• Benoke
    Lehet én vagyok őrült, de van legális Dobozos XP -m. Sok gépet cseréltem alatta OEM win ből a gatyámat is kifizettem volna érte. Mindegy legalább most már biztos, hogy nem fogok soha legális Vista -t vásárolni ez hótbiztos. Kenje a hajára az ms a sz@rját. A legális Win kelett a munkámhoz, de hogy ne tudjam arra a gépre felrakni amelyikre akarom. Ha akarom havonta cserélgetem a gépem és kész. De akkor most fontos, hogy fel lendítsék a HW kereskedelmet vagy nem? Mert ezek alapján még sem fontos. Nem baj ott a LINUX, már így is azt használom ha elérhető az adott progi ami kell. Játszani Passziánson kívül nincs időm. 1 éve nem ültem le játszani semmivel. Szép lassan teljesen elfelejtem az egész MS baromságot, úgy is csak a baj volt vele. Tiszta gáz, és még csodálkoznak, hogy mért támadják őket annyira. Mert ilyen diletáns barmok ülnek vezető pozicióban, illetve ezek az ötletek kizárólag az MS -nek jók, senki másnak nem. Valóban gátolják a kalózkodást, de a használatot is. Ja hogy ez őket nem zavarja. Nem baj engem sem, mert meg se fogom venni, ugyanis nem tudnám használni legálisan.