FAQ
  • Balumann
    Nah szóval még mindig áll az, hogy szerveznénk multis játékokat. Eddig át volt irányítva ez a topik a ghostrecon.hu -ra, de most vissza lett állítva. De a ghostrecon.hu is elérhető természetesen. Bár én inkább ezt a forumot választanám a fő szervezési helynek, mer gyorsabb (egyből lehet írni és olvasni is üzeneteket), sokkal áttekinhetőbb, és a lényeget ki is tudom emelni a hosszú címnél.
    A Magyar Ghost Recon közösség oldal forumában le van írva, hogy mik az elvárások. Mondjuk már 2-3x megpróbáltunk játszani, de egyrészt nem voltunk elegen, másrészt ugyan az folytatódott mint tavaly.

Szeretném, ha együtt működne mindenki abban, hogy a csapatokat mindig rendesen, balancra törekvően kialakítsuk, és hogy mindenki türelmesen megvárja amíg mindenki belép a játékba, elosztjuk a csapatokat, és Ventrilo -n is szétosztjuk az embereket.

Ha ugyan az fog folytatódni ami tavaly, vagy ami most volt 1x, akkor én nem fogok játszani. Tavaly nem léptem ki, most viszont ki fogok, mert nekem ott van már a RS Vegas 2 is, ahol viszont jó csapat van.

Legközelebbi játékot tervezzük jövőhét keddre mondjuk, és mindenki próbáljon meg szerezni embereket. Network-al kapcsolatos információk a Ghost Recon közösség forumában.