• roliika
    #73
    Hú...elég érdekes dolgokat írtok. :)

    Vegyük a qwa hosszú bot esetét először ami tök szilárd.
    Menjünk le atomi szintre.
    Most még lejjebb a kvarkok szintjére /azért alfába nem kell lemenni/.
    Most még lejjebb a szuperhúr gyűrűk szintjére.
    Most még lejjebb az ismeretlen szintjére ami az alap alapja és nincs jejjebb semmi.

    Namost a fentiekből épül fel minden, akármi is legyen az. Így ha 1 frankón merev qwa hosszú valamit megtolunk és benézünk az ismeretlen szintjére, láthatjuk, hogy a hatás azonnali, mert a fénysebességgel történő elmozdulást semmi nem indokolja, semmi nem gátolja a terjedési sebességet. Mert egyszerűen nincs semmi ami gátolná...nincs ott téridő nincs ott semmi hiszen ez az ismerhető anyag legalja.

    Teslához semmi különöset nem fűznék fozzá, akit érdekel ki volt ő és mit csinált, rég elolvasta, akit meg nem és kukaságokat ír ide, hogy nem fogadták őt el, meg kétes dolgokat művelt, ő nincs tisztában arról, hogy mit beszél. Teslának jó szokása volt, hogy mindent a leg részletesebben kiszámolt, még az eléje tett étel térfogatát is, a műszaki életben pedig rendkívül precíz volt. És korrekt.

    Időutazás:
    Már hogy ne lenne lehetséges? Amikor lemész a boltba és veszel 1 kiló kenyeret, időutazást követsz el. Ahogy haladsz, körülötted változik a téridő, iszonyat minimális mértékben de változik. Ha esetleg repülővel utazol, ott a változás már ezred másodpercekben mérhető. Az űrhajózás esetén és több napos kiruccanásokkor 1-2MP! az eltolódás köszönhetően a hatalmas sebességnek és a közben eltelt időnek. Mellesleg ilyenkor az alany az időben előre halad. Ami ugye elvileg nem lehet mert meg se történt még...de mégis. Mikor flemelsz az asztalról valamit azt sem e jelenben teszed, mert a jelen 1 végtelenül kicsi időpillanat, bármit csinálsz azt a jövőben követed el. A jövő "terjedésének" sebességének a mértéke a környezettől, vagyis a téridőtől függ. Remélem érthető voltam.Hogy hogy lehet ezt a "görbületet/téridőtorzulást" módosítani, ezt még csak most kapisgálják.