A berakott képek mérete ne legyen nagyobb 800x600-nál!
  • garam93
    Na, itt vagyok én is. Bocsi, hogy eddig nem írtam, de elfelejtettem a topikot. De látom, már nem sokan vagyunk.:)

Terepasztalt lehet építeni úgy is, hogy egy szekrénybe rejted el. Paksinuti oldalán van jó megoldás rá (www.paksinuti.hu)

Épületet építek én is, bár én nem papírból, hanem sztirolból, jól lehet ebből építkezni, könnyen lehet megmunkálni, pillanatragasztó (néha túlságosan is) jól megfogja. Én egy MÁV I. osztályú szabvány felvételi épületet építek, majd csak lesz belőle vmi.

Építek még villamos fűtőkocsit is, ennek egy fuggerth kocsi az alapja, múlt héten került csak hozzám, de mostmár igyekszem befejezni.

Kaptam egy nagyon hasznos eszközt is, Airbrush-nak nevezik. Ez egy légecset, amivel a modelleket lehet festeni. Sajnos kompresszorom nincs hozzá, így nem tudom még használni, pedig lenne mire.

Vásároltam egy Roco NoHAB-ot is, igaz dán festésű, viszont féláron kaptam, újonnan. Később majd MÁV narancs NoHAB lesz belőle. Talán a 013-as. Írtó szép modell, nem biztos, hogy lesz szívem átalakítani.:)

Nem tudom, Roco Szergejről írtam-e már, mindenesetre van olyanom is, meg lehet tekinteni a NoHAB-bal eggyütt itt:
    http://gab-page.extra.hu/mozdony.html

Egyenlőre ennyi.:)