szgege#201
Vizitdajnak semmi értelme,ugyanis amennyibe kerül beszedni az elviszi az egészet és ettől még nem lesznek jobb műszerek és jobb fizetések ott.Egyszer majd nézz be egy Tb épületbe ,érdekes ott nincsenek anyagi gondok.
Tandíj: mikor felvettek akkor is sok barmot vettek fel és az első évben ezek kihullottak a rostán. De pl. én 7 év alatt végeztem el a sulit ,mert nehéz volt. Ennyi és fizettem is érte rendesen. Szóval nem tartom ezt a tandíjat korrektnek,hiszen ha elolvasod az egyetemi szabályzatokat ott elég keményen kell fizetni,ha sokáig vagy az egyetemen. Ergo valahol baromság ez az érv,hogy akik bent lébecolnak fizessenek,hiszen az egyetemi szabályzat pont ezért van,én is fizettem már elég kemény az utolsó évben. Arról nem beszélve,hogy a keresztfélévért is fizetsz,meg a pótvizsgáért,stb.. Ezekután ne pofázza nekem itt valaki,hogy ingyen van. Egyébként ami a lébecolást illeti,volt olyan nem is egy évfolyamtársam aki dolgozott mellette ,ahogyan én is és ezért csúszott el,meg a villanykar így is eléggé nehéz. S csak úgy mellékesen megjegyzem a legtöbb évfolyamtársam is melózott nyáron is,szóval mi se lopjuk a napot. Úgy kezelik az egyetemistákat ,mintha valami lusta gödény banda lenne.Évközben is volt olyan srác aki tanított,meg mindenféle melót csináltak. Volt aki olyan szakmai munkát válalt fel,hogy ingyen dolgozott csak azért hogy tanuljon valamit.Egyébként olyan "jól" voltunk felszerelve az egyetemen,hogy a diplomamunkához nekem kellett bevinni cuccokat,hogy mérni tudjunk.
Az okt.23-a egy felháborító dolog volt, ezért a szar műsorért hatalmas pénz basztunk ki az ablakon. S a Kossuth térre be se engedték a népet,miközben a mi pénzünkből basztak el 4 milliárd Forintot erre. Egyébként nem igazán értem,miért is kellett ez a nagy balhé,mikor magasan szart ránk a világ és senki se segített. S akkor is kissé széthúzott országunk ugye.Összefogás kéne ebben az országban szerintem.
Nemrég utaztak el őseim kicsit pihenni,s jártak Bulgároknál.Nincs pénzük a bolgároknak,szegények.S nem is csinálnak nagy fogadást,meg ezt a színjátékot mintha jól állnának,de adósságuk sincs.
Ez is milyen nevetséges ,hogy most ugat Demszky Aba Botondról,mikor már ezt mindenki látta mióta a székbe került,hogy pazarlás megy.A fél ország rajtuk viccelt.