• Morden23
    Hát, Epikurosz, nem akarlak megsérteni, mert általában normális és akár még hasznos kommenteket is szoktam látni tőled, de ezzel a kijelentéssel, idézem:

"ne meggyőzni akard azokat, akiket nem lehet, mert az aljasság már teljesen lételemüké vált, mindössze közöld a rideg tényeket."

kinyilvánítod azt a tarthatatlanul lefitymáló, álmindentudó magatartást, ami az esetek legnagyobb részében az igazi parasztok és a bégető birkák sajátossága.

Teljes mértékben korrektnek éreztem Halgatyó leírását, és kifejezetten örülök, amikor valaki, amivel/akivel nem ért egyet, tényeket ÉS véleményt is ír.
    Felesleges meggyőzéssel próbálkozni egy hangtalan/arctalan internetes fórumban, mert nem fog összejönni. Ennek ellenére a véleményütköztetést és a normális vitát (nem a "nekemvanigazambazze" vitát) értelmesnek és építőnek tartom.
    Ennyit erről. És uram bocsá', ki merem jelenteni, hogy aki a mai magyar politikai színtér akár csak felületes ismerete után képes egyetlen, azaz EGYETLEN párt álláspontja felé ingathatatlan szilárdsággal beállni... na az olyan ember, akinek értelmetlen akár véleményt, akár rideg tényeket írogatni. Nem tudom, eddig mennyire tűnt fel, de az úgynevezett "tudatos tömegek" egytől egyig a média hatásaira reagálnak - ugyebár ne keverjük a "jól értesült" embert a "szakértő" emberrel. És érdekes módon mindig kiválik, hogy a legagresszívabban vitatkozók, a leginkább vérestorkú pártszimpatizánsok azok, akik nem látnak tovább választott "vezérük" ócska kampányszervezők és fizetett újságírók által megkomponált plakátszövegein.

Hopplá. Mintha pont erről írtam volna... whatever.