Hétköznapi emberek, hétöznapi gondolatai, bölcsességei és élettel kapcsolatos felfogásai.
-
nemtom,én valahogy mindent megiszok ... persze csak jo minöségü dolgokat,ezeket az ocska hamisitott dolgokat kösz nem,ki tudja mivan bennne.persze ünnepekre is mék,pl hajósra,mert közel lakok hozzá.De persze nem csak inni,hanem kimondottan meghivnaak egy kajára,finom kaják vannak.
A pia csak egy kis drink ^^
És a mai történet:
Biciklivel mék haverral kocsma mellet épp el(az ut melelt áll egy kocsma,persze nem onnan jövünk,nemis megyünk be,csak ép lassacskán elmegyünk mellette) bal karommal 2 ujjal fogom a bicajom kormányát,(mert nem tud stabil lennei egyenesben ha semelyik karommal nem fogom),jobb kezemben meg a nestea teja,boldba beugrottam,ilyenkor persze nem sörrel kezdek...AZtán kicsit furán fogom a kormánt.meg azis igaz hogy furán mék a biciklivel,kicsit olyan mitnha belennénk bszva,de nem igy akartam...AZtán a haverom hátulrol jön ugye.... Elhaladtunk a kocsmánál,kb 100 m,és rám szol,hogy képzeld,azt dumálta az egyik csávo kint a kocsmánál a másikkal (mivel kocsma mellet volt szabad asztal,és közel volt az uthoz;te jo ég :D ) hogy te bevagy rugva....
De haver is megmondta furán mentem ... Olyan émelygős berugott...LOL
Hehe....