(El)Gondolkodtató
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet replizni hogy ide elvileg mindent lehet írni de azért mégsem.
ez inkább amolyan filozofálgató topic. és nem tom hányan filozofálnak a silent hillrõl:D
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
valami kis empátia és szeretet mindenkibe kéne h szoruljon
Más ember más stílus.
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
Egy biztos ; Sose add fel ...
És ezen kivül ujabb gondolat :
Ugye vannak a gazdag emberek,több milliárd forint,dollár,stb,abbol a fele nem jotékonykodik,vagyis a fele semmiféle jotékonykodást,támogatást nem nyujt a pénzéböl,egyszerüen vackokra költi,ékszerek stb..szerintem ez egy nagyon diszno dolog...söt én hallottam arrol is,hogyha egy sok pénzel rendelkezö ember nem adományozik,az hammar elvesztheti pénzét,avagy munkáját... Ez szerintem igaz ...
#27 jóak :)
Bár ha az ember nem tökéletes,akkor vannak ilyen gondolatai ...
Ok, nem rontom tovább a levegõt, de feldobok egy kis témát:
http://lego-zen.freeblog.hu/
Engem elõzz meg, ne a fogszuvasodást!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
máshogy viselkedem, más a hangulatom, ha zenét hallgatok, mondjuk attól is függ milyen zene megy éppen :)
A másik eset aki sajnálja is tetteit de tenni is próbál valamit ha tud (kicsit morbid de gondolok itt a gyilkosokra pl igaz általában mind azt mondja bár visszapörgethetné az idõt, de volt már olyan is aki megpróbállt segíteni a magára maradt gyerek(ek)re.) õk sok ilyen tettl talán megérdemelté teszik a bocsánatot csak ilyen helyzetben sok múlik a múltbáli hibát szenvedõ félen is! Egyébként én is elvesztettem édesapám (részletekbe most nem mennék bele de hasonló szituáció mint a leírt) csak én azóta se kaptam legalább egy bocsánatkérõ szót se, ill. az ügyben sem történt semmi ami mára talán már el is évült!
" A jópofák általában jó pofátlanok! " :D
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ha már idepofátlankodok egy ilyen szöveggel, vmi építõ jellegût is beírok:
Ha sárga a hó, ne edd meg!
Magyarázat hozzá: a hó általában fehér, de ha sárga, az azt jelenti, h vki lehugyozta. Ha megeszed a sárga havat, akkor nem csak a havat eszed meg, hanem a vizeletet is.
Ezt magam részérõl nagyon el lehet mondani. Én a zenével nyugtatom magam (és ahogy észreveszem az emberek többsége is :)), és régebben, mikor elég borúlátó voltam az élettel kapcsolatban, nagyon sokat segített a zene. Legfõbbképpen a rockzene. Kihúz a depresszióból. (a sors fintora, h' épp ez az együttes -Depresszió- volt az aki a legtöbbet segített :))
ezért írtam be ...,
ez a helyzet most velem, gondoltam tehát beírom, amit érzek (egy idézet segtségével)
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
De persze van nála finomabb sör,de az már kevés helyen kaphato és nagyon drága...
"A szavaknak hatalma van."
Egy kis rövid magyarázat hozzá. Remélem nem nagy gond, hogy lelövöm a lényeget :) Amit kimondunk magunknak az teljesül, amennyiben kellõ elszántsággal, és akarattal, és hittel tesszük azt (lottó 5-ös :) ) Vmennyire a pszichológiára lehet visszavezetni ezt a kis mondást, de aki ismeri az agykontrollt, attól nem áll messze ez téma :) Persze sok a hitetlenkedõ ember, akik ebben nem hisznek, pedig az életüket rossznak tartó embereknek, lehet csak elég lenne naponta 2* 3* elmondani magukban, hogy boldog vagyok, jó az élet, napról napra jobban érzem magam. Egyelõre nem sokat használtam, de tény, hogy nagyon közel van az igazsághoz. Megéri kipróbálni :)
(kíváncsi vagyok a reakciótokra :P)
magyarul te most indítottál egy általános eszmecserét az általános eszmecserében :) tulajdonképpen jó ötlet<#eljen>#eljen>
majd meglássuk hova fajul :P
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ennek a topicnak az lenne a lényege, hogy hétköznapi emberek, hétköznapi gondolataikat, bölcsességeiket és az élettel kapcsolatos felfogásaikat megosszák, megvitassák másokkal!
Az ide írt gondolatokat kérem tartsa mindenki tiszteletben és a jó ízlés határain belül maradva kerüljenek azok megvitatásra (próbáljunk mások gondolataival kicsit egyesülni, átgondolni azt és nem pedig lehurrogással jutalmazni a beküldõt)!
Amit
És kerüljük a trágárkodást illetve mások sértegetését!!
Köszönöm!
Jó szórakozást!
Shadowkiller