IP Cím,Mac cím változtatás
  • karessz

> Hát a szolgáltatást nyújtónak biztos.

Szerintem aki ezzel megoldja a netes problémáját, annak is. Ha ezt az ingyenes használat keretében teszi, akkor biztosan jobban jár mint a szolgáltató.

> Ráadásul úgy, hogy egy ingyenes szolgáltatásra (a TOR
    > titkosítóhálózathoz ingyen csatlakozhatsz) építve hoz létre egy
    > fizetős szolgáltatást

Szerintem VPN-re építve hoz létre szolgáltatást, és a _NEM_ tor-os forgalom az, amiért fizetni kell. De én mondjuk nem is ezt a felét javasoltam, csak hogy praktikus megoldás kibújni egy korlátozott kis hálózatból.

> A TOR hálózat is lehet lassú, a rendszergazdák láthatják

Mindennek megvan a saját előnye és hátránya (mint minden másnál is). Hozzáteszem, átlag sebességben a TOR még mindig veri a publikus proxy listákból összehalászott random szervereket.

Egy biztos, én aztán nem fogok az itt felsorolt "proxy listák", anonimizáló szarok, saját fejlesztésű "ip takaró programok" segítségére támaszkodni, maradok a VPN-nél, ha szükség van rá.

Úgy érzem picit túl erősen támadtad meg a javaslatom ahhoz képest, hogy ennek a topiknak a kontextusában a eséllyel adtam az egyik legjobb tippet. De ezt mindenki döntse el magának, miután összehasonlította az itt felsorolt módszereket a gyakorlatban is.