gplay#71
Na gratulálok. Sikerült egy érdekes kezdeményezésről szóló cikkből politikai vitát csinálni.
Én személy szerint szivesen kipróbálnám a tank vezetést.
Akkor poitizáljunk. Tehát. A politika hazudik? Igen. Miért? Mert megteheti. Ennyi ez a lényeg. Te választod, mi választjuk. Hogy milyen a politia az országban azt nagyon jól mondta Széchenyi. Az amit csinálnak az minket a VÁLASZTÓKAT minősít. Ez választottuk. Mi akartuk.
A tank lopás. Elmebeteg állat. Tömegbe hajtani egy tankal. GRATULÁLOK.
Behajtani a rendőrök közé? Az is ember és vállalta, hogy szaré-húgyé igyekszik a lehetőségeinek megfelelően megvédeni, hogy téged vagy a családod ne szurják le az utcán büntetlenül. Az, hogy néhányan olyanok amilyenek az meg...bárhol bármilyen munka helyen van legalább arányaiban ugyan annyi aki nem oda való, akit nem igazán a munka érdekel csak hát ott fűtenek rá. Miért lenne más a rendőrségi állomány. Mint mondtam ott is emberek vannak.
A tüntetőktől pedig szeretnék kérdezni valamit. Hajnal kettőkor széledtek szét. Legalább is én így tudom. HAJNAL KETTŐ. Nos másnap kedd volt, munka nap. Én speciel reggel mentem dolgozni. ŐK NEM? Nos akkor miért is tüntetnek? Ha simán megengedheti magának, hogy hétköznap és előtte is napokon át tüntessen akkor nagyon jól áll, mert én speciel nem engedhetem meg magamnak, hogy napokig szórakozzam, mert nekem kell a fizetésem, kell a pénz. Ha több ezer ember ezt megtudja engedni magának akkor egy rossz szava nem lehet, szar az élet mert a Feri elszarta az előző X évet. Szeretnék én is ilyen gondtalanul élni, hogy ne kelljen a pénz miatt aggódni.
Na most lehet pofázni. Most mondjátok meg a nekem a frankót.