123
-
klastrom #43 Mikor jön a PS3 ? A magyar X360 startal 1 időben? Nov 3 ? -
muerte2 #42 Az a léyneg gyerekek, hogy a Box már 6millió előnybn van és nehéz lesz a Sony-nak behozni, főleg hogy összesen pár100ezer db gépet akar vinni USA-ba, mondván, hogy Japán az elsődleges, nem is rég nyilatkoztak valami hasonlót. USA és Eurpa alig kap valamit mert első hónapokban kevés a készlet, tehát ebből következik, hogy a karácsonyi dömping nem nekik fog állni.
Ja Valaki kérdezte, hogy Box meg szimulátor: Test Drive Unlimited pl. RTS LoTR Battle for Middleearth.
Mért érdemes a BOX? Hmm sztem: Fent említett 2cím, valamint: Dead Rising, PGR3, Bornout Revenge, Oblivion, Dead or Alive4, Splinter cel, Saints Row.. =re ennyi, de 2héten bellül tudnék még pár címet mondani.
-
cateran #41 Errm,PS3 csak jovore:) Novemberben csak Japanban.....szoval azt inkabb ne is nagyon szamold! -
Zenty #40 Bill azt mondta mára 10 milka lesz nem 6 szal ez a 4 milla megint csak álom szint.
De azért hajrá :) -
#39 És számoljunk, ha ki tud jönni végre a béna sony 1,5 milla PS3-mal, és ott lesz a Wii is 1,5 millió eladott géppel a karácsonyi szezonban, akkor még esélytelenebb a 4m X360.
Persze, ez egyéni elgondolás, de a fórumokon úgyis rengeteg az önjelölt piaci elemző, aki mindnet jobban tud a másiknál, szóval majd januárban visszatérhetünk a kérdésre érdemileg is. -
#38 Ide is leírom, hogy ha 10 hónap alatt 6 millió, akkor milyen előrejelzések alapján lesz 2 hónap alatt 4 millió?
Oké, karácsonyi szezon, de ha nincs rá játék ami eladja...? Valamint japánban és amerikában a 10 éves kisgyerekek 85%-nak annyi a zsebpénze, hogy bármikor vehet magának egy X360-at, nem kell várni, mig apu anyu megveszi neki. -
#37 "de a cuccai ennek ellnére nagyon jók. :)" néhány cucca, de vannak amelyek kifejezetten gagyik. -
Inquisitor #36 Ha sok pénzem lenne, akkor MASS Effekt és Bioshock ürügyén lehet megvenném. :)
Bár a geas of War se kutya, de azzal úgy vagyok mint a FarCry/Doom3-al, szép techdemó, de 2 percig se kötne le. -
Yv@n #35 Hát ezt mondom én is :)
Mellesleg box360-at láttam eddig ismerősnél. Eléggé bejött a rendszere, illetve Dead Rising-al aprítóttam rajta, hát az valami kegyetlenség :D Mindenesetre ettől még olyan marad mint a zsiráf ugye...szép szép, de azért nem kéne. -
Inquisitor #34 " a PlayStation 3 esetében rázós debütálásra számíthatnak"
De ha még se, akkor a véletlenül most kijövő Gears of War majd tesz róla ;) -
fourgee #33 Ó, végre valaki, akinek nem az arcade a szimulátor :) Nekem a nagy kedvencem a Richard Burns Rally. Ott megtanultam, hogy nem szabad padlógázzal indulni, és a kanyart is csak úgy úszhatom meg, ha csak addig nyomom be a féket, hogy szépen fékezzen az autó, és ne tövig, hogy blokkoljon, mert akkor kicsúszás a vége...
