Christopher Nolan legújabb kultfilmje
  • CSOCSO
    #239
    "Az eredeti Angiert lőtte le a végén. A tartályokban lévők, vagyis a másolatok meg vagy éltek, vagy nem..." mar reg nem volt eredeti angier. ez hulyeseg.. a filmbol nem derul ki hogy az eredetit teszi le vagy a masikat.. ahh nem is erdekel... probaltam figyelni az eredeti szovegre de jakuza szovegei ellentmond annak amit olvastam/lattam / hallottam a filmben szal innentol kezdve engem nem erdekel....:

    ahogy en emlexem:

    a gep klonoz.. mindig a klon kerul a masik helyre.. az eredeti marad a helyen! ( egyertelmu!) de amugy TOIKMINDEGY MERT A KLON IS AZ EREDETI!! tiszta fasszag ezen veszekedni. egy azon szemely.. klon vagy eredeti. szal tokmindegy.

    aki beall a gepbe az fel attol hogy o lesz a man in the box vagy a prestige.. ezt az ember modnja.. angolul... halgattam/figyeltem!

    az ember aki ott all az beleesik a vizbe es megprucan. de tokmindegy mert mielott leesne a
    "klonja" mar ott van a parkanyon es o semmit nem fog erezni abbol hogy milyen a dobozban. satobbi. ahh mindegy.. mar belefaradtam ebbe az egeszbe. mindenesetre ha szerintetet az eredetit teszi le mashova ( ami szerintem LOOOOOL akkor is megpusztult mar azeredeti az elso eles probanal. ahol a klon lelovi az eredetit.. de annyira faxagnak tartom ezt az eredetizest meg klonozasos szoveget.. nem mindegy?? egy ugyan azon szemely ugyan azon erzelmekkel stb stb stb stb

    szerk:

    lol pont most olvasom hogy te is irod a lelotte a klon az eredetit reszt