Hétköznapi emberek, hétöznapi gondolatai, bölcsességei és élettel kapcsolatos felfogásai.
-
Nekem az tetszik még az álomban, hogy összekötödik valamilyen szinten a alvás közbeni környezetünk változásával (legalábbis én ezt figyeltem meg magamon). Gondolok itt arra pl. kiskoromban egyszer kétszer előfordult, hogy bepisiltem (nem szégyen szerintem) de azt álmodtam, hogy bemegyek a wc-be és nekiállok elvégezni a dolgom. Vagy pl. sok ember meséli azt álmodta, hogy lezuhan valahonnan és arra ébredt, hogy az ágy mellett landolt abban a pillanatban
! Nekem például még az ébredésnél is tetszik, hogy a csörgőóra vagy a telós ébresztő is beépül az álmomba ha éppen reggel is van. Újabban ebből kifolyólag már a csörgés előtt elkezdek megálmodni egy szituációt amiben kezd benlenni az óra vagy telefon csörgés és erre tudatalatt már el is kezdek ébredni, nemegyszer előfordult, hogy így megébredtem és 5-10mp múlva már csörgött is! Szóval érdekes téma ez (jó hogy felhoztátok
)! Tehát mindent összevetve nálam ez úgy zajlik, hogy a mindennapi történések mellett a pilanatnyi környezet, környezetváltozások is beleforrnak álmaimba! Kíváncsi vagyok kivel vannak még hasonló élményei!
(remélem nem túl zagyva amit írtam kicsit fáradt vagyok már
)