Hétköznapi emberek, hétöznapi gondolatai, bölcsességei és élettel kapcsolatos felfogásai.
-
ok.thx.öszpontositok,összeszedem gondolataimat...
Volt a fokuszban hogy egy ovodás gyerek,6 éves,és már dohányzott...Nagyon durva...Meg hogy az egyik idös csávo 8 éves kora dohányzik,és most kb 60 valamennyi éves volt...az sem semmi,csoda hogy tulélte !
Kiskorban föleg nem szabad alkoholt meg dohányt nyomni...De Bp.-n már sok ilyen gyerek van,bp fele tuti hogy füstöl ... már maga a város is sajna...
Vannak ezek az uj tapaszok,nicotin tapasz,stb... Van valakinek valami tapasztlata? Télleg ennyire jo ez a tapsz ?
Mert ez legalább segithetne sok embernek ...
Egyik csaj aki a rokonom,azért kezdet el dohányozni mert a pasija is dohányzik...Aztán probálom magyarázni neki hogy haggya abba,meg minden...Aztán rátudtam venni,és sikerült leszoknia.
De visszaforgatva az idöt,kérdeztem töle hogy mért nem vesz ilyen tapasztot,sokkal könyebb lenne vele lehet...
Mivolt a válasz? Semmi ... Válmozgatás és szevasz...TAlán a nikotin vágy már ezt a lehetöséget elfujta...
Viszont bizok a mai technikában,hogy sikerül megálitani a dohányt ... De teljesen nem az fix ...
Alkoholrol sokat irtam már nem irok többet :)