Régen rengeteget mentem vele. Bár az ilyen blokkolásból igazából még nem volt problémám, de volt egy eset, amikor igazából beijedtem, és nem csak a fék, hanem az agyam is blokkolt. :) Mentem az 51-es úton (nem a Richard Burns-ben, hanem igazából), és az éppen esős, csúszós úton bevágott elém egy köcsög Suzuki-s. Ösztönösen beleléptem a fékbe, majdnem belecsúsztunk. Szerencsére az agyam blokkolása nem tartott túl sokáig, ezért engedtem rajta, így nem csúsztunk tovább, hanem szépen megálltunk.
Bár ez elméletileg alapból is ment volna, de a fent említett autós programban rengeteget gyakoroltam, és valamennyire belém rögződött. Ha szoftver ellátottság terén kellene konzolt választanom, valószínűleg azt nézném, hogy ez említett melyiken található meg, vagy a hasonló szimulátorok melyiken vannak.
Bár én alapból Sony "rajongó" és örök "MS-ellenes", de az a véleményem, hogy ezzel a halasztással nagy baromságot csináltak. Ha sokan átpártoltak az Xboxhoz, akkor megérdemlik. Sony sok hülyeséget csinál, de a cuccai ennek ellnére nagyon jók. :) -
cateran #32 Metal Gear Solid,Gran Turismo,Final Fantasy sorozatok uj reszei,csak kapasbol 3 cim :) (bar szemely szerint az FF-et ki nem allhatom:D) -
Yv@n #31 "ha megfeszülök sem tudok 3-nál több játékot mondani ami miatt érdemes lenne kiszórnom 75 ezret."
Node ez ugyanúgy igaz a ps3-ra is szerintem :) -
#30 "Arcade repszim... hmm." Hát persze hogy hmm, mert ilyen nincs, ugyanis arcade játék nem lehet szim, és fordítva :)
Szimulátorok visszaadhatják a vezetés élményét ha jól vannak megcsinálva, és nem abból állnak hogy csak úgy végig mész 1 unalmas pályán, hanem 20 szor végigmész rajta egy csomó kanyarban kicsúszva, aztán mész egy normális kört, majd egyre jobb köröket, de még így is ha egy pillanatra nem figyelsz, falban/homokban/fűben kötsz ki. Nem a GT-ből és a Forza-ból kell kiindulni, mert azok nem szimulátorok, autószimulátor jelenleg sajnos csak pc-n van. Ja és van jogsim ;) -
#29 Örüljön csak a microfos, amíg örülhet :) -
cateran #28 Latszik,hogy az eletben nem toltottel 5 percnel tobbet a Gran Turismo 3-4 reszevel (1-2 tul regi..:)) Az EGYETLEN autos jatek,amivel hajlando vagyok huzamosabb ideig jatszani,fuggetlenul attol,hogy nem nagyon fekszik a gamepad nekem.....Ja,konkretan a GT 4,amit tolok:) -
#27 Arcade repszim... hmm.
Egy jut eszembe a Wings of War, meg kismillió szimulátor. Akkor emiatt is PC.
Az autós szimulátorok számomra olyanok, mintha nem is léteznének.
Megvenni valamit 10-16 ezerért, aztán autókat pénzért letöltögetni hozzá, végigmenni ugyanazon az 5 perc alatt legyűrhető unalmas pályán... bah.
Akkor játszok autós progival legközelebb, majd ha teszem azt lemodellezik a Route 66 több ezer km-es útját és frankón minden rajta lesz.
Amíg ilyen odaragasztott hátterek, meg orbitális nagyságú pixel a háttér addig ez instant agyfárasztás semmi egyéb, egyszerűen nem izgalmas. Igen tudom GT meg Forza... láttam, nemkő'.
Éppen tegnap előtt előzött ki egy luxusrobogó (Honda)... a beérése is elég izgalmas volt, de a leelőzése 210-nél, amikor már 190-nél elfogyott nála a kraft na az adrenalin növelő volt. Ezt nekem autós gáme még nem adta vissza soha, max gyerekkoromban a Street Rod, amik azóta kijöttek azok nálam nothx kategória.
