• Béla bácsi
    Mint már mondtam, ami nem megy, ne erőltessük. Európában ez nem nagyon megy. A média persze mást sugall, nem véletlenül, az elit, aki mindezeket jóváhagyja, propagálja, szintén senkiháziakból áll. Már említette itt valaki, ezek nem egy belvárosi bérlakásból propagálják ezt a multikulti marhaságot. Az államtól pedig, ha már fizetek adót, elvárom hogy valamit nyújtson is érte, ne pár senkiházit tartson el. Mert én hátha fizetek, és az a jöttment pedig talán tisztában sincs azzal, hogy mi az az adó, vagy hogy melyik országban él. Ezáltal a környezetéhez, ar országhoz való mentalitása is más. Meg is látszik ez azokon a helyeken. Nem éreznek felelősséget, élnek egyik napról a másikra, stb. Ennyit egy állat is tud...
    Az hogy egyes népek utálják egymást, rendben van. A németek is utálják a franciákat (megjegyzem azokért én se vagyok oda), de egy német nem az Eiffel-toronynál pocskondiázza azokat, miközben abban a városban él, az ottani adófizetőktől kapja a segélyt. Lásd tavaly őszi párizsi eseményeket, vagy amikor az ingyenkonyhán állt az illetőnek feljebb, mert nem volt elég kóser neki a disznóhúsból készült leves, és ebből volt nagy patália és jöttek a szokásos toleranciával, stb.
    A szociális állammal nem lenne gond, ha az állampolgárok érdekeit nézné, nem egypár senkiháziét, akiknek még csak ajtót se lehet mutatni adott esetben, nem szólhatsz semmit hozzá, még csak csúnyán se nézhetsz rá, mert mindjárt megsértődik. Elég csak az itthoni helyzetet megnézni. Két kisebbséget egyfolytában hallani a TV-ben, pedig nem ma kóricáltak errefele, szóval tényleg nem értem miért kell ezt a bevándorlósdit feszegetni. Hacsak nem egyes csoportok érdekeit szolgálja.