FAQ
  • IkszKoMa
    Meg a frászt, 1024 alá nem adom egy most kapott 19-es monitoron, ez is elég csúnyán néz ki.A videókártya meg gyárilag szénné van húzva...7600 színtjét elvileg alulról súrolja. És nem swappeléses szaggatás a ram miatt...
    Se a fizika se a grafika nem olyan egetrengető hogy mediumon el ne bírja, esetleg valakinek valami használható tanács? Helyenként volt hogy ment, volt hogy nem. Máskor meg egész pálya játszhatatlan. Quake wars 1280-ba megy med-high-on 29-30 játékossal gond nélkül(minimális beakadás ha 25en lőjük egymást az alagútba). És azért az sem csúnya, és a fizika meg bőven zsír.Azt meg ne mondjátok hogy az ellen IQ-jának sok proci kell, mert az néha zseniális de az esetek 60-70 százalékában le tudom rambózni őket egymagam. Pedig még hardon tolom és kicsit sem vagyok pro(ez biztos). Az egy sem megy éppen valami fényesen! Drivert cseréltem, kicsit jobb lett, de nem eléggé, hangkártyát letiltottam, szoftveres fülessel nyomom, de még ez is csak kicsit dob. TÉnyleg el ötlettelenedtem!!!(Winfos 2 hetes, rendszeresen karbantartom)