• AgentKis
    #206
    "Oké, ha nem érted akkor mondok egy egyszerü példát amit már több száz éve ismernek, csak ma mélyen hallgatnak róla a tisztelt politikusaink."

    Nemcsak hogy hallgatnak róla, hanem egyenesen kötelezővé és kikerülhetetlenné teszik! Ugyanis amikor az emberek rájönnek, hogy nem érdemes a hitelt felvenni, mert akkor a munkabérük jelentős része az ingyenélő réteg eltartására fog elmenni (már amelyik rájön, azért remélem egyre több az ilyen), akkor egyszerűen nem vesznek fel hitelt és kész.
    Hanem viszont gerinctelen, ocsmány, népnyúzó, undorító politikusaink megteszik ezt az egyszerű emberek helyett. Az országnak félelmetes mennyiségű hiteleket vesznek fel, horribilis kamatterhet szabadítanak a nyakunkba. Azt pedig már nem lehet választani, hogy ez kell-e vagy nem, fizetni kell az adónkból, ami ugye kötelező, ha nem fizeted mehetsz a sittre.
    Na ez a gusztustalan szerintem amikor ez az ingyenélő réteg eléri, hogy kötelező legyen őt eltartani. Ez a leggusztustalanabb legocsmányabb maffia a világon!