Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most néztem meg a SÓLYOM VÉGVESZÉLYBEN c. filmet. hu nagyon állat, mintha a GRAWot láttam volna 😊 Nem tud még valaki hasonló filmeket ajánlani nekem?

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

Readme:

Directions to install:
Extract this .ZIP into your GRAW installation folder.
Example:
C:\Program Files\Ubisoft\Ghost Recon Advanced Warfighter
tehát
a fear modnál:
totalcommanderrel az egyik oldalon a zippen állsz, a másik oldalon a telepitett játék gyökér könyvtárában.azon belül a local/english könyvtáron
a zippen nyomsz egy ALT+F9
és már ki is csomagolta (sajnos a magyaritás file-jait felül irja ugyhogy azt rakd ujra)
az agent smith's modot ugyanigy csak akkor simán a telepitett játék fõkönyvtárában állj
ennél többet nem tudok elmondani (minden le van irva a csomagolt file-on belül a README.txt ben)
sok sikert.

Prince23
Ez full igaz!

Szia,

A mod mappát magát vagy a mappában lévõ több kisebb mappát másoljam a Local/English mappába?
Én az utóbbit próbáltam de semmi. Nincs semmi intro az indítákor és betöltéskor kifagy.
Legális játék, 1.35 patch és magyarítás van fenn.

Van ötlted??😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

hát igen, nem mindegy 😊

bakvarnyu
<#eljen>

bakvarnyu
kösz megpróbálom

94.24et rakd fel mert az directx9es ez meg már a directx10hez készült driver

nem biztos hogy fel kellett volna még rakni ezt a verziót

F:\Tom Clancy's GRAW\local\english\
nekem itt van, de elõtte az eredetirõl készits biztonsági másolatot

bakvarnyu
nektek nem csinált ilyent ? pedig forceware 162.18 van fent

Köszi a tippeket, le is töltögettem a fear és a jason's mod -ot.

Egy gond van, hogy nem nagyon tudom telepíteni ezeket. A letöltött és kicsomagolt mappákat hova kell bemásolni?

Köszi elõre is...

http://www.ghostrecon.net/files2/index.php?act=category&id=36
itt megtalálod a kép berhelõ modokat, a felülrõl a második a legszebb, meg 3rd personba mutatja a palit, de az ugy nem valami kafa, a FEAR mod talán a legjobb, szép is nem 3rd person meg még jó nehéz is lesz, de olvasgasd el a modok leirásait és akkor mindent megtudsz. Jo berhelést

arty
probáld ki

a 320mb ram vszeg kevés lesz a full highoz (amit az xml fájl editálásával állithatsz be), ill ha tudsz alacsony FPS-el játszani, akkor mehetsz ugy is ... (de lehet h a bill laggolni fog)

Forza.

Hali,

Melyik az a mod amivel színesebb a játék? ( GRAW1 ) honnan tölthetõ?

Elõre is köszi...

rekettyes
akkor add már nekem a vieokaridat thx <#vigyor1>

grebber
Oké.Kösz!

Next PC upgrade: 2022

Hi!

Kérdésem lenne, hogy van a FAQ-ban a "11. Hogyan tudom megnézni, milyen a játék maximumon?" leirás, ezt ha beállitom high-re akkor high-on is tudok vele játszani vagy csak megnézni tudom hogy hogyan nézne ki?a vga-m az 8800gts 320Mb. most szereztem meg és nem tom full grafra feltenni.
elöre is kösz a segítséget.

\\__/) (O.o) ( } { )

Ha a Skidrow verziót telepítetted föl, megy krekk nélkül, és a frissítéseket is leszedi automatikusan. Azt nem tudom megmondani, kell-e krekk, ha eredetirõl telepítetted. Én az eredetimbõl csak a CD kulcsot használom, a lemez még nem járt a meghajtómban.

Ha elkapta, nem ereszti!

grebber
1.4-es patchez van valami crack hogy müködjön?

Next PC upgrade: 2022

Helló emberek. Látom, itt többen megfordultok, mint a ghostrecon.hu-n. Ha valakit olyan fokon érdekel még a játék, hogy fél ár alatt kellene neki eredeti, az keressen meg.

Ha elkapta, nem ereszti!

Hát igen, az elsõ és mostani részben sem mindig azt csinálják a ghost team tagjait, amit kell. Pl. néha nem mennek fedezékbe, a mesterlövész a tetõrõl meg puff, annyi. Még jó, hogy lehet õket külön-külön is utasítani.

az egyet a modokkal olyan szép szinesre lehet csinálni, nagyon tetszik, csak akkor a mod felturja a nehézséget veryhardra, ahogy pedig játszhatatlan, (a lenne mentési lehetõség más lenne a tészta)

arty
sztem az elsõ rész szebb 😊 a másodikat (az xboxos verziohoz képest) összehányták, csak h "legyen pc-n is" valami 😞

én az elsõt 1.35ös patch-el toltam végig, a csapattársak értelmi szintje nagyon pályafüggö volt... a másodikban stabilan "nem tul jo" 😊

nemsokára a végére érek PC-n, aztán folytatom xboxon(ott kezdtem el) - a bill+egér azért még mindig felsõbbrendû a realisztikusabb fps-ekkel ... 😊

Forza.

