6 millió Xbox 360 konzol kelt eddig el

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
"tehát te nem bírod a: jRPG, fantasy, FPS és repszim játékokat." Azt írtam az arcade repülõs játékokat nem bírom, a repszimeket, nagyon bírom, látom te is tudod mi a különbség 😄D Emellett, elfelejtetted pl az autó szimulátorokat (nem arcade), na azokat is szeretem. Amúgy épp ez a gond, hogy mondogatják, hogy hú konzol milyen jó, és mégis egy rakás játékstílus hiányzik róla, pedig szívesen lemondanék én is az állandó hardvervásárolgatásról/szaggatásról.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Tinman
Ezért is várom már, hogy valaki letaglózzon ezzel az MS nextgen témával, mert hiába látok rá egyéb neveket, vagy kijön PS3-ra is, vagy PC-re vagy egyszerûen szót sem érdemel.

De azért tisztázzuk... tehát te nem bírod a: jRPG, fantasy, FPS és repszim játékokat. Maradt: Kalandjáték (ebbõl bizonyára annyi lesz majd, hogy a Box beleszakad <#vigyor3>), arcade/shot em' up gámák /öreg vagyok már ehhez/, RPG-k (ez PC elõtt frankó nem gamepaddal majmolni), logikai játékok (PC-n milliónyi, Box-on alig), RTS (PC-n milliónyi, Box-on csak muatótba), TPS (ez szinte mindig multiplatform, emiatt kár boxra költeni).

Tehát akkor kijelenthetjük, hogy neked egyáltalán nem érdemes semmilyen konzolt venned, marad a PC. Értem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sanyix
Nem mindenki olyan mint te, én pl az ugribugri japo játékokat nem bírom, meg a valóságtól túlságosan elszakadt fantasyket, és az egyszerû mainstream fps-eket, és az arcade repülõs játékokat.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Tinman
Autós gamek nem nagyon fekszenek. PS2-ön is messzirõl elkerültem a Gran Turismot, pedig mindenki el van ájulva tõle.
Más javaslat? --tényleg komoly a kérdés!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mardel
Project Gotham Racing 3

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Tinman
Már több alkalommal is bõszen átnyálaztam IGN + Gamespot Xbox360 kiadott/majd jön részét és ha megfeszülök sem tudok 3-nál több játékot mondani ami miatt érdemes lenne kiszórnom 75 ezret. Bizonyára én vagyok igénytelen /vagy talán túl igényes/, de ha megnézem a mérleg 2 serpenyõjét a Sanyi vasa hiába drágább, akkor is úgy elbillen felé a mérleg, hogy a Gears of War, Bioshockostúl egyetemben kireppen a világûrbe.

Ez van, de szívesen várnék sok szép linket, "leesikazálladvazeh" X360 exkluzív címekrõl.

Sanyix
Én pacmannel láttam egy szuperszámítógépet, hát nem tûnt nagy durranásnak 😄D

Aquli
Megnéztem egy kiállított xbox 360-ast, bár lehet, hogy gyengék voltak a játékok (egy box, és az nhl aktuális része), de nem tûnt vmi nagy durranásnak.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Oldern the 1st
És végül 10 millió eladott gép lett a végelszámolásnál.

Oldern the 1st
Btw a gép 98-ban jelent meg japánban, ami 2 év elõny a ps2-höz képest.

Oldern the 1st
A SEGÁNAK körülbelül töredék operatív tõkéje volt a Microhoz képest, ráadásul gyakorlatilag semmi szoftverbevételt nem realizáltak a warez túlzott könnyedsége miatt.

Ha még fél évig húzzák, megjelent volna a gépre a FIFA széria, a Colin Mcrae, a Half-Life, és még baromi sok cím, lehetett volna közepes siker a gép, mint az xbox vagy a gc. Nem lett az, mert nem volt pénze a cégnek.

X360 szoftvereladások viszont kifejezetten szépen muzsikálnak, sõt. Tessék csak megnézni az eladási adatokat. Itt nem lesznek ilyen problémák.

NEXUS6
Ha jól emléxem a Sega uccsó konzolja, a Dremcast 1 évvel a "Sotyié" elött jelent meg és el is adtak belõle vagy 5 milliót.
De aztán jött a PS2 és rá egy év múlva a Sega mivel nem tudott a várt bevételt konzolból realizálni, feldta.

