• Karez
    #27
    Hogy mi csoda? Nyereséges volt az alone in the dark? Visszahozta a pénzt?
    Ember te jó filmet néztél?
    Mer az alone in the dark miden de semmi köze nincs a játékhoz! Totálisan semmi! Csak kb a 4.rész főhősének neve és kész.
    A másik maga a film 6 millióba került + marketing 2 millió. És ebből tod mennyi jött vissza? Az imbd jelzése szerint CSAK 3 millió jöt vissza! Szal boll bácsi még a színészeket sem tudta sztem kifizetni.
    Arról nemis beszélve hogy a bloodrayne majd 14 millióba került marketingel együt...és ebből mennyi jött ki? 0.5 millió! Ha ezek neked nyereséseg volt sztem érdemes lenne agykuruzslóhoz elmenni.
    Az alone-ra visszatérve. Én nagy rajongója vagyok a játék sorozatnak....mind a 4 részével játszotam (emellet várom a 40 perces epizódikus 5.részt is),és már alig vártam hogy készül egy igényes jó kis parázgatós egy vagy minimum 2 szereplős kisértetházas rettegés....ERRE MIT KAPUNK? A főhős teljes világoságban a tömegből kimászva rohangál a piac téren....NO COMMENT! A tetejébe egy raktárházban vagy hol vannak "hőseink" egy egész kommandós csapatal....emelelt az egyetlen szörny forrás egy zsiráf nyakal elátott alien szörnyek....Kérdem én hol van ebből a játék hangulata? Hol a beigérd egyedül rettegnek a sötétben hőseink közben idegileg ható zajok röcserek és pár jól megcsinált szörny elől próbálnak kijutni a házból?????
    A bloodrayne-ről meg mesélni sem akarok...már nagyon sok bloodrayne hírben mondtam hogy így meg úgy szar az egész.....majd talán holnap pazarlok vele megint helyet csak neked!
    Jah igen megemlítem hogy ÉN csak 16 éves vok....mégis sok nagyon jó filmet látam eddig és én nemvok a kis görcsök a CG grafikára verem a f*szom menő emberke.Én még egy chaplin filmen is eltok nosztalgiázni pedig nemis látam kiskoromban. Látam péntek.13-tól egészen rémálom az elm utcában át gonosz halotton át cannibal holocauston át stb. szal sok jó minőségű horrorfilmet tekintetem meg életemben.De Boll alkotásai még nemis félelmetesek...inkább szánalom a köbön.Jah és nem amiat fikázom dr.boll-t mer most az a divat.NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!!!!!!!!
    AMIAT KÉRLEK MER Ő MÉG ANNO IGÉRTE HOGY MILYEN IGÉNYES VIDEÓJÁTÉKADAPTÁCIÓKAT FOG CSINÁLNI ÉS ERRE MIT CSINÁLT? TOTÁLISAN MEGVÁLTOZTATTA A TÖRTÉNETET!!UNALMAS KLISÉ RÉSZEKEL FÁRASZT MINKET,A FŐSZEREPLŐ NEVE MELLeT SEMMIBEN SEM HASOLÍT.
    Most ha azt mondod hogy itt fikázok jobbra balra és csináljak jobbat.Megsúgom csinálok! Igaz nem most kezdem de tavaszra elkezdünk haveri társaságal (igen nők is vannak ebben a társaságban) elkészítem saját fűrész filmemet,DE NEM HOLMI PARÓDIÁRA KELL GONDOLNI! Nem nem én kérlek szépen már feléig kész vagyok a forgatókönyvel és egy filmiparban dolgozó ismerősöm is mondta hogy egész jó!Igaz nem az igazi de az olvasotak alapján egész szórakoztató film lesz.
    No ennyi vótam! KAPCSFORM KIKAPCS!!