fourgee#33
Ó, végre valaki, akinek nem az arcade a szimulátor :) Nekem a nagy kedvencem a Richard Burns Rally. Ott megtanultam, hogy nem szabad padlógázzal indulni, és a kanyart is csak úgy úszhatom meg, ha csak addig nyomom be a féket, hogy szépen fékezzen az autó, és ne tövig, hogy blokkoljon, mert akkor kicsúszás a vége...
Régen rengeteget mentem vele. Bár az ilyen blokkolásból igazából még nem volt problémám, de volt egy eset, amikor igazából beijedtem, és nem csak a fék, hanem az agyam is blokkolt. :) Mentem az 51-es úton (nem a Richard Burns-ben, hanem igazából), és az éppen esős, csúszós úton bevágott elém egy köcsög Suzuki-s. Ösztönösen beleléptem a fékbe, majdnem belecsúsztunk. Szerencsére az agyam blokkolása nem tartott túl sokáig, ezért engedtem rajta, így nem csúsztunk tovább, hanem szépen megálltunk.
Bár ez elméletileg alapból is ment volna, de a fent említett autós programban rengeteget gyakoroltam, és valamennyire belém rögződött. Ha szoftver ellátottság terén kellene konzolt választanom, valószínűleg azt nézném, hogy ez említett melyiken található meg, vagy a hasonló szimulátorok melyiken vannak.
Bár én alapból Sony "rajongó" és örök "MS-ellenes", de az a véleményem, hogy ezzel a halasztással nagy baromságot csináltak. Ha sokan átpártoltak az Xboxhoz, akkor megérdemlik. Sony sok hülyeséget csinál, de a cuccai ennek ellnére nagyon jók. :)