Dehát sokmillió légy nem tévedhet /vagy nincs még jogsijuk/. -
cateran #26 Neeem,komolyan szeretnek latni nehany peldat a valosagtol nem nagyon elszakadt fantasyra:) (pl. egy varazslat meg nem nagyon elszakadas,de 2 mar igen? Vagy hogyan gondolod?) -
#25 Nemhallottál? Nézz körül :) -
cateran #24 Valosagtol tulsagosan elszakadt fantasy????? Tessek? Ilyenrol meg nem hallottam,kifejtened? -
#23 "tehát te nem bírod a: jRPG, fantasy, FPS és repszim játékokat." Azt írtam az arcade repülős játékokat nem bírom, a repszimeket, nagyon bírom, látom te is tudod mi a különbség :DD Emellett, elfelejtetted pl az autó szimulátorokat (nem arcade), na azokat is szeretem. Amúgy épp ez a gond, hogy mondogatják, hogy hú konzol milyen jó, és mégis egy rakás játékstílus hiányzik róla, pedig szívesen lemondanék én is az állandó hardvervásárolgatásról/szaggatásról. -
#22 Ezért is várom már, hogy valaki letaglózzon ezzel az MS nextgen témával, mert hiába látok rá egyéb neveket, vagy kijön PS3-ra is, vagy PC-re vagy egyszerűen szót sem érdemel.
De azért tisztázzuk... tehát te nem bírod a: jRPG, fantasy, FPS és repszim játékokat. Maradt: Kalandjáték (ebből bizonyára annyi lesz majd, hogy a Box beleszakad ), arcade/shot em' up gámák /öreg vagyok már ehhez/, RPG-k (ez PC előtt frankó nem gamepaddal majmolni), logikai játékok (PC-n milliónyi, Box-on alig), RTS (PC-n milliónyi, Box-on csak muatótba), TPS (ez szinte mindig multiplatform, emiatt kár boxra költeni).
Tehát akkor kijelenthetjük, hogy neked egyáltalán nem érdemes semmilyen konzolt venned, marad a PC. Értem. -
#21 Nem mindenki olyan mint te, én pl az ugribugri japo játékokat nem bírom, meg a valóságtól túlságosan elszakadt fantasyket, és az egyszerű mainstream fps-eket, és az arcade repülős játékokat. -
#20 Autós gamek nem nagyon fekszenek. PS2-ön is messziről elkerültem a Gran Turismot, pedig mindenki el van ájulva tőle.
Más javaslat? --tényleg komoly a kérdés! -
#19 Project Gotham Racing 3 -
#18 Már több alkalommal is bőszen átnyálaztam IGN + Gamespot Xbox360 kiadott/majd jön részét és ha megfeszülök sem tudok 3-nál több játékot mondani ami miatt érdemes lenne kiszórnom 75 ezret. Bizonyára én vagyok igénytelen /vagy talán túl igényes/, de ha megnézem a mérleg 2 serpenyőjét a Sanyi vasa hiába drágább, akkor is úgy elbillen felé a mérleg, hogy a Gears of War, Bioshockostúl egyetemben kireppen a világűrbe.
Ez van, de szívesen várnék sok szép linket, "leesikazálladvazeh" X360 exkluzív címekről. -
#17 Én pacmannel láttam egy szuperszámítógépet, hát nem tűnt nagy durranásnak :DD -
#16 Megnéztem egy kiállított xbox 360-ast, bár lehet, hogy gyengék voltak a játékok (egy box, és az nhl aktuális része), de nem tűnt vmi nagy durranásnak. -
dez #15 Már itthon is kapható az első PC-s Blu-ray író -
#14 És végül 10 millió eladott gép lett a végelszámolásnál. -
#13 Btw a gép 98-ban jelent meg japánban, ami 2 év előny a ps2-höz képest. -
#12 A SEGÁNAK körülbelül töredék operatív tőkéje volt a Microhoz képest, ráadásul gyakorlatilag semmi szoftverbevételt nem realizáltak a warez túlzott könnyedsége miatt.
