2845
-
#2485 512 vga ram kell a high modhoz
AA pedig van, nekem müködött ('hdr' mellet, mert azért ez nem igazi HDR) -
#2484 Na meglestem Highon szépnek mondható bár élsímítás nincsen gondolom hdr miatt! -
#2483 Ott van az de nem engedi bekapcsolni. :( -
#2482 Nálam sincs ott a high, nekem is Ati x1950proval :S -
#2481 De, pl az x1950 pro-nál igen -
#2480 Köszönöm. Akkor alapból semmilyen VGA-val nem érhető el a menüből a High vagy mi? -
#2479 faq :-) -
#2478 Vajon miért nem lehet a textúrát High-ra rakni?Nálam csak mediumot engedi!Megnézném hogy néz ki fullon! -
IkszKoMa #2477 CoD az mindíg is ilyen gőz leeresztős volt, de ami igaz az igaz, fényévekkel jobban fut nálam is...de abba nem is fogsz így kommandózni.
Nem mintha én nem szeretném! Sőt!:D -
IkszKoMa #2476 De nekem kis felbontáson se lesz több FPS-em
Bár ahogy itt sokan mondják, ennek a játéknek semennyi FPS nem elég a rendes célzáshoz
Pedig a kedvenc játékom lenne kb ha nem lenne így elk*rva a motor meg néhol az AI, mert egyébként a kidolgozottság az elsőrangú.... -
#2475 érdekes, mert már a half-life is beszólt lanon én meg azóta odafigyeltem erre
akkor kipróbálom, köszi -
#2474 LAN-on nem kell semmi ilyesmivel foglalkozni. -
#2473 sziasztok
anno graw-ot toltuk hamachin, de csak úgy ment, hogy mindenkinek más volt az ID-je, de graw2-höz mindenhol csak egy van. Menni fog így a játék LAN-on? -
#2472 bocs, akkor félreértettem, a "szebb is" rész miatt. sztem csak jobban fut, de se nem jobb játék (más!), sem pedig nem szebb (bár lehet csak a demo sivatagi/sötét környezete nem jött be cod4ben) -
búgódisznó #2471 Itt most nem az a lényeg, a COD-ot a grafika/optimalizáltság miatt hoztam fel. Azért majd előveszem ezt megint vagy 5 év múlva. -
informen #2470 Eggyet értek veled. a cod nem is lenne cod, ha nem 700 lövés dördülne el egy percen belül. -
#2469 cserébe egy összevissza árkád fos a cod4 :) baromira nem egy kategoria egy ghost reconnal...
én a graw2-t 7300gt-vel vittem el a feléig, simán ment, csak meg kell kötni egy-két kompromisszumot(pl felbontás) :) -
búgódisznó #2468 nekem ugyanilyen van csak 7300GT és ugyanilyen szarul megy.Már az első is fos volt. Abba is haygtam a 2. pályánál. Nem érdemes vele vesződni ott a COD4 az szebb is , több minden is történik mégis teljesen jól megy. -
informen #2467 Én ugyanezt tapasztalom az alábbi configgal. 80-110 fps mellett folyamatosan darabos a kép, bár a 163.69 driver javitott rajta egy picit.
A proci kellően erős, simán csak vga limites a gém, igy kimaradnak a lövés csúszások. -
JóvanmáHaggyámá #2466 Sziasztok! Lenne egy kis problémám a játékkal, ugyanis elakadtam a III. résznél ahol a lázadó erődöt kell megsemmisíteni. Szóval hogy kell elfoglalni az erődöt? Mert a tankokat nem tudom kilőni,mivel légi támogatást csak egyszer lehet kérni és még jön 1-2 tank. Az aknavető meg nem ér semmit.
Ha esetleg valaki tudna végigjátszást pc-re, az is jó volna mert én még eddig csak xbox-ra találtam.. -
#2465 Na mondom végre felrakom én is!
