• Morden23
    #26
    "Képzeld én is igényes vagyok a jó filmekre."

    Ez a beszólásodból nem derült ki. Az viszont igen, hogy az igénytelenekre vevő vagy. Ellenben mit jelent az, hogy "igényes vagyok a jó filmekre"?

    "Legalább 14 éve nézek horrort ( most 24 vagyok, tehát eléggé fiatalon kezdtem ), úgyhogy tisztában vagyok a műfajjal kapcsolatban mindennel."

    Ennek igazán örülök. Jómagam 23 éves vagyok, és szintén rengeteg horrorfilmet láttam. Ettől függetlenül nem tetszik az Alone in the Dark. Na persze elképzelhető, hogy "nem vagyok igényes a jó filmekre".

    "Nekem nem kell bemutatni a jó vagy rossz alkotásokat."

    Ebben biztos vagyok. Hiszen láttál már 14 éves korod óta rengeteget.

    "Ha te azt hiszed, hogy a filemt és játékot csak a jóseggű vámpírcsaj miatt nézem-játszom, akkor te perverz vagy barátom."

    Ezt hogy hoztad össze a kommentemből? Ha ki akarod forgatni a mondataimat, legalább tedd elegánsan és igényesen, mert ez így élvezhetetlen.

    "Szóval ti hozzám képest tudatlanok vagytok a műfajjal kapcsolatban, úgyhogy egy kicsit sem érdekel a primitív hozzászólásotok velem kapcsolatban."

    És feltételezem, hogy akár egy olyan kritikus is tudatlan hozzád képest, aki 35 éve néz horrorfilmeket - hogy miért tudatlan? Mert nem szereti Boll-t.

    "Szerintem ti csak is azért mondjátok hogy Uwe Boll szar, mert mindenhol kritizálják, vagyis a többséget követitek, saját véleményetek nincs is."

    Így van. Nem hallod a háttérből a fórumozók hangjait? Beeeee... beeee.... beeeeeeeee.....

    "bőven visszahozta amennyibe került, sőt még profitot is termelt szépen"

    Igaz, csak a "bőven" és a "szépen" kifejezést kéne negligálni a mondatból. meghagyom neked az örömöt, hogy konkrétan utánanézz, és bitte vond le a marketingköltségeket is a bevételből.

    "Ez azt jelenti hogy sokan megnézték, márpedig ez azt mutatja hogy jó volt a film."

    Ja. Tehát az a film, amit sokan megnéznek, mindenképpen remek és zseniális, de az, amelyeket jóval kevesebben, azok ócskák és értéktelenek. Végül is igazad volt. Én ehhez a gondolathoz nem érek fel az intelligenciámmal.

    "És jó a többi is!!!"

    Érdekelne, melyikeket láttad. Vagy egy igazi Boll-fannal van dolgunk? :)

    "Mondhattok bármit!!!!"



    P.S.: Igazán érdekfeszítő volt látni a kiborulásodat. Kár, hogy nem élőben csodálhattam meg. Ha felvettem volna kamerára, hozzá sem kellene nyúlnom, és máris jobb filmem lenne, mint Boll-nak valaha :)