• kasa85
    Hali.
    Mindenkinek más a gond.
    Erős gépeknél az a retek 30FPS limit tapasztaltam akinek nem megy,és van türelme egy közepes konfigból kihozhatja a legjobbat a játék alatt.
    Sokkal sikamlósabb sokkal gördülékenyebb,gyorsabb lesz minden,és folyamatosabb.Ahogy vissza raktam a limitet azt hittem diavetítést nézek pedig az is folyamatos a szemnek.
    Azoknak javasol akiknek nincs gyors procijuk ellenben jobb karijuk van,mert a feloldással a VGA kezdi el gyilkolni.
    A 30FPS limittel a VGA csak nyalókázik,közben szegény proci kapja meg a levét.
    Azt mondom érdemes feloldani akinek meg gyengébb vasa van az maradhat a parancsoknál,és a butításnál lásd árnyékolás stb.
    Amúgy az a vicc nekem is néha az árnyékolással be röccent az FPS számláló,de ahogy felturbóztam 60FPS fix-re Minimum 57FPS volt,és Max amit megszabtam az a 60FPS a játék idejének 99.98%ban.
    Nem tudom ez mennyit segítene két magos,vagy három magos procikon,de az biztos,ha van egy jó közepes VGA kártyánk akkor érdemes a yutyubos,vagy a programomat felhasználni,és lehet megoldja az FPS gondot.
    Ne ijesszen meg senki,hogy egyszer hibával kivág nekem ennyi volt,de az is a rokszar klub miatt.