Patcheltem beállítottam mindent tölti a training pályát majd reseteli a gépet :( -
IkszKoMa #2464 Hát nekem is ez a fő problémám, meg azért már az sem baj ha nem csúnya:D
Most QW 1280 med-high 2x/4x és 30 fps az stabil, de ha 20-ra esik úgyis bőven lehet lőni. Grafikát leveszem alig gyorsul...procilimit...Miért nem tudják ilyen normálisan megírni a többi játékot is? -
#2463 De az tény, hogy egy játékba se kűzködök ilyen célzási problémákkal szinte, mint ebbe, még abba se ami akad(t) egy kicsit. -
#2462 Hát igen elég furcsa. De az a baj hogy én low-medium beállításokkal is eljátszogatok (sőt multiba úgy játszok9, nem érdekel a grafika. A fő problémám az az, hogy 50 fps az olyan mint más játékba a 28 fps. Nem akad, hanem ilyen mintha kicsit laggolna a kép, de még ez se annyira zavaró, inkább az, hogy az egér nem egyenletes, pontosabban ilyen lassú.
SWAT 4-be például ha meglátok vkit, szinte abba a pillanatba ráviszem az egeret, és headshot, ebbe a játékba meg volt, hogy egyszerűen egyhelybe állt és körbelőttem, nem tudtam eltalálni. Sokszor volt olyan is, hogy távcsövessel akartam túlságosan gyorsan lőni (mint más játékba szoktam), és szintén mellé...
Single-be jó, mert még egy kicsit talán realisztikusabbá is teszi ez által, de multiba nem igazán. -
IkszKoMa #2461 Az érdekes hogy Viktor és Baluman gépe elég hasonló, és egyik 45-60fps-t mond, a másik meg 15-20-at, itt ellentmondást érzek, ti nem?:D
A GRAWok fizikája csak PhysX-el lehet jó, mert amúgy sima CPU-val számolva szerintem eléggé közepes, olyan lassan esnek a tárgyak és a hullák is fura pózba tudnak maradni... -
IkszKoMa #2460 Ez a játék optimalizálás szempontjából egy agyrém!!!!:D Akkor kénytelen leszek belenyugodni, de akkor meg halálért írják rá a gépemre hogy megvan az ajánlott, ugye azzal közepes felett kéne mennie egy játéknak...
De ez a ellen hülyeségeire nem ad magyarázot, meglövöm, kiáll a gépuskaállásból néz...néz...fordul...néz...megfordul...és akkor lelövöm, és ez jópár másodperc volt :-S azthiszem én is maradok az 1-nél, ezt eléggé eltolták:((((( bár nekem az is csak 30 FPS-t produkál, ami bőven kevés, de legalább már folyamatos képet ad... -
JamesRyan #2459 sziasztok
lenne egy kérdésem:a graw2 ben a második pályán(amikor egy gyártelepen kell 2 löveget és őröket likvidálni),végignyomom->jön a heli->felszállunk->bedobja az értékelő képernyőt->kapok A minősítést,de alul csak a "return to menu" jelenik meg ,semmi next,és nem tudok csak újból visszamenni uaerre a küldire.valamit elrontottam?
mellesleg a faszik a völgy bejáratánál mire jók?amikor megyünk el a helivel akkor mutatják,hogy megy a zúzás alattunk.
választ köszönöm -
#2458 Nekem minden maxom van. annyi hogy 2x aa van rajta, többi max és 45-60 fps között van mindig -
#2457 én 800x600 és 1024x768 között váltogattam, 19" tft-n, elhiszed h szörnyű volt? :) megnéztem maxon is, lcd nativ felbontásán és ugy azért csodaszép. lett volna.
a fizika meg azért komolyabb, mint a QW, bár szebbnek nem feltétlenül nevezném :) ez van sajnos. az első részt maxon toltam anno, (7900gs/1950pro-n) és sztem az amugy is szebb volt :) -
#2456 Ha megnézed az én gépemet, jóval erősebb kártyám van mint a 7600-asok, és nekem se fut a játék olyan túlságosan szépen. Medium high és low beállítások között szinte semmi különbség, talán olyan 10 fps, medium-highon olyan 33-38 fps körül, lowon meg olyan 45 körül, menüben minden maxra téve meg olyan 15-20. Elméletileg a játék jól fut, gyakorlatilag az a 40 fps kb. olyan mint más játékba a 27 fps...
Ja, a Quake wars nekem is high-on fut 1024-be akadás nélkül, de az OpenGL -es. Ennek azért jóval nagyobb a gépigénye, és rosszul van optimalizálva.
