Christopher Nolan legújabb kultfilmje
-
nah lol.. se baratnoms e haverom szerint nem olyan hubazz film:D
baratnom es haverom se kerdezett hogy akkr most mi volt meg nem erti, pedig kerdeztem: mindent ertetek?
mire baratnom: de nem ertem.. akkor az a tesla gepe hogyhogy mukodott???
majdnem lehulyeztem az en kis egerkemet....
mindegy. amit viszont nem ertek:
SPOILER!!!!!!!!
szoval.. Tesla mar csinalt egy ilyen gepet vkinek(?)
hiszen Angier ugy megy oda hogy az egyik tarsanak mar csinalt egy ilyen gepet.
KINEK? Nem Bordennek az tuti hiszen akkor tudna, hogy mi a "titka" Borden teleportalodo showjanak. dehat nem tudta a legvegeig... szal kinek csinalt volna ilyen gepet?
hogyhogy TESLA volt a kulcsszo?? megis Bordennek keszult volna egy gep??
ez megmagyarazna hogy miert van hasonlo elektronikus keszulek Borden egyik teleportalodos showjaban a ket fa fulke folott, ami ugyanugy dobalta a kis villamokat....
esetleg a "tesoja" akkor megis tesla altall keszitett gep szulemenye?? egy klon?? csak Borden volt olyan okos es nem megolte a tesojat hanem eltek ketten es mindenkit hulyerevettek a teleportalodos showjukkal?????
hat nem egyszeru? a kerdes mar csak az hogy a hulye angier miert nem csinalt hasonlot?
de varjunk csak.. mikor Borden talizott elso szerelmevel mar akkor is a tesoja allt a lakasban a teaskannaval a kezeben.. es akkor meg csak arrol volt szo hogy majd egyszer csinal egy olyan trukkot ami hu meg ha.
dehat vegulis barmikor keszulhetett is az a gep.. szal nem ertem.
ja es meg valami. borden felesege azt kiabalta Bordennek hogy tudom ki vagy.. mar tudom! erre szepen felakasztja "magat" kozben masnap Borden csaja meg aszonta hogy "tegnap aszonta a feleseged hogy talalkozni akar velem mert meselni akar valamit.
tehat lehet hogy tenyleg tudta a felesege hogy ketten vannak a Bordenek? esetleg nem is magat akasztotta fel?
bar szerintem ez mar abszurd....
most csak a teslas dolgot nem ertem.. kinek keszult az elso gep?