IP Cím,Mac cím változtatás
  • Dj Faustus #103
    "Én amatőr pirotechnikával foglalkoztam ezért ezeknek a dolgoknak is utána kellet járnom.És volt ismerősöm aki összekevert nitrátot porcukorral felrakott róla videót,és nem nem kell rosszra gondolni ilyen hobbi is van hobbipirotechnika ahogy rakétamodellezés is.És azzal a címszóval bíróságra akarták vinni hogy ő robbanóanyagot készített,de nem erről szól a fórum ezért ebbe ne menjünk bele.Ezzel azt akarom mondani hogy a hatóság is visszaélhet a hatalmával, sajnos mennyi ilyenről hallani,és ezzel azt mondom ha valaki babrál itt ott és nem árt vele senkinek én megértem valahol."
    BTK 263. §: Visszaélés robbanóanyaggal vagy robbantószerrel
    "(1) Aki robbanóanyagot, robbantószert vagy ezek felhasználására szolgáló készüléket engedély nélkül készít, megszerez, tart vagy a tartásukra nem jogosult személynek átad, bűntettet követ el, és két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
    Tehát ha nem petárdagyára van, vagy hivatásos pirotechnikus jogosan vonhatják felelősségre, hisz veszélyes dolgokkal játszik (közveszély okozás). Így van ez a fegyverekkel vagy például a zöldkönyves permetszerekkel is.
    Pláne ha ezt promulgálja is. És nem kell ahhoz a titkosszolgálatnak figyelnie hozzá. Elegendő egy feljelentés is.

"Ettől függetlenül minden proxi logol és hatósági kérésre kikell adnia ki használta."
    Mivel a proxy tulaja nem Internet-szolgáltató (lehet szimpla Internet-előfizető is), nem kötelező neki naplóznia.

"A forgalom több helyen megy át olykor ezért elég lehet weboldalakat proxikat megfigyelni és nem feltétlen szolgáltatón keresztül."
    Pedig a legegyszerűbb ott megfigyelni, egyrészt mert kötelezve vannak a hatóságokkal való együttműködésre, másrészt kevesebb Internet-szolgáltató van mint weboldal.