Single-be egyébként nekem tökéletesen játszható medium-high beállításokkal, kis lassúság nem akadályoz a játékban. A beállításokkal a multi miatt szenvedtem sokat. -
IkszKoMa #2455 Nálad pl hogy fut? Ha az van amit te mondasz, akkor a grafikai beállítások amiket a vidikari számol, nálad is kéne hogy gyengítsenek az FPS-en, mert a VGA-d nem sokkal erősebb. A proci a gyanúm, de erősítsen meg valaki.(nyócezer kilencszázhatvanmilliárd gétés 50000ghz-es emberek tapasztalatait kihagynám... nem sértésből, csak az nekem nem mérvadó:D) -
IkszKoMa #2454 Meg a frászt, 1024 alá nem adom egy most kapott 19-es monitoron, ez is elég csúnyán néz ki.A videókártya meg gyárilag szénné van húzva...7600 színtjét elvileg alulról súrolja. És nem swappeléses szaggatás a ram miatt...
Se a fizika se a grafika nem olyan egetrengető hogy mediumon el ne bírja, esetleg valakinek valami használható tanács? Helyenként volt hogy ment, volt hogy nem. Máskor meg egész pálya játszhatatlan. Quake wars 1280-ba megy med-high-on 29-30 játékossal gond nélkül(minimális beakadás ha 25en lőjük egymást az alagútba). És azért az sem csúnya, és a fizika meg bőven zsír.Azt meg ne mondjátok hogy az ellen IQ-jának sok proci kell, mert az néha zseniális de az esetek 60-70 százalékában le tudom rambózni őket egymagam. Pedig még hardon tolom és kicsit sem vagyok pro(ez biztos). Az egy sem megy éppen valami fényesen! Drivert cseréltem, kicsit jobb lett, de nem eléggé, hangkártyát letiltottam, szoftveres fülessel nyomom, de még ez is csak kicsit dob. TÉnyleg el ötlettelenedtem!!!(Winfos 2 hetes, rendszeresen karbantartom) -
#2453 milyen felbontásban? (amugy a game használja a kétmagosokat és erős VGA sem árt hozzá... mondjuk 800x600low-on simán kéne nálad is mennie szvsz) -
#2452 köszi
-
#2451 Pedig nemannyira nehéz...
Van 1 lövésed a zeuszodban, egy helit leszedsz te...
A másik helire meg azt az emberedet uszitod, akinél szintén van zeusz, és mikor kiadod a parancsot, hogy szedje le, akkor nagyon ügyelj arra, hogy a célkeresztedben legyen a heli, majd hallani fogod, hogy mit mond a pali, ha "negativ", akkor addig ismételd, amig boldogan éltek, itt a vége, fussel véle! -
#2450 Segítsen vki PLÍZ.....
Elakadtam még mindig azon a rohadt helikoptereket lövöldözös pályán és 1szerűen nem tuom kilőni azokat a heliket...
PLÍZ -
IkszKoMa #2449 Driverek teljesen null-kilóméteresek.Integrált hangkártyám meg más játékot nem hülyített meg, nem gondolnám, hogy itt ez lenne a probléma. -
IkszKoMa #2448 Háj ól!
Elég fura problémám van. Megnéztem a FAQ-ba, hogy miként kéne futni a gépemen. Pont megvan az ajánlott. Akkor mégis mi a halál retkes kukacáért nem fut rendesen még low-on sem? Gépem: p4 egymagos: 3,1ghz, 1gb ddr1, 6800GS húzott(450/1200) 256mb rammal
Nagyon idegel, de az 1 sem megy túl jól, nem igazán értem. Meg erre vezethető vissza az MI bénasága? (5-6 embert leszedek úgy hogy észre sem vesznek, és egy csomóba állnak) -
NRK #2447 Én kiírtam DVD-re a Skidrow telepítőlemezt. A pontos mérete: 3.592.314.880 bájt (3,34 GB) Az eredeti lemez pontos mérete pedig 3.592.243.200 bájt (ez is 3,34 GB) A telepítéshez a Skidrowot használom, az eredeti játékom CD kulcsát felhasználva. Eddig semmi gond nem volt vele, meg a többieknek sem, akiket ismerek. -
ZÓÓÓcsi #2446 Bocs "játékinstall"!