Ha még fél évig húzzák, megjelent volna a gépre a FIFA széria, a Colin Mcrae, a Half-Life, és még baromi sok cím, lehetett volna közepes siker a gép, mint az xbox vagy a gc. Nem lett az, mert nem volt pénze a cégnek.
X360 szoftvereladások viszont kifejezetten szépen muzsikálnak, sőt. Tessék csak megnézni az eladási adatokat. Itt nem lesznek ilyen problémák. -
#11 Ha jól emléxem a Sega uccsó konzolja, a Dremcast 1 évvel a "Sotyié" elött jelent meg és el is adtak belőle vagy 5 milliót.
De aztán jött a PS2 és rá egy év múlva a Sega mivel nem tudott a várt bevételt konzolból realizálni, feldta.
Persze a M$-nél ettől nem kell félni, hiszen a szórakoztatói részleg, már "csak" 96 millió veszteséget produkál, amit persze röhögve kibír.
Persze ebből az X-box hw jelenthet vagy 300 milkó mínuszt, amit a többi bevétel kompenzálhat. Szal ha az M$ nem tudna átszittyózni hatalmas összegeket a PC piacról akkor már 5 éve nem lenne x-box.
De persze a verseny csak jó. Kérdés persze milyen áron. Baumgartnerék is rengeteget fizettek ugye hogy Zsoltika mehessen néhány kört;)))
Hajrá X-Boksz, hajrá M$!;) -
#10 Te ilyen biztosan vala nagyon, de nagyon hozzáértő vagyol. Riszpektállak nagyon, de vesd üres tekinteted az alábbi képre.
-
#9 Szerintetek karácsonyi szezont miért hívják karácsonyi szezonnak?
Lesz körülbelül 6-7 millió szülő amerikában, aki gépet akar venni a gyerekének. Nézzük, a ps3-ból kapnak 400 ezret launchkor, de legyen mondjuk 1 milló év végéig a készlet (nem lesz.). Ekkor nem fogja azt mondani az apuka/anyuka, hogy igen, megveszem a gyerekemnek a ps3-at tavasszal (KARÁCSONY, you know, egyszer van egy évben), úgyhogy vagy a Wii mellett dönt, vagy a 360 mellett (legyen mondjuk 1 millió ember, aki a ps2 mellett dönt - nem lesz.), ez optimális esetben is azt jelenti hogy másfél-két millió x360 elkelhet amerikában a karácsonyi szezonban.
Persze bele lehet kötni, meg erősen attól függ a dolog, hogy mennyi ps3 (és milyen játékokkal) érkezik, és mennyi wii lesz kapható - de másfélmillió eladott gép garantált, legalábbis ha picit fanboyságoktól függetlenül ítéljük meg a helyzetet. -
csimmasz #8 Én nagyon vártam anno a ps3-at de ma már ott tartok hogy lesz*rom az egészet,elment a kedvem tőle,ha nagyon nagyot üt megveszem ha nem akkor marad x360,pedig MS-t csípőből rühellem. -
PoisonBorz #7 Már csak az a kár, hogy a Wii ilyen későn érkezett... A PS3 nélkül ezzel a két konzollal szvsz tökéletesen kiegyenlített lenne a konzolpiac -
winnie #6 "Ha lenne Sony meg Tendó akkor kb a felét adták volna el a terzezettnek, vagy annyit se."
ez csacsiság. -
klastrom #5 A Szotyi termékét meg a pöcsöm venné meg jóval drágábban, a benne lévő BR meghajtó is csak semmit hajtás kíváló eszköze... -
carville #4 Talán ezért jöttek ki előbb, nem?
Ez olyan mintha nem lettek volna törökök, akkor megnyerjük a Mohácsi csatát, de VOLTAK és ez a lényeg, a "Mi lett volna ha" nem...