Vasútmodellezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Web mester
ÖBB 5047-es. Én Sopronba lakok és rengeteg ilyen jár ide, azért is vettem egyet. Amugy Kleinbahn gyártmányú.

Joxy
Emeletes vonat volt itt 2006-ban próbázni, akkor ki lehetett próbálni. De hogy lesz e valaha itt belöle véglegesen azt senki se tudja <#confused>

Joxy
Ez milyen gyártmány?

leho94
De durva 😮OO

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Web mester
Tegnap hozta a postás ezt az ÖBB-s gépet:

Naon jó gép, csak nagyon kevés van belõle, de szerencsére sikerült 1-et beszerezni az ebayen. Zárfény is van rajt. Két motor hajtja. Sajnos az 1ik hótoló hiányzik, ha valaki tud ilyet, az szóljon.

eladó:

Web mester
Hoppá találtam metrót:

(ott van a hátérbe)
Gondolom saját készítésû... Amugy az Index magyar vonatkozású modellek topikjába találtam. Érdemes megnézni a fórumot mivel sok érdekes cucc van.

Web mester
Eladú metróval nem tok szolgálni, de villamos modell létezik BKV-sbe, bár elég ügyinek kell lenni ahoz h megkaparincs egyet.

Ganz villamos futása
WUMM Modell készíti amugy...

Szuszidi
Nem gond így is nagyon szuper!

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

Ezek ugyan nem modellek, de e hét csütörtökön fotóztam a Lipcsei fõpályaudvaron.
A képek minõségéért szorri, de csak egy 2 megás mobillal készültek.

Külön felhívnám a figyelmet erre a képre!Azt hittem ilyen csak az oroszoknál fordul elõ...
Csóka leszállt az ICE 3-ról és annyira be volt kúrva, hogy mindjárt be is esett elé... <#nyes>
Szerencsétlen eléggé nagyot esett.

ICE 3 és DB Regio.Mikor lesz nálunk??

Ez úgyszintén:

Lipcse nem egy nagy város, de akkora a pályaudvara,mint nálunk a Keleti vagy még nagyobb.Ja és olyan tiszta, hogy enni lehet a földrõl!

Mármint nyílván megvásárolhatóra gondoltam..

leho94
De kurva jó 😮OO

Web mester
M41-esem

Web mester
A közlekedési múzeumba vanak metró modellek.

Éppen BKV õrületben égek:valaki tud metró modellrõl?

Web mester
Készítettem egy keringõt, itt van egy kép rõla:

Amugy nagyon tudom ajánlani az indafotót feltöltõoldalnak mivel az sgupload megszünt. Pofon egyszerû regisztrálni.

Web mester
XD

gabi89
Lol 😄
Ez is vicces...
39másodperc lol

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Web mester
Találtam két vicces videót:
Macska és modellvasút 1
Macska és modellvasút 2
Az én macskám meg egyszer lehugyálta a terepasztalom XD, valszeg azthitte a mûfûre hogy igazi XD

Web mester
Megérkezett a MÁV Talent!

Itt találtok róla egy nagyon jó cikket!

Web mester
Haszálj feltöltõ oldalt, itt van 1: LINK

Nem tudom feltölteni a képet, de bárkinek küldök fotókat akiket érdekel. Köszi😊
Eladó egy 1982-ben egy ausztriai kisszériás cég által gyártott BBÖ310-es mozdony. Nem játékról van szó. Ritkaságszámba menõ modelleket készített Gerhard Riedl cége. Halálát követõen a cég megszûnt. A mozdony anyaga réz és bronz. Nem tucat termék, összerakása kézi, forrasztott. Ez nem a digitális kor terméke, bár digitalizálható. 😊 Gyûjteménybe, vitrinbe való darab, amivel el lehet kápráztatni a gyûjtõ barátokat. Komoly értéket képvisel, az ára is ennek megfelelõ. Átvétel csak személyesen, fizetés kizárólag készpénzben. Nem bíznám a Postára.😊Ár: 310000Ft. Elérhetõség:[email protected]
Web mester
Énis érzemXD Ha odahajol az ember Kútvölgy állomásához má akkor is megcsap az a büdi szagXD Ráadásul még vannak benne ilyen feketek rudak, ami nem tom mi, mindenesetre kiválogattam belõle. A napon pedig fakulni, pedig febrárban vettem. Lehet kidobom a fenébe XD Amugy Jordan gyártmányu, NEM AJÁNLOM SENKINEK! XD

garam93
Olyan bokrom nekem is van, de olyan szaga van, hogy inkább békénhagyom.:-)

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Web mester
Írtam korában h Kútvölgy megálló csak parketta lapokból van összerakva ideglenessen, ezért nincs is lefüvezve😄 Majd idõvel megcsinálom ezt is úgy mint a terepasztalt és akkó jöhet a fû.

