• assdf
    #104
    Hát ember te ritka buta vagy.
    1, maximum egy atombomba is elég lett volna ha az elrettentés a cél, de a második egyértelmüen tömeggyilkosság volt célja nem volt. Tehát ha a náci vezetést annó elitélték akkor az amcsi vezetésnek is ott kellet volna álni tömeggyilkosságért (ráadásul civilek indokolat legyilkolászásért) szóval ne nagyon pofázzál te csak szaddamról. Szaddam egy örült gazember akit jól le kéne lőni, csak tudod én konzekvens vagyok és ugyanigy lelövetném a másik oldalt is a fentiek ismeretében.
    De ma már az 1, pont elejét is kétségbe vonják, lévén ha a cél az hogy japán adja fel a háborút akkor ennek a legjobb megoldása az lett volna ha a japán katonai tartalékokat/haderőt bombázzák le nuke-al, nem egy semmilyen stratégia jelentőséggel nem biró várost(okat).
    2, azonkivül hogy szaddam egy tömegyilkos diktátor, mi folyik most irakban? szaddamot megdöntötték és a szép kis amcsi demokráciával a nyakukon lassan több iraki halt meg a háború vége óta mint szaddam alatt összesen. Ráadásul ha az amcsik kivonulnának irakból, olyan polgárháború törne ki hogy csak becsülni lehet az áldozatok számát. Akkor most hogy is van ez? Csak a hozzád hasonló balfékek képtelen felfogni, hogy vannak népek amik különféle okok miatt (pl törzsi rendszer, vallási különbségek stb...) egyszerüen éretlenek még a demokráciára. ÉS ha te erővel ezt bevezeted, általában a végeredmény évekig/évtizedekig tartó véres polgárháború amikben sokkal több ember hal meg / fog nyomorogni mintha egyszerüen csak a helyén hagytad volna a diktátort. De ezt persze nehéz beleverni a te tökkelütött fejedbe, a média meg nem mutatja a "demokratikus" afrikai országokat, ahol évtizedek óta polgárháború és éhinség dúl, hála a te fajtádnak...
    3,az hogy más is népirtott ez nem mentség arra hogy te is népirtsál, ennyi erővel szaddam is mondhatta volna a kurdok esetén, hogy de hát kérem szépen, ti kedves amerikaik is kiirottak másfélmillió indiánt, hol van ahhoz képest az én pártizezer kurdom? Vagy igy már nem is hangzik olyan jól hogy amerikai a szabadság hazája?
    Összegezve, én nem védem szaddamot, sem észak koreát, de azért vegyen már mindenki vissza a nagy arcából. Ahogy a bibliában is áll, az vesse rá az első követ aki maga sosem követett el bünt. De hogy az pofázik a legjobban akinek a mérlege 100* több emberi áldozat... Hát kérem legyünk konzekvensek. Szereltessük le az É koreai hadsereget, de akkor az usa is semmisitse meg az atomarzenálját! Ja hogy ehhez már nem fülik a foga? Akkor meg maradjon szépen csöndben.