Semmi gond, én is bemásoltam volna (vagy legalábbis pontos linket írtam volna).
Nekem mind2 játék nagyon tetszik. De a Vegas 2-ben most nagyon jó csapat van, és nagoyn jókat játszunk. Ha jó a csapat, akkor még a gagyibb játékok is jók (én pl. időnként Soldatozok, Wormsozok, meg ilyesmi :P).
Tavaly mondatni játszottunk nagyon jókat is GRAW 2-ben, de nagyrészt 2-3 ember miatt nem állítottuk be a csapatokat (mert ugye mindjárt belépnek és gogo ne várjunk, úgyse az a lényeg meg stb...). Emellett meg nagyrészt meg se szólaltak a ventriben :P
Tehát, jó játék a GRAW 2, de csak úgy ha kialakítunk egy jó kis közösséget, megbeszélt időben belép aki tud, ventrilo-ra is, belép mindenki játékba, utána elosztjuk 2 csapatra (ventrin is) úgy hogy naggyából egyensúly legyen, és játszunk. Nem azzal a céllal, hogy ki öl többet, hanem hogy teljesítsük a feladatot.
Összefoglalva, aki nem tud maximum 10-15 percet várni arra, hogy beállítsuk a csapatokat, az ne jöjjön. Mert sok ideig tart a menet, és nem megfelelően elosztott csapatokkal nincs értelme játszani, abból egyik csapatnak csak szenvedés lesz. Ahhoz meg nekem nincs türelmem.
Vegas 2 most nagyon jó az együttműködő csapat miatt. Itt viszont a legutóbbi próbán sem volt olyan, amiért úgy érzem érdemes lenne újra megpróbálni. Mindenesetre megpróbáljuk még 1x valamikor.
Aztán valamit kitalálok, mondjuk kirakom azt aki beír olyat, hogy "go" mielőtt mindenki készen nem állna.