Gollo
ajánlanák egykis füvesítést😊 Am nagyon faja😊

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

leho94
De jó cucc..Iet énis csinálok 😊

Web mester
Köszi az infókat, kár h nem válaszol, mivel jó kis cucc lenne.

Más:
csináltam Kútvölgy állomásra két lámpaoszlopot:

esti képet nem rakok fel mivel nagyon rossz minõségû lett

garam93
Én már írtam neki mailt, asszem kb. egy éve, még nem jött a válasz tõle, de azért reménykedhetsz.<#vigyor4><#wave>

Más:
Új szerzeményem:

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

leho94
😄DD Nicetos!

Web mester

Schwarz
Hû, szép munka <#eljen>, ez valami játékba készül?

Mi az a windows?

Web mester
Felvetödött a Bzmot készítés elõzõ üzimbe és találtam most a neten egy oldalt ahol Bzmot kasznit készítenek mûgyantából. LINK
Most írtam neki e-mailt hogy menyibe kerül és meddig kell várni a 2. szériáig. Remélem válaszol mivel elég régen frissült a honlapja.
Addig is itt egy kép lefestett állapotban a kaszniról. Ebbe már csak hajtás kéne:

hátizé... én 3D grafikus vagyok és 3D-ben fogom megépiteni, ha lesz végre olyan szabadidõm, amikor nem mosogatórongy vagyok 😄
Csak itt foglalkoztok ilyesmivel, szval itt tettem fel az idevágó kérdésemet.
A gears of war-hoz akarnék egy pálya mod-ot csinálni és a nyugati épitészetileg és berendezésügyileg is elég jó hely lenne témának nekem...

Link ezt kéne befejeznem, mielött a vonatozásba belevágok... 😊
Naszval az elég off ebben a topicban, ugyhogy nagyon zárójelben irtam mindezt.

Web mester
Gondolom saját magad akarsz készíteni. Mien motszerrel akarod megvalósítani. Gigant építés érdekel engem is, de talán Bzmot építésnek elöbb nekiesnék szerintem. Örülnék ha beleavatnál a építésmodszeredbe 😊

Köszi!
A tömegarányokhoz tökéletesen tudom használni és a részleteket is össze lehet vadászni a fényképekbõl. Személykocsikról nincs véletlen hasonló?
Itt keresgélve egyenlõre még nem találtam...

Web mester
Ezen az oldalon találhatsz a Gigantról tervrajzokat. Elég rossz minõségû, nem tom hasznát tudod-e venni...

garam93
Szépek!Jó sokmindent szereztél!:-)

A legjobb rajz ilyen lenne számomra a keresett mozdonyokkal, kocsikkal:
6623

Hello mindenki!
Kellene egy kis segitség, a magyar intercity vagon(ok)ról, ill. az elektromos és dizel mozdonyokról keresek tervrajzokat (blueprinteket), de sajna nem találok... nem tudjátok hol találhatnék jó felbontásban legalább oldalnézeti rajzot?
Ilyenekre rajzokra gondolok: (meg egyuttal meg is osztom ezt a linket azokkal, akik még nem látták volna)
Train blueprints

Web mester
Király!

leho94
Nemcsúnya..Szeressük a Szergejt..

Gollo
Néhány új szerzeményem és a terepasztalom átépítés alatt...😄

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

leho94
Ah de teccik(Y)

Web mester
Vaterán vettem ezt a Faller kilátót, összerakatlan állapotban:

Web mester
Vaterán volt egy graffitis fuggerth kocsi. Most vitték el az elöbb, énis licitáltam rá de az útsó 3 percben rohamossan felszököt az ára. Ha valakit érdekelnek a képek és az ár akkor nézze meg itt: http://www.vatera.hu/h0_fugerth_uj_pullman_eredeti_grafiti_ritkasag_52608052.html

leho94
Nice!

Web mester
A belsõ kör "picit" szét van bontva, mert új síneket várok.