Vasútmodellezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Naon jó gép, csak nagyon kevés van belõle, de szerencsére sikerült 1-et beszerezni az ebayen. Zárfény is van rajt. Két motor hajtja. Sajnos az 1ik hótoló hiányzik, ha valaki tud ilyet, az szóljon.

(ott van a hátérbe)
Gondolom saját készítésû... Amugy az Index magyar vonatkozású modellek topikjába találtam. Érdemes megnézni a fórumot mivel sok érdekes cucc van.
Ganz villamos futása
WUMM Modell készíti amugy...
A képek minõségéért szorri, de csak egy 2 megás mobillal készültek.
Külön felhívnám a figyelmet erre a képre!Azt hittem ilyen csak az oroszoknál fordul elõ...
Csóka leszállt az ICE 3-ról és annyira be volt kúrva, hogy mindjárt be is esett elé... <#nyes>#nyes>
Szerencsétlen eléggé nagyot esett.
ICE 3 és DB Regio.Mikor lesz nálunk??
Ez úgyszintén:
Lipcse nem egy nagy város, de akkora a pályaudvara,mint nálunk a Keleti vagy még nagyobb.Ja és olyan tiszta, hogy enni lehet a földrõl!
Amugy nagyon tudom ajánlani az indafotót feltöltõoldalnak mivel az sgupload megszünt. Pofon egyszerû regisztrálni.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Macska és modellvasút 1
Macska és modellvasút 2
Az én macskám meg egyszer lehugyálta a terepasztalom XD, valszeg azthitte a mûfûre hogy igazi XD
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Más:
csináltam Kútvölgy állomásra két lámpaoszlopot:
esti képet nem rakok fel mivel nagyon rossz minõségû lett
Más:
Új szerzeményem:

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Most írtam neki e-mailt hogy menyibe kerül és meddig kell várni a 2. szériáig. Remélem válaszol mivel elég régen frissült a honlapja.
Addig is itt egy kép lefestett állapotban a kaszniról. Ebbe már csak hajtás kéne:
Csak itt foglalkoztok ilyesmivel, szval itt tettem fel az idevágó kérdésemet.
A gears of war-hoz akarnék egy pálya mod-ot csinálni és a nyugati épitészetileg és berendezésügyileg is elég jó hely lenne témának nekem...
Link ezt kéne befejeznem, mielött a vonatozásba belevágok... 😊
Naszval az elég off ebben a topicban, ugyhogy nagyon zárójelben irtam mindezt.
A tömegarányokhoz tökéletesen tudom használni és a részleteket is össze lehet vadászni a fényképekbõl. Személykocsikról nincs véletlen hasonló?
Itt keresgélve egyenlõre még nem találtam...
Kellene egy kis segitség, a magyar intercity vagon(ok)ról, ill. az elektromos és dizel mozdonyokról keresek tervrajzokat (blueprinteket), de sajna nem találok... nem tudjátok hol találhatnék jó felbontásban legalább oldalnézeti rajzot?
Ilyenekre rajzokra gondolok: (meg egyuttal meg is osztom ezt a linket azokkal, akik még nem látták volna)
Train blueprints
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.