jelzem ez csak a single player-re vonatkozik, a multit nem próbáltam. az viszont biztos jobban el lett találva

hellosztok népek
én végig toltam ezt a második GRAW 2 õt. aztán kezembe akadt a GRAW. mit ne mondjak , grafikailag lehet hogy kicsit elavultabb (bár modokkal sokban javitható) az sokkal jobban megfogott mint ez a 2. Sokkal hosszabb, nehezebb (bár nagyon szivatós ez a csekpontos mentés), a csapattársak is jobban reagálnak.
ez a 2 meg tök rövid, bambák az ellenségek meg a csapattársakat is inkább ott hagytam valahol és egyedül kommandóztam mert hasznavehetetlenek, mindig csak a baj volt velük. Állandóan rájuk kellett vigyázni mert sose azt csinálták amit kiadtam nekik.
Nah de ez csak egy ellenvélemény volt , mert sokan agyon sztárolták a 2õt az egyet meg lehuzták a sárga földig, pedig annak csak az a hülye gyors mentés a bibije.

Viktor9202
Majd hétvégén én már ujból tudok menni, szal party lesz 😄

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

NeBby
Nincs kedvetek ma gamelni? Mondjuk 8 - fél 9 körül , amig nincs airborne lan , meg már úgyis rég nyomtuk...<#vigyor>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Attelee
Akkor is elég vicces h már az 1.4es patchel sem tudták kijavitani😞

És mondom Vista alatt be sem tölt a játék!!!
Valoszinü felrekom majd az ösrégi XP SP2-est,mert az EE Reburn-nál csinálta a hibákat!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Cs

Szevasztok.
Jah ez az ominózus ACT II 2. pályás esete. Egyébként nemtom ezzel egyeseknek mi a baja, nekem simán átment rajta, sehol sem csinált ilyen (pedig amikor az ACT2 II-õt csináltam még csak 1 peccs volt rajta).
Gép/drivere válogatja ezek szerint.

ajem kisa
Szerintem bigiri...vagy csigiri....
Valaki belinkelt kicsit lejjebb egy mentést a 3. pályátol, de lehet, hogy a FAQ-ban is bennevan, probáld meg azzal!

Attelee
Sziasztok!
Komoly problémával küzdök!
A játék kilép az ACT II Második pályályán és valami hibaüzi is
feltünik!Application Crashed bla bla bla....
Ez van XP-n!
Gondoltam kiprobálom Vistan-is!
Másik OS másik VGA Driver stb!És itt pedig már be sem tölti a pályákat,mert egyböl kidob az asztalra!😞((
Az UBI forumán többen is jelezték ezt de nincs tul jo angolom hozzá!!
Nem tudtok valami megoldást a problémára???
1.4-es Patch se segitett!Ha lejjebb vettem a grafikai beállitásokat az se!!
Itt a Configom:C2D E6750 3.2ghz 1GB Kingston HyperX 1000mhz Galaxy 8600GE /GT/ 702/1000!
Elöre is köszönöm a válaszokat!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Balumann
Hát Bioshock az egyáltalán nem érdekel, le se fogom tölteni. MoH A -val játszogatok single-be, de annyira elrontották szvsz, hogy lehet végig se fogom vinni (ellenségek miatt). Mással is játszogatok, bár már játszani sincs kedvem legtöbbször 😞

Viktor9202
sosevolt

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

jah most a MOH airburn meg a bioshock a menõ mi? 😄
Balumann
Nemtudom, mostanába nekem nem nagyon van kedvem játszani a játékkal. De természetesen, ha megvan az idõpont és ráérek, akkor bennevagyok.

Tegyétek inkább át koraestére 😊

KLY:tuti hogy délután fele ma is lesz játék, #ghostrecon.hu IRC csatin majd megbeszéljük.
Baluman: Jah és miújság a "Fórum warral"? lassan össze kéne majd hozni a két bandát 😊
okosabb = boldogabb 😄
KLY: én az elmúlt héten sajnos nem jutottam gépközelbe a sok munka miatt, a többiek viszont elérhetõek msn-en, xfiren, e-mailen, IRC-n és fórumon.
A fõoldalon a kapcsolatoknál megtalálod a legfõbb eléréseket, ha végképp nem találsz megoldást, vagy nem érsz el senkit, nyugodtan eressz el egy mailt, senki se harapja le a fejedet 😊
De ahogy a profilodat megnéztem, egyetlenegy hsz-t sem eresztettél meg a regisztrációd óta, igy valóban nem leszel okosabb 😊
Balumann
igen én úgy tudom minden nap szoktak játszani. Az oldalon nézz körül a forumba, és megtalálod a hamachis szobákat, meg teamspeaket, és csatlakozhatsz a játékhoz. IRC -t is felteheted, és bármikor tudsz beszélni velük ha fentvannak. Máshol nem non tudsz beszélni velük, hogy mikor van játék.

Regeltem, de nem lettem boldogabb ember...

Aki átbasz, az basszon bét is!

De egyébként szoktak fönn lenni?

Balumann
#2334 !

Multira értettem ^

Prince23
Én majd fogok, de most nem, majd az airborne után lenyomom a single-t.

Mostanában nem játszotok vagy mi van?

Balumann
ha már segítséget kér egy forumba, akkor írja meg normális, érthetõ stílusba, fõleg ha ilyen egyszerû kérdés. Nem hiszem, hogy annyira hiányozna belõlem az inteligencia, nem megy fel ettõl a pumpa senkinek. De te sokkal inteligensebb vagy nálam biztos, ha már ilyen komoly értelmes kifejezéseket használsz, mint hogy "mire veritek magatokat". ^^