• szgege
    EGyik felével egyetértek.
    Úgy állítod be a dolgot,hogy az olyan csuda jó élet az egyetemen.
    Lehet neked jól ment meg könnyű volt én nem éreztem így a dolgot és évfolyamunk kb. 30% végzett 5 év alatt,a legtöbbje 6-7 év alatt fejezte be.
    Ok 2. diplomát szereztél,ami azért már könnyebb is ,mert nem ismertlen földre léptél már akkor. De na papolj itt nekem csilivili ösztöndíjakról,mikor szartak magasan a fejünkre és fizetős diplomatéma is csak 2 volt a 30-ból.Lehet hogy a kocka szakon van bőven,de az erősáramú részen szartak mindenre. A végén mások is megjegyzték,mikor lecsökkentették a tandíjat. "Mit akartok tanuljunk vagy dolgozzunk?" Képzeld én is kaptam tandíjat,de a végére már olyan fos lett,hogy csak na. Jah csak úgy megjegyezném az utcsó félévben már sok új dolgot nem adtak nekünk.Akkor már dolgozni vágytam és nem erre az ismételgetésre,s bevallom jobban is tettem ,mint valami szutyok ösztöndíjért hajtsak,mert elegem volt a suliból. Gyakorlati tapasztalatot alig adtak át,s az állásbörze is alig volt valamire jó. Noh persze kocka állás volt bőven,de voltak olyan cégek is akire az asztalt ráborítottam volna. :D S azt tanácsolom minden végzősnek huzzon el dolgozni,mert a suli nem sok mindent ad szakmailag.
    Másik dolog ne gyere nekem itt Németországgal bazze,ha annyira tetszik neked ott menj ki. Itthoni átlag fizetésből próbáld kifizetni a tandíjat.
    S mint már mondtam nézzél egy kicsit körül és nyisd ki a szemed milyen környezetbe érkezik a tandíj.Azt látom ebben az országban szarnak az emberek egymásra,s ez a hozzáállás is ezt adja. Menj el raktárosnak vagy pultosnak,nah abból próbálj felnevelni 2 gyereket.Részemről én így gondolkozom,mert látom mennyit keresnek mások és kurvára unom már ezt ,aki veri a nyálát hogy neki belefér.Hát bassza meg!S a másik X1000 ember nem érdekes???Azok dögöljenek éhen,mert nekik csak ennyire futotta?Tipikusan az eset,hogy csak a saját világában és a többi már nem érdekes és nem is akar onnan kiszabadulni. Nem egyszer látom az utcán,hogy kismama szenved a babakocsival és basznak neki segíteni,pont ezt a helyzetet tükrözi mai társadalmunk. Szarnak a másikra,önzőek mint állat,s ha kell földbe is tapossák a másikat vagy kibasznak vele ha tudnak (tipikus magyar gondolkodás) ,ha éppen kicsit naiv vagy tapasztalatéan azt kihasználják. Bezzeg ha kell valami nekik ,akkor mindent azonnal.