Star Wars: Force Unleashed
-
konzolhoz meg normális TV dukál, nem valami régi Videoton
, vagy egy kis képernyős vackeráj! viszont PC ára csak tőled függ mire akarod használni! ha hatalmas gémer az ember, akkor lehetséges hogy állandóan frissíti, de akinek van mondjuk pár állandó játéka, meg 1-2 új ami tetszik neki, de egyikkel sem tud elfogadhatóan játszani (gondolok itt mondjuk egy 1024×768-as felbontásra közepes beállításokkal, és szaggatás mentes játékmenetre), akkor elég neki egy középkategóriás gépre beruházni, és azzal elvan megint 5 évig, vagy ha olyan az illető még tovább! én pl ebbe a kategóriába tartozom, vannak állandó játékok, amikkel elvagyok, de élvezném szebb/jobb minőségben őket, vagy kipróbálnám a TDU-t, ami még 800×600, medium mellett is diavetítéssé megy át a mostani gépemen! de nincs szükségem hi-tech gépre, mert úgyis tudom, hogy megelégedek azzal, ha már a fenti beállítás mellett (1024×768.....) elfut szépen! nem vagyok híve a nagy csili-vili elemeknel, megélek motion blur meg HDR nélkül is! ezeket amúgyis túlzásba viszik egyes játékokban, szóval néha szebb mikor kivan kapcsolva