1017
Star Wars: Force Unleashed
  • Drephis
    üdv!
    lenne két kérdésem..
    mikor jelenik meg a játék, illetve lehet-e majd a karakter kinézetével, képességeivel babrálni? (oda vagyok az ilyesmiért) :D
  • Zóanagyvarázsló
    Látom nem vagy járatos a játékipar működésének rejtelmeiben. Konzolosok azzal perkálnak, hogy akár többmilliós nagyságrendben is bevásárolnak egy komolyabb címből, ez viszont PC-n már nagyon extrém esetnek számít. A fejlesztők nem azért bánnak mostohán a PC-vel, mert megkenik őket.

Persze van amikor kapnak pénzt, a Rockstar is kapott emlékeim szerint 50 millió dollárt a Microsofttól, cserébe exkluzív DLC-t kapnak. De ezt az 50 milliót nem vágják csak úgy zsebre, ez előleg, ezt a szerződés értelmében visszafizetik a Microsoftnak a bevételekből, tehát tulajdonképpen előlegről van szó. A Sony pedig a "korábbi jó kapcsolatok miatt" elvileg kap egy exkluzív játékot tőlük a PS3-ra. Jó ez így? Mocskos? Körberajonganák a PC-s közönséget is, ha csak hasonló szintű eladásokat produkálnának. De még így is kaphatunk exkluzív tartalmat: a modolhatóságot, ami szerintem nem utolsó dolog.

A később kijövő verziók a legtöbb esetben egyébként is kapnak valami extrát, ingyen DLC-t (vagy akár kiegészítőt), akkor is, ha PC-s verzióról van szó. Szóval nem kell ebben semmi összeesküvést látni, csak el kell fogadni, hogy nem hobbiból fejlesztnek dollármilliókért egy játékot - ez üzlet, és ennek megfelelő logika mentén is működik.
  • Shiwo
    ez csak rizsa.. 1 év elteltével kiadnák PC-re, akkor is lenne aki megvenné és akkor már tuti bírnák a pc-k is..ugyanez igaz a gta 4-re..
  • Kandurex
    az 2005-2006. volt és még mondjuk 2007. -ben, most kb. egyszinten vannak, jövőre még jobban elhúz a PC, aztán 2010. elsőnegyed évére köröket ver a mostani generációra, majd 2010. közepén összeomlik a nextgen konzolok előtt és jópár évig ismét mögöttük halad, ez a trend :/
  • hpnx9020
    Csakhogy a knzolok teljesítménye most ott tart ,hogy a pc k nem bírják.
    Sajnos ezt el kell fogadni.
  • Kandurex
    én nem értem, miért kell abba bízni, hogy több tíz milliós PC bázisból pár százezer "hülye" majd mindig megveszi a játékokat?! El kell feljetni, hiszen ezen vásárló közeg is látja, hogy felesleges zöldhasút áldozni, ha egyszer elég csak "szedni"...
  • ThugEdge
    szerintem ma már,ha igazán szeretsz gémelni 50 ropi nem nagy beruházás egy next gen konzolért,de értem a problémád
  • fsgh
    remélem jó játék lesz:) nagy SW fan vagyok:D
  • grebber
    Én azt nem értem hogy miért nem adnak ki konzolos gameket pc-re.
    Jó tudom ott hihetetlen warez.De nemondja azt nekem senki hogyha már megszedték magukat nemtudnák átportolni pc-re! Ss ha ott van warez is 500.000 db-ot tuti eladnának világszerte főleg ilyen kaliberű game mellett.És ez bőven fedézni a portolás költségeit hiszen az nem nagy cucc ma már.
  • Shiwo
    az csak a rizsa..egyszerüen a konzol többet csenget nekik..
  • Kandurex
    mondjuk az a 700.000 Ft PC is soknak tűnik, amit magyaráz, na, de, ez a game* :/
  • artschiatwork
    Sajnos kizárt.
  • Delta24
    http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?g5d4iu5f
  • Kokesz02
    a fizikája valami hihetetlen, és ahogy dobálózhatsz a tereptárgyakkal:) én wii-n leszek kiváncsi rá igazán.
  • N1ggA
    A Gametrailers TV legújabb adásában nagy hangsúly volt a Force Unleasheden. Isten lesz ez a játék! Érdemes végignézni! ;)
  • theone91
    Ebben a videóban a Wii-n, a PSP, a PS2-őn és a DS-en van a hangsúly...
    (Bocshavótmán')
  • Darth Razor
    Végre van hivatalos megjelenési dátum!
    Szeptember 16.-át ígérnek a fejlesztők!
  • Tibor
    Német konzolújságban Július 8-át írnak megjelenésre.
  • deep
    Az idei esztendő első feléből a másodikra csusszan át a Star Wars: Force Unleashed megjelenése, az Activision délután publikált hivatalos tájékoztatása szerint.

