Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
Directions to install:
Extract this .ZIP into your GRAW installation folder.
Example:
C:\Program Files\Ubisoft\Ghost Recon Advanced Warfighter
tehát
a fear modnál:
totalcommanderrel az egyik oldalon a zippen állsz, a másik oldalon a telepitett játék gyökér könyvtárában.azon belül a local/english könyvtáron
a zippen nyomsz egy ALT+F9
és már ki is csomagolta (sajnos a magyaritás file-jait felül irja ugyhogy azt rakd ujra)
az agent smith's modot ugyanigy csak akkor simán a telepitett játék fõkönyvtárában állj
ennél többet nem tudok elmondani (minden le van irva a csomagolt file-on belül a README.txt ben)
sok sikert.
A mod mappát magát vagy a mappában lévõ több kisebb mappát másoljam a Local/English mappába?
Én az utóbbit próbáltam de semmi. Nincs semmi intro az indítákor és betöltéskor kifagy.
Legális játék, 1.35 patch és magyarítás van fenn.
Van ötlted??😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
nekem itt van, de elõtte az eredetirõl készits biztonsági másolatot
Egy gond van, hogy nem nagyon tudom telepíteni ezeket. A letöltött és kicsomagolt mappákat hova kell bemásolni?
Köszi elõre is...
itt megtalálod a kép berhelõ modokat, a felülrõl a második a legszebb, meg 3rd personba mutatja a palit, de az ugy nem valami kafa, a FEAR mod talán a legjobb, szép is nem 3rd person meg még jó nehéz is lesz, de olvasgasd el a modok leirásait és akkor mindent megtudsz. Jo berhelést
a 320mb ram vszeg kevés lesz a full highoz (amit az xml fájl editálásával állithatsz be), ill ha tudsz alacsony FPS-el játszani, akkor mehetsz ugy is ... (de lehet h a bill laggolni fog)
Forza.
Melyik az a mod amivel színesebb a játék? ( GRAW1 ) honnan tölthetõ?
Elõre is köszi...
Kérdésem lenne, hogy van a FAQ-ban a "11. Hogyan tudom megnézni, milyen a játék maximumon?" leirás, ezt ha beállitom high-re akkor high-on is tudok vele játszani vagy csak megnézni tudom hogy hogyan nézne ki?a vga-m az 8800gts 320Mb. most szereztem meg és nem tom full grafra feltenni.
elöre is kösz a segítséget.
\\__/) (O.o) ( } { )
Ha elkapta, nem ereszti!
Ha elkapta, nem ereszti!
én az elsõt 1.35ös patch-el toltam végig, a csapattársak értelmi szintje nagyon pályafüggö volt... a másodikban stabilan "nem tul jo" 😊
nemsokára a végére érek PC-n, aztán folytatom xboxon(ott kezdtem el) - a bill+egér azért még mindig felsõbbrendû a realisztikusabb fps-ekkel ... 😊
Forza.
én végig toltam ezt a második GRAW 2 õt. aztán kezembe akadt a GRAW. mit ne mondjak , grafikailag lehet hogy kicsit elavultabb (bár modokkal sokban javitható) az sokkal jobban megfogott mint ez a 2. Sokkal hosszabb, nehezebb (bár nagyon szivatós ez a csekpontos mentés), a csapattársak is jobban reagálnak.
ez a 2 meg tök rövid, bambák az ellenségek meg a csapattársakat is inkább ott hagytam valahol és egyedül kommandóztam mert hasznavehetetlenek, mindig csak a baj volt velük. Állandóan rájuk kellett vigyázni mert sose azt csinálták amit kiadtam nekik.
Nah de ez csak egy ellenvélemény volt , mert sokan agyon sztárolták a 2õt az egyet meg lehuzták a sárga földig, pedig annak csak az a hülye gyors mentés a bibije.
pá
Starcraft2 e-mail: [email protected]
És mondom Vista alatt be sem tölt a játék!!!
Valoszinü felrekom majd az ösrégi XP SP2-est,mert az EE Reburn-nál csinálta a hibákat!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Gép/drivere válogatja ezek szerint.
Valaki belinkelt kicsit lejjebb egy mentést a 3. pályátol, de lehet, hogy a FAQ-ban is bennevan, probáld meg azzal!
Komoly problémával küzdök!
A játék kilép az ACT II Második pályályán és valami hibaüzi is
feltünik!Application Crashed bla bla bla....
Ez van XP-n!
Gondoltam kiprobálom Vistan-is!
Másik OS másik VGA Driver stb!És itt pedig már be sem tölti a pályákat,mert egyböl kidob az asztalra!😞((
Az UBI forumán többen is jelezték ezt de nincs tul jo angolom hozzá!!
Nem tudtok valami megoldást a problémára???
1.4-es Patch se segitett!Ha lejjebb vettem a grafikai beállitásokat az se!!
Itt a Configom:C2D E6750 3.2ghz 1GB Kingston HyperX 1000mhz Galaxy 8600GE /GT/ 702/1000!
Elöre is köszönöm a válaszokat!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Baluman: Jah és miújság a "Fórum warral"? lassan össze kéne majd hozni a két bandát 😊
A fõoldalon a kapcsolatoknál megtalálod a legfõbb eléréseket, ha végképp nem találsz megoldást, vagy nem érsz el senkit, nyugodtan eressz el egy mailt, senki se harapja le a fejedet 😊
De ahogy a profilodat megnéztem, egyetlenegy hsz-t sem eresztettél meg a regisztrációd óta, igy valóban nem leszel okosabb 😊
Aki átbasz, az basszon bét is!