Hétköznapi emberek, hétöznapi gondolatai, bölcsességei és élettel kapcsolatos felfogásai.
  • Shadowkiller
    Huhh sziasztok rég nem tudtam jönni sajnos de most itt vok és elolvastam miről maradtam le!
    Alkohol: Nos osztom azok véleményét akik azt mondják, hogy nem kéne tizenévesként izom részegnek lenni. Nem menő dolog sztem se az, hogy most egy társaságban ki van a legjobban kiütve! Fiatalabb havrok sokszor úgy mennek el bulizni, hogy már előre azt beszélik ki menyire lesz kiütve. Erről sajnos csak a szánalom jut eszembe. Történt multkor,hogy havernak szülinapja volt (nem a 18. az alatt) és megbeszéltük, hogy merre megyünk az este folyamán meghogy majd hajnalban haza megyünk. Ebből az lett hogy a srác az első helyen anyirra töltött és töltött, hogy 3/4 óra alatt kész lett, ekkor elindultunk a más helyre és ő ment elől az utcán előttünk egyre gyorsabban és gyorsabban, egyszercsak puffff eldőlt KO. (mint egy zsák krumpli szó szerint) odasiettünk, hogy él e még vagy valami felkapartuk erre bepisált. Olyan öntudatlan állapotot addig én csak hallomásból ismertem (pedig én sem tartozom azért a jó buliból kimaradósak közé). A gyerek éjfélre otthon volt tehát biztos jó volt neki a buli!
    Szóval ezt valahogy nem tartom helyesnek. Igyon. Egy két pohárral, de ne vedeljen össze vissza mértéktelenül, "mert az a menő"! Különben meg szesz nélkül is jól tudja magát érezni az ember ha akarja!!