Ennél részletesebben egyelőre nem informálta a Star Wars rajongók által nagy érdeklődéssel várt produktum halasztásásának okáról a nagyközönséget a kiadó, úgyhogy egyelőre csak találgatni lehet.
  • SonicBoom
    http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=92707

Lehet itt egymásra kiabálni, de ha a nagyok is azt mondják, hogy a PC piac kócos, abban lehet valami.
  • deep
    De így se veszi a kutya se, mer az F5 gomb, vagy a left click - download torrent sokkal kényelmesebb, mint elmenni a boltba érte, és lényegesen olcsóbb. Plusz bugos, akad, stb, nesoroljam.
  • Kandurex
    ...pedig a PC -s játékok, a konzolhoz képest, átlagosan 40-50% -al is olcsóbbak szoktak lenni már a megjelenés napján,...
  • deep
    Ennek semmi köze a ki kienk perkál dologhoz. Egyszerűen a játékfejlesztés eltolódott a konzol felé az eladások/warez miatt. Ez a játék el fog menni kb. 2-3 millió példányban ps3 és x360 platformokon. PC-n mennyi menne el belőle? 200ezer darab? Te se vetted volna meg, csak letöltöd, de a sírás az megy, hogy mér'nem jön pécére...
  • Gabe18
    Pc-re pl. ott a Crysis,az csak arra van (legalábbis eddig).
  • Shiwo
    én meg lesz@rom, hogy kinek melyik jön be, a pc vagy a konzol, de nekem speciel pc-m van, és szemétségnek tartom, hogy a konzolosok azért perkálnak egy játékkészítő cégnek, hogy az ne jelenjen meg pc-re..most ti mit szolnátok hozzá, ha lenne mondjuk ennek egy mégistenkirályabb 2. része, ami csak pc-re jönne ki..
  • Csero90
    Furcsa h ezt még vki tényleg komolyan gondolja h a Pc felveheti a versenyt a konzolokkal? én egy hónappal ezelőttig full vak PC-s voltam! vettem egy 360-at és vmi hihetetlen h meg tudják oldani 75000 HUF-ból azt amit pcre 400000 HUF-ból! PC az egy hatalmas vad ház tele hűtőkkel meg 500W-os tápok meg annyi fölös hülyeség! és egy dolog miatt jobb csak a konzol! mert az igaz h a 400000HUF-os gép erősebb mint a 75000 HUF-os dobozom de PCre millió variáció lehetséges amire optimalizálni kell! ezért nem veheti fel sose a versenyt! nem abban van a titok h erősebb a konzol! csak átgondoltabb az egész! és mindenki azzal jön h HDTV kell konzolhoz! ugyanúgy rácsattintod a monitorodra! nagyobb élvezet a HDTV de PC-t is ugyanúgy rákötheted! azt miért nem hangoztatják h a PC-t kösd rá? hjajj...gondolkodjatok!
  • N1ggA
    nekem is van pc-m, csak nem játékra használom
  • DJ Skyline
    konzolhoz meg normális TV dukál, nem valami régi Videoton , vagy egy kis képernyős vackeráj! viszont PC ára csak tőled függ mire akarod használni! ha hatalmas gémer az ember, akkor lehetséges hogy állandóan frissíti, de akinek van mondjuk pár állandó játéka, meg 1-2 új ami tetszik neki, de egyikkel sem tud elfogadhatóan játszani (gondolok itt mondjuk egy 1024×768-as felbontásra közepes beállításokkal, és szaggatás mentes játékmenetre), akkor elég neki egy középkategóriás gépre beruházni, és azzal elvan megint 5 évig, vagy ha olyan az illető még tovább! én pl ebbe a kategóriába tartozom, vannak állandó játékok, amikkel elvagyok, de élvezném szebb/jobb minőségben őket, vagy kipróbálnám a TDU-t, ami még 800×600, medium mellett is diavetítéssé megy át a mostani gépemen! de nincs szükségem hi-tech gépre, mert úgyis tudom, hogy megelégedek azzal, ha már a fenti beállítás mellett (1024×768.....) elfut szépen! nem vagyok híve a nagy csili-vili elemeknel, megélek motion blur meg HDR nélkül is! ezeket amúgyis túlzásba viszik egyes játékokban, szóval néha szebb mikor kivan kapcsolva
