assdf#69
Senkisem beszélt OV -ről. Ha látod is amit irtam és nem csak nézed akkor észreveheted, hogy azt irtam politikai elit. Ez a másik hibája a birkáknak, hogyha valaki azt mondja hogy "a" rossz akkor rögtön azt hiszi a birka hogy ez azt jelenti hogy "b" jó... (példaképp ha valaki nem szereti pl. a zsidókat, akkor a birkákr rögtön azt harsogják hogy az illető náci, miközben legtöbbször az illető nem szereti sem a zsidókat sem a nácikat)
#65:
Igenis köze van hozzá. Ugyanis itt demokrácia és jogrendszer van (elvileg), ami pontosan arra épül hogyha "a" hibázik akkor megbüntetik, és ha "b" 100x akkorát hibázik, akkor őt sokkal jobban megbüntetik mint "a"-t. Márpedig jelenleg ebben az országban ennek pont az ellenkezője történik. De ha jogilag nem is megyünk bele, józan paraszti észből kiindulva, hogy tud valaki úgy vezetni egy népet hogy beismerte ellopta annak vagyonát, csalt lopott hazudott, megszegte esküjét és ezek után elvárja a népétől hogy az majd becsületes lesz? Hogy az majd ad neki pénzt piros ferrárira? Hát nem igy müködik a világ. A vezetőknek mindig példát kéne mutatniuk, és amilyen példát mutatnak, olyat fog követni a nép. Ha a nép azt látja hogy felső szintem megy a susmus, akor ő is azt fogja csinálni. Ennyi.