Persze a M$-nél ettõl nem kell félni, hiszen a szórakoztatói részleg, már "csak" 96 millió veszteséget produkál, amit persze röhögve kibír.
Persze ebbõl az X-box hw jelenthet vagy 300 milkó mínuszt, amit a többi bevétel kompenzálhat. Szal ha az M$ nem tudna átszittyózni hatalmas összegeket a PC piacról akkor már 5 éve nem lenne x-box.

De persze a verseny csak jó. Kérdés persze milyen áron. Baumgartnerék is rengeteget fizettek ugye hogy Zsoltika mehessen néhány kört😉))

Hajrá X-Boksz, hajrá M$!😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Tinman
Te ilyen biztosan vala nagyon, de nagyon hozzáértõ vagyol. Riszpektállak nagyon, de vesd üres tekinteted az alábbi képre.

Oldern the 1st
Szerintetek karácsonyi szezont miért hívják karácsonyi szezonnak?

Lesz körülbelül 6-7 millió szülõ amerikában, aki gépet akar venni a gyerekének. Nézzük, a ps3-ból kapnak 400 ezret launchkor, de legyen mondjuk 1 milló év végéig a készlet (nem lesz.). Ekkor nem fogja azt mondani az apuka/anyuka, hogy igen, megveszem a gyerekemnek a ps3-at tavasszal (KARÁCSONY, you know, egyszer van egy évben), úgyhogy vagy a Wii mellett dönt, vagy a 360 mellett (legyen mondjuk 1 millió ember, aki a ps2 mellett dönt - nem lesz.), ez optimális esetben is azt jelenti hogy másfél-két millió x360 elkelhet amerikában a karácsonyi szezonban.

Persze bele lehet kötni, meg erõsen attól függ a dolog, hogy mennyi ps3 (és milyen játékokkal) érkezik, és mennyi wii lesz kapható - de másfélmillió eladott gép garantált, legalábbis ha picit fanboyságoktól függetlenül ítéljük meg a helyzetet.

Én nagyon vártam anno a ps3-at de ma már ott tartok hogy lesz*rom az egészet,elment a kedvem tõle,ha nagyon nagyot üt megveszem ha nem akkor marad x360,pedig MS-t csípõbõl rühellem.<#action>
Már csak az a kár, hogy a Wii ilyen késõn érkezett... A PS3 nélkül ezzel a két konzollal szvsz tökéletesen kiegyenlített lenne a konzolpiac
"Ha lenne Sony meg Tendó akkor kb a felét adták volna el a terzezettnek, vagy annyit se."

ez csacsiság.
A Szotyi termékét meg a pöcsöm venné meg jóval drágábban, a benne lévõ BR meghajtó is csak semmit hajtás kíváló eszköze...
Talán ezért jöttek ki elõbb, nem?
Ez olyan mintha nem lettek volna törökök, akkor megnyerjük a Mohácsi csatát, de VOLTAK és ez a lényeg, a "Mi lett volna ha" nem...
Mardel
Ha lenne Sony meg Tendó akkor kb a felét adták volna el a terzezettnek, vagy annyit se.

Mivel nincsen, így eltudtak belõle adni ~6 milliót, amit már nem vesz el tõlük a sony és a nintendo. Amúgy igaz, ami igaz a sony a ps3 tökölésével csak a saját felhasználó táborát csökkenti...

"Timeo Danaos et dona ferentes."

NEXUS6
"A Microsoftnál minden a terv szerint halad, már ami az Xbox eladásokat illeti. Eddig 6 millió példány talált gazdára, év végére 10 milliót ígérnek."

Errõl egy régebbi poén jut eszembe: Örömmel jelentem, hogy a gyakorlat elsõ napján csapataink minden csatát megnyertek, de aztán megérkezett az ellenség is!
😉
Ha lenne Sony meg Tendó akkor kb a felét adták volna el a terzezettnek, vagy annyit se.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DjDano
Hajrá MS!! <#eljen><#eljen><#eljen><#eplus2><#nyes>

← ElőzőOldal 3 / 3