DexterBanner.jpg
  • Cuchulainn
    Na végignéztem, és szvsz kibaszott jó! Számomra az idei év legjobb sorozata vitán felül. A főszereplő telitalálat volt, a mellékszereplők is jók, tetszik a több szálon futó cselekmény, ahol mégsem kötnek össze kényszeresen minden eseményt. A sztori pont a kellő mértékben fordulatos, indig van valami új, váratlan és meglepő esemény, de nincs az a "mostmivan? ezmostki? eztmércsinálta?" érzése sehol az embernek. Néhol persze kicsit el vannak túlozva dolgok (Dexter és kis barátja is sokszor elég elővigyázatlanok, így már rég lebuktak volna) de persze nem lehetett minden aprólékos készülődést megörökíteni, mert akkor elunjuk az életünket. Nagyon jók Dexter belső monológjai és visszaemlékezései, igazi komor és bizarr hangulatot adnak az egésznek.
    Az egyetlen komolyabb hiba ami engem zavart az Debra viselkedése az elején, néha ritka nagy "butaliba" benyögései vannak, de később szerencsére belejön :)

Illetve egy dolog nem esett le nekem:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most miért is maradt Dexterék igazi apja életben? És a jeges gyilkos miért nem akart vele haverkodni? Elvégre ő is a fia volt nem?