tucsilg#60
mindossze annyit tennek hozza a dologhoz hogy valoszinuleg egyforma kepeket lattunk mind a ketten a dologrol ugyanis nekem mar van annyi eszem (vagy gyavasagom :) ki minek nevezi) hogy ha nem muszaj ilyen helyre nem megyek ott ugyanis kicsuszik az ember kezebol az iranyittas es nem tudja befolyasolni a tortenteket. Szoval nekem az jott le a dologbol (es szerintem nagyon nagy %nak is aki nem voros szemuvegen keressztul figyelte a kepernyot) hogy a randalirozo vs. bekes jarokelo aranya a legroszabb esetben is 10-90% de szerintem inkabb 5-95% es ilyen aranynal nemhiszem hogy uthengerkent kellene letarolni mindenkit akicsak a kozelben van. Halistennek valoban nem nagyon szorulok a rendorok segitsegere de azt inkabb az eletvitelemnek koszonhetem :) Meg esetleg annyit hogy minek keressem meg az illetekeseket ???? nez csak utanna hogy direkt a rendorsegi torvennyt figyelmen kivul hagyva jelveny nelkul csukjaban voltak a szemetek, es nem egy kepen latszik hogy teljesen szabajtalan eszkozt (vipera) is hasznalnak amivel semmi mast nem lehet csak serulest okozni. Vegyetek mar eszre hogy ez megtervezett akcio volt a terorizalas jegyeben :(. A szerencsetlen kisrendorrel nekem sincs semmi bajom, de ugy latszik hogy ide a valogatott barombrigadot vezenyeltek :(