6 millió Xbox 360 konzol kelt eddig el
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
De azért tisztázzuk... tehát te nem bírod a: jRPG, fantasy, FPS és repszim játékokat. Maradt: Kalandjáték (ebbõl bizonyára annyi lesz majd, hogy a Box beleszakad <#vigyor3>#vigyor3>), arcade/shot em' up gámák /öreg vagyok már ehhez/, RPG-k (ez PC elõtt frankó nem gamepaddal majmolni), logikai játékok (PC-n milliónyi, Box-on alig), RTS (PC-n milliónyi, Box-on csak muatótba), TPS (ez szinte mindig multiplatform, emiatt kár boxra költeni).
Tehát akkor kijelenthetjük, hogy neked egyáltalán nem érdemes semmilyen konzolt venned, marad a PC. Értem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Más javaslat? --tényleg komoly a kérdés!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez van, de szívesen várnék sok szép linket, "leesikazálladvazeh" X360 exkluzív címekrõl.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Ha még fél évig húzzák, megjelent volna a gépre a FIFA széria, a Colin Mcrae, a Half-Life, és még baromi sok cím, lehetett volna közepes siker a gép, mint az xbox vagy a gc. Nem lett az, mert nem volt pénze a cégnek.
X360 szoftvereladások viszont kifejezetten szépen muzsikálnak, sõt. Tessék csak megnézni az eladási adatokat. Itt nem lesznek ilyen problémák.
De aztán jött a PS2 és rá egy év múlva a Sega mivel nem tudott a várt bevételt konzolból realizálni, feldta.
Persze a M$-nél ettõl nem kell félni, hiszen a szórakoztatói részleg, már "csak" 96 millió veszteséget produkál, amit persze röhögve kibír.
Persze ebbõl az X-box hw jelenthet vagy 300 milkó mínuszt, amit a többi bevétel kompenzálhat. Szal ha az M$ nem tudna átszittyózni hatalmas összegeket a PC piacról akkor már 5 éve nem lenne x-box.
De persze a verseny csak jó. Kérdés persze milyen áron. Baumgartnerék is rengeteget fizettek ugye hogy Zsoltika mehessen néhány kört😉))
Hajrá X-Boksz, hajrá M$!😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Lesz körülbelül 6-7 millió szülõ amerikában, aki gépet akar venni a gyerekének. Nézzük, a ps3-ból kapnak 400 ezret launchkor, de legyen mondjuk 1 milló év végéig a készlet (nem lesz.). Ekkor nem fogja azt mondani az apuka/anyuka, hogy igen, megveszem a gyerekemnek a ps3-at tavasszal (KARÁCSONY, you know, egyszer van egy évben), úgyhogy vagy a Wii mellett dönt, vagy a 360 mellett (legyen mondjuk 1 millió ember, aki a ps2 mellett dönt - nem lesz.), ez optimális esetben is azt jelenti hogy másfél-két millió x360 elkelhet amerikában a karácsonyi szezonban.
Persze bele lehet kötni, meg erõsen attól függ a dolog, hogy mennyi ps3 (és milyen játékokkal) érkezik, és mennyi wii lesz kapható - de másfélmillió eladott gép garantált, legalábbis ha picit fanboyságoktól függetlenül ítéljük meg a helyzetet.
ez csacsiság.
Ez olyan mintha nem lettek volna törökök, akkor megnyerjük a Mohácsi csatát, de VOLTAK és ez a lényeg, a "Mi lett volna ha" nem...
Mivel nincsen, így eltudtak belõle adni ~6 milliót, amit már nem vesz el tõlük a sony és a nintendo. Amúgy igaz, ami igaz a sony a ps3 tökölésével csak a saját felhasználó táborát csökkenti...
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Errõl egy régebbi poén jut eszembe: Örömmel jelentem, hogy a gyakorlat elsõ napján csapataink minden csatát megnyertek, de aztán megérkezett az ellenség is!
😉
Ha lenne Sony meg Tendó akkor kb a felét adták volna el a terzezettnek, vagy annyit se.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs