az egészet. Ha így egyedül szervezem, tényleg nem jutunk semmire. Leírtam az én tervemet, erre olyanok is jöttek, akik nem szeretnének játszani. tHUNder megpróbált segíteni és felajánlotta az oldalt, hiba volt belemennem, mert talán össze tudtuk volna szedni az embereket itt, egyszerűbben megbeszélhettük volna a dolgokat.
Úgyhogy hagyjuk ezt amit írtam, nem fog összejönni, és most nekem is vannak más terveim. Sajnálom, hogy így alakult. A ghostrecon.hu tagjai meg mostmár végképp elítélnek.
Nem tudom miért mentem bele, mikor tavaly pont az miatt hagytuk abba, mert mindenki eltűnt amikor velük akartunk összejönni (de ők nem úgy játszottak, ha olvassátok a ghostrecon.hu forumot, megértitek).
Érdekes, hogy míg más játékokba haverokat szerzek így, itt inkább ellenségeket. Mindenesetre ha valaki megpróbál szervezni hasonlóan, akkor én benne vagyok, hiszen a játékot szeretem. Én nem szervezek ebben a játékban többet, legalábbis egyedül nem.