• szgege
    Ez egyszerűen nevetséges ,amivel magyarázkodsz. Lehet hogy másutt van tandíj,de azt is megkéne talán nézni ,hogy nálunk Európa szerte legmagasabbak az adók ,míg másutt ahol tandíj van,nincsenek ekkora adók (azért mondtam,nézd csak meg milyen környezetbe érkezik a tandíj). Jah és a k.rva any.dat nevezd részeg bandának,amikor én is egyetem alatt dolgoztam és uram bocsá elmentünk néha bulizni.Egyébként meg közöd?(szerintem semmi)Gondolom te okítási éveid alatt(már ha volt ilyen) sose voltál bulizni mi?
    Vizit díj,szép dolog, még az összeg se vészes de sok értelme nem akad.Ugyanis az egész rendszer ,amit erre ki kell építeni elnyelni a vizitdíjat. Ha több lenne az se jó,s így sincs értelme. A Tb így is egyre kevesebbet fizet a pontok után az intézményeknek.Nem baj majd lehet azt szajkózni mellé,hogy azért kap a korház vagy rendeéő kevesebb pénzt ,mert nesze nektek ott a vizitdíj. Azért arra is kiváncsi lennék ki keres majd azzal jó pénzt aki biztosítja a vizitdíj behajtására megfelelő eszközöket,gondolom valami kormány közeli cég. (mondjuk valami SZDSZ-es pofa) Talán esetleg nem ott van a gond az egészségügyben,hogy a pénz megreked valahol? Mondjuk a Tb-nél ,meg állam bácsinál.Talán esetleg nem ott kéne kicsit visszafogni magukat,hogy kevesebb lenne képviselőinknek az ilyen-olyan juttatások,benzinpénz,meg mellé bérletpénz,meg mobilpénz ,meg lófasz.Demszkynek is az istenpénze se elég,a szép fizetése mellé kell neki ilyen -olyan juttatás mert szegény nem bírja kifizetni a fizujából.De "sajnálom" szegényt,s még akkor nem beszéltünk arról ki tudja hol tölt be még valami poziciót.
    Aztán itt ez a gyógyszertárak szopatása,eddig legalább képzett ember árult gyógyszert,nesze nektek most már minden szakadt barom árulhat tablettát.Aztán majd ha a kölyköd gondol egyet,öngyilkos akar lenni és lazán hozzájut egy fájdalomcsillapítóhoz és dob rá némi alkeszt. De lényeg ezzel szintén valakik jól laknak ott a "szép" kormányunkban.
    Jah nincs elég munkahely??? Hoppá talán esetleg olyanok a körülmények,hogy alig van ember aki új céget alapítana,mert labilis a gazdaságunk az ilyen-olyan adónövelések ,meg újabb adónemek miatt. Erről is mi tehetünk? Szerintem nem,hanem drága kormányunk,év eleje óta döglődik a Forint.Másik meg ami a nyugdíjasokat illeti ők legalább dolgoznak,manapság már rendes munkaerőt nehéz találni,bár nem csodálom hiszen országunk vezetői mutatják a példát,hogy itt csalással,lopással többre jutsz mint szorgalmas,becsületes jó munkával.
    Jah és hová lesznek a fiatalok? Hát Feri megmondta:"El lehet menni." Nesze nektek ezzel mutat példát a népnek,nem azt mondja dolgozz rendesen,hanem hagyd el az országot. Csodálkozol hogy az értelmesebbje nem marad itt és elmegy külföldre dolgozni?Itt marad a hulladék,meg az öregek akiket a családja ide köt.Nem baj majd jön helyette román meg ukrán munkás,az milyen jó lesz neked.Aztán majd ha valami bajod és nem tetszik és a jogaidat emlegeted,amikor meglopnak majd kapsz egy gomibottal a fejedre,mert itt "demokrácia" van.