(El)Gondolkodtató
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
én azonnal riadok,viszont észben vagyok mi történt,csak hol a mobil ? 😄😄
meg érdekes hogy ha álmodok,és csörög az orám hogy felkeltsen fél 7-re akkor ugyérzem mintha komából ébredtem volna,elöször nem is találom a mobilt,volt mikor bevertem kezem lábam.... ha meg nincs álom akkor jeha ...
de vicces h nemtom mi elõl futok...
már a végén négykézláb próbálok aztán csúszok visszafelé szinte
Kiskoromban mikor még ovis voltam,volt 2 db érdekes álmom,ami minden héten elöjött...Mese,el ne aludjatok 😄 :
1. Egy nagy mozgo kerék mellet voltam,ami a kemény acáéltalajban volt,ilyen fogaskerék,hatalmas nagy db,és egy embert láttam beszurolni oda,aztán meghalt.Ez ment sokáig.
2.Egy piros ég volt,rengeteg fekete ház bal jobb oldalt,pípirvékony házak,csak megyek és megyek futva,hiába akarok megállni,nem birok,egyszerüen csak futok és futok,egyszercsak egy szakadék jön és zuhanok,aztán puff....Nagyon éreztem,mikor puffantam azonnan felriattam, a szivem dobogot telejs erovel és éreztem a szivemben a szurást ...
Még ma sem tudom miért volt ez a 2 álom sokszor az álmaimban,és nem értem a helyzetet...De szerencsére ez "CSAK" 1 évig tartott,aztán szevasz....
Nah erre irjatok 😄
pl: vagyok egy társaságban, beszélgetnek az emberek és ugy érzem ezt már egyszer hallottam. sõt volt már olyan, hogy úgí éreztem ezt már nagyon sokszor hallottam! és nem tudtam elõre megmondani, mit fog mondani az illetõ viszont miután kimondta olyan érzésem volt :JA persze... tudod mikor tudsz valamit csk nem jut éppen eszedbe, aztán azon gondolkodsz h lehetek ien hülye h nem tuttam😊
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
a részletek nem érdekesek, inkább az, milyen gyorsan változik a környezet az álmodban. gyakran zajlanak az események ismerõs környezetben pl: a kertben, otthon, az iskolában stb.
most is elõször vmi erdõben voltam, aztán kiderült, hogy az erdõ a kertünkben van...
például azt álmodod, hogy megütsz valakit és a valóságban mondjuk beleütsz a falba és felébredsz. de! most mi volt elõbb? azért ütöttél bele a falba mert azt álmodtad, hogy ütsz? vagy azért álmodtad azt hogy ütsz mert beverted a kezed a falba?
volt pl. h azt álmodtam leestem egy létréról és fejreestem, közben pedig annyit forgolódtam az ágyban, hogy bevertem a fejem az éjjeliszekrényben. tehát itt nem azért vertem be a fejem, mert hasonlót áûlmodtam hanem fordítva! lehet h úgy szövöd az álmaid h alvás közben a külsõ hatások is szerepet kapnak.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
(remélem nem túl zagyva amit írtam kicsit fáradt vagyok már <#email>#email><#sniffles>#sniffles>)
Mirk #127 Ezt én is így tudom ez fõleg kisgyerekeknél figyelhetõ meg, alvás közben újraélik a velük történteket! A legdúrvább viszont, hogy állítólag egyhuzamban fél óráig tart egy álom! Az lehet egy egy éjszaka alatt többször álmodunk, de maximum fél óráig tart 1! Ez sztem baromi érdekes, fõleg azért is mert sok minden belefér! <#vigyor4>#vigyor4>
szrk: nah már megtetted 😄
hát ennek van tudományos és kevésbé tudományos megközelítése is, és mindegyiket le lehetne írni jóó hosszan de azt inkább most ne😊
Állítólag az agyunk a nap folyamán begyûjtött adatokat dolgozza fel az álom alatt.
ja és valamennyit minden nap gondolsz rá😊
jah angoltanárom egyszer mondta, hogy õ sokat álmodik angolul...
áûltalábban ha sokat foglalkozol valamivel akkor az álmaid is arról fognak szólni
Általánosban volt vizsgám töriböl,angolbol,irodalombol,nyelvtanbol év végén,semelyikre sem tanultam de átmentem angolbo 4,5-re,magyarbol 3-ra,ás töriböl 3-re,de ugyhogy maga abban a évben 2-s tanulo voltam 😄
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Én úgy válaszoltam rá, hogy ne sértsem drága lelkivilágod! De ez a topic nem a kinek milyen a logoja tehát ennek megfelelõen nem illik azt fikázni mégcsak privátban sem (illik tiszteletben tartani)!! Egyébként attól hogy ott a vörös csillag ami szúrja pici szemed, csak hogy tisztázzuk én a sörmárkához való tartozása végett tartottam meg a képen nem egyéb okokból! És egyébként is ha meg egyéb okokból tartottam volna meg akkor se lenne hozzá semmi közöd. Jókivánságaid köszönöm, dupla szolgáltatásodra nem tartok igényt (márcsak azért se mert a nõi nemhez vonzódom)! Illetve köszönöm, hogy tartalmas mondanivalóddal növelted a topic színvonalát! <#worship>#worship><#eljen>#eljen> És szeretnélek megkérni az #1 hszben leírt magatartási formák megtartására.
Köszönöm!
de ha már így alakult: a Heineken csak azért van, hogy ki tudd tenni a vörös csillagot <#mf2>#mf2>
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Valamikor olyan dolgot álmodok,hogy ugy felmegy az adranalin,de érzem nagyon,még a szivemet is 😄
Szoval rengeteg kolát iszik,folyadéknak szinte csak kolát iszik,és attol lett biztos nagyon agressziv,mikor még nem ivott kolát akkor nem volt agresziv,de már igy 7-8 osztályban nagyon durva volt,nagyon hammar felkapta avizet,már mindenki félt töle,már piros volt a feje is,de mikor agresszivvá válik akkor iszonyu erö csappan el belöle,söt alapbo laz agresziv emberböl nagy erö is elszabadulhat.Egyszer egy széket majdnem hozzá vágott egy gyerekhez,mert beszolt neki...
De mint "agresszív": szerintem azok az emberek, akik nem képesek korlátozni magukat bizonyos helyzetekben.