• Matyóhímzés
    "Addig, amíg mentegeted a hazugságot, erkölcsileg nem tisztulsz meg, addig sajnos neked nem lenne hely Epikurosz bárkáján.
    Annyira sajnálom. "

Elolvastátok egyáltalán amit írtam?
    Mentegettem hazugságot, gyurcsány a haverom?

Gynegébbek ekdvéért a hsz-em:

"A helyzet: Az MSZP átbaszta a választásoknál a népet, hogy újra hatalomra kerülhessen. A Fidesz megtette volna ugyanezt? Gondolkodás nélkül. Engem ebben az egészben az idegesít, hogy 2 párt anyázza egymást, és szítja a feszültséget az országban, gyűlöletet kellt, egymás ellen uszítja az állampolgárokat, közben meg mindketten ugyanannyira sárosak.
    Egyébként is el kéne dönteni, hogy miről vitatkozunk, arról, hogy a kormány megszorításokat tervez, vagy arról, hogy az MSZP hazudott.
    A helyzet: Az ország gazdasága nagy szarban van, ezt asszem mindenki elismeri. Van 2 párt akinek reális esélye van a hatalomra kerülésre. Az egyik hazudik, és ezzel sikerül is megnyernie a választásokat. (persze a másik fél is hazudott, de ezzel most ne foglalkozzunk) Ezután előjön a megszoritásokkal, amivel ugye megszegi szinte az összes választási igéretét. E melett van egy ellenzékünk, aki foggal-körömmel tiltakozik a megszorítások ellen. Kérdem én, melyik a jobb? Amelyik csalt (ha így tetszik), és így került hatalomra, majd megpróbálja helyrehozni a gazdaságot, vagy aki nem csalt (bár szvsz gondolkodás nélkül megtette volna, ha ezzel hatalomra kerülhet), viszont semmiféle terve nincs a gazdaság helyrehozásával kapcsoltban, sőtt még tiltakozik is ellene. Szerintem egyiksem jobb, a legjobb az lenne, ha az egész jelenlegi politikai bagázst úgy ahogy van kihajítanák a fenébe. De persze ez nem lehetséges, ezért a saját részemről kényszerből MSZP mellé állok, mivel legalább tesz valamit a gazdaságért. Milyen lehetőségek vannak? MSZP vagy Fidesz, semmi más verzió nincs. Ha repülne az MSZP, akkor csak a Fidesz juthatna hatalomra. Akkor mi lenne? Vagy betartja Orbán az igéreteit, és nem lesznek reformok, az átlagpolgár megnyugszik, hogy nem kell 300 forintot fizetnie az orvosnál, meg 100e-t a fősulin, majd pár év múlva mennénk Romániába segédmunkásnak, meg könyörögnénk a Bulgároktól segélyért. Vagy uyganúgy megszorításokat vezetne be a Fidesz is, amivel egy fokkal sem lenne jobb "erkölcsileg", mint a jelenlegi kormány. Nem így van? akkor kérdem én, miért lázongunk itt, vagy akár az utcán? Mit akarnak a lázongók elérni? Mondjon le Gyurcsány? Nem csak Gyurcsány hazudott, az egész MSZP hazudott. Mondjon le a kormány? Ki kerülne hatalomra, csakis a Fidesz. Akkor jobb lenne? Vagy ugyanúgy átbasznák a népet, mint most az MSZP (megjegyzem ez lenne a jobb verzió), vagy még jobban szétcsesznék a gazdaságot.
    Arra meg ne számítson senki, hogy a gazdaság helyreáll, az átlagpolgár közben meg tejben-vajban fürdik. Persze lehet jönni, a "ne engem szivassanak, hanem azt aki ellopta a pénzt" szöveggel, de ezt asszem minden józanul gondolkodó ember tudja, hogy soha a büdös életben nem fog megvalósulni. Soha nem fogják keményen megadóztatni a milliárdosokat, meg megszivatni a gyárosokat, nagyválllalkozókat. Először is azért, mert akkor azok azt mondják, hogy viszlát, másodszor mert jó pár ember "le van kötelezve" a mindenkori kormányból ezeknek a pénzes embereknek.

Én majd akkor reménykedem bármi változásban, ha nem az lesz minden évben az első dolga a parlamentben a politikusoknak, hogy megszavazzák a saját fizetésemelésüket...."

halgatyó ez mind szép és jó, amit leírtál, meg a töbiek is, akik lázonganak a megszorítások, vagy reformok, tök mindegy melyik ellen, de ha nicnsenek megszorítások, akkor miből áll helyre a gazdaság? Magától? Vagy jön hári potter és a varázspálcájával pénzt varázsol az állam kasszájába? Mindnekinek szar ez, neked is, nekem is, pistikének is, de nincs másik reális megoldás. Ó persze lehet jönni a szivassuk akkor a gazdagokat dologgal, de az soha a büdös életben nem fog megvalósulni, amíg azok ülnek a parlamentben, akik az elmúlt 16 évben.....