  • zee21
    nem akadtam ki csak nem értek egyett :)
  • N1ggA
    lehet, hogy majd kijön pc-re
    amúgy tényleg lehet többszázezer forintért gépet venni 1-2 évre, ami jó, de nekem sajnos nincs pénzem az állandó frissítésekre, nekem jó egy ps3 mondjuk 4 évre. A gépre rá lehet kötni billentyűzetet meg egeret, + vannak olyan egeres irányítók (pl. FragFx) ami kimondottan erre készült. Egy gép, 95.000Ft (monitor/tv? nélkül) 4-5 év. PC (nemakarok sokat mondani) 350.000Ft (jelenlegi csúcs) ebben nincs benne semmi a gépen kívül (monitor, egér, billentyűzet, füles), és még ott van az, hogy 1-2 év után már elavultnak számít.
    Na meg hát ott van amit előbb írtak, a rengeteg warez. De amúgy nem értem miért akadsz ki azon amit írtam, aki pc-t szereti, az szeresse azt, aki nem, az ne.
  • zee21
    leáldozott?? te miről beszélsz bakker? kb jóval több pc-s van mint xbox ps3 meg a sok konzolos együtt véve..... most nem szidni akarom a konzolosokat, de akármennyi gomb van egy konzolon a számítógép bill+egér kombinációját sosem éri utol.... próbáltam énis ps-elni meg ezek de kb kész vicc volt.... pl a legnagyobb vicc az fps gamek terén van és ami még ennél is nagyobb vicc az hogy valamelyik gamebe nem tom melyikbe összeengedték a pc-t meg az xbox-ot hát szegény xboxosok csak lestek mert mire valamit csináltak volna 3258927358fejest leosztott neki a leglámább pc-s... jók ezek a konzolok tekkenre meg ezekre a verekedős gamekre de amúgy pfff.... meg az hogy ps2-re kiadják a force unleashed de pc-re nem az kb annyit bizonyít hogy valamilyen pénzes szerződést kötöttek ezekkel a konzolos cégekkel hogy a pc-t nyomják le... mert semmi más értelmes indok nincs ( még egy xbox360,ps3 SEM érhet fel egy ütősebb géppel: 8800-sok 2magos illetve mostmár 4 magos proceszorok DDR2,3 2-3-4giga ramok..) sajnálom hogy nem fog kijönni pc-re pedig szerintem ott is nagy piac lett volna nah mind1 majd a haver ps2-jén toljuk (completely nocomment)
  • deep
    59.990 jobb helyeken egy arcade pakk. Az a legjobb vétel.
  • DJ Skyline
    nekem már csak egy kevés lovetta kéne ehez :D nem tudom melyik éri meg a legjobban, de láttam 77-ért is, meg 100+ -ért is
  • Kandurex
    nem fogod megbánni :)
  • Darth Razor
    Ez volt az utolsó infómorzsa ami kellett ahhoz hogy vegyek egy XBOX360-at.
    Force Unleashed jövööök!!!
  • Tibor
    Videó
    Darth Vaderrel is lehet majd játszani.
  • DJ Skyline
    ilyenkor sajnálom hogy nincs konzolom :\
  • N1ggA
    Huhh remélem ezek a bemutató videók tényleg csak bemutatók, nem ilyen lesz az NPCk MI-a :)

Amúgy kijött pár új interjú
  • N1ggA
    Hát igen, ez sajnos így van.
  • Kandurex
    nem a leáldozással van gond, hanem az irgalmatlan warez ami miatt gyakorlatilag hanyagolják, látod, hogy még PS2 -re is kijön,