L.A.Noire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L.A. NOIRE WAREZ/OFF TOPIK
Leírtam részletesen mindent meg egyezik a játék/oprendszer?
Kövesd végig amit leírtam,és sikerülni fog,ha nem a küldött yutyubos felvétel által te is össze tudod dobni a játékhoz a programot.
Ezután köves amit írtam,és menni fog.
blackcalibra
Ezt én is próbáltam volna, de sajnos az F2-re nem reagál játék közben sajnos.
biliard10
Üdv srácok Kérhetnék Véleményeket a játokrol szeretném megvásárolni

Juj 9,9 GHz<#zavart2>
Ne így számold a magokat az attól még 3300MHZ csak abban a 3300MHZ-ben dogozik 3 mag külön ezzel növelve a stabilitást,és a teljesítményt.
Tégy egy próbát amit az off topikba írtam le,ha megvan hozzá a rendszer,és végig csinálod azt amit le írtam akár folyamatos 60FPS is kaphatsz.
Szerencsére már van egy sg kolega akinek össze jött tégy egy próbát,ha nem megy yutyubos felvétel alapján 15perc alatt csinálsz egy ugyanolyat csak a saját gépedre/oprendszeredre,és lehet menni fog.
Amúgy kíváncsi vagyok milyen a konfigod,mert közepes vga esetén tuti a 60fps,és kevésbé fog a procid erõlködni.
Az a baj míg a 30FPS limit megvan addig a VGA maximum 40% teker közben a proci 99% on ami nem mindegy.Feloldottam a vga mivel GTX670 kártyám van kb maximum stabilan 80% teker a proci kb egy szinten,és ismétlem nekem is akadt,lagolt röcögöt köszönhetõen a limitnek.Egy próbát megér nem véletlen használják sokan.
Szerették volna filmszerûsíteni 30FPS Fix el,de nagy hiba volt,mert jobb gépeket is megfingat közben meg nyalókázik a kártya.
Legalább neked sikerült, pedig nekem 3 magosom van azaz 9,9 GHz (3x 3300) és most próbáltam az árnyékot kikapcsolni (amit mondjuk alapból hibásan oldottak meg a jegyzetfüzeten vagy pár bizonyítékon -hogy értsétek; szemcsés és maszatos- természetesen ez egy játékbeli benne maradt hiba, nem a felhõbe beszélek, de ha valaki ellenkezik dobok képet is róla).

Ennyi!
Hali.
Mindenkinek más a gond.
Erõs gépeknél az a retek 30FPS limit tapasztaltam akinek nem megy,és van türelme egy közepes konfigból kihozhatja a legjobbat a játék alatt.
Sokkal sikamlósabb sokkal gördülékenyebb,gyorsabb lesz minden,és folyamatosabb.Ahogy vissza raktam a limitet azt hittem diavetítést nézek pedig az is folyamatos a szemnek.
Azoknak javasol akiknek nincs gyors procijuk ellenben jobb karijuk van,mert a feloldással a VGA kezdi el gyilkolni.
A 30FPS limittel a VGA csak nyalókázik,közben szegény proci kapja meg a levét.
Azt mondom érdemes feloldani akinek meg gyengébb vasa van az maradhat a parancsoknál,és a butításnál lásd árnyékolás stb.
Amúgy az a vicc nekem is néha az árnyékolással be röccent az FPS számláló,de ahogy felturbóztam 60FPS fix-re Minimum 57FPS volt,és Max amit megszabtam az a 60FPS a játék idejének 99.98%ban.
Nem tudom ez mennyit segítene két magos,vagy három magos procikon,de az biztos,ha van egy jó közepes VGA kártyánk akkor érdemes a yutyubos,vagy a programomat felhasználni,és lehet megoldja az FPS gondot.
Ne ijesszen meg senki,hogy egyszer hibával kivág nekem ennyi volt,de az is a rokszar klub miatt.
Pedig nekem anno a parancsok oldották meg a szaggatást, valszeg másik dimenzióban élek vagy ilyesmirõl lehet szó...

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Azért írtam mert nekem ez oldotta meg a problémát. Már majdnem kukáztam a játékot mivel kipróbáltam minden ésszerû lehetõséget a szaggatás megoldására mégsem segített semmi. Ezt csak hirtelen ötlettõl vezérelve próbáltam utolsó próbaként és láss csodát bejött. Igazán magam sem gondoltam, hogy segíthet de jó lett. Nem azért koptattam a billentyûzetet mert éppen unatkoztam hanem, hogy esetleg másoknak segítsek. Úgy kellett volna reagálni, hogy NEKED nem ez a megoldás jött be hanem az árnyékolás kikapcsolása. Szerintem többen is vagyunk ezen a fórumon akik nem hülyeséget irkálgatni jönnek ide hanem, hogy másoknak segítsenek. Gratulálok a (Itt mindenki
hülye majd én megmondom a tutit) hozzáállásodhoz.
Árnyékot kell kikapcsolni és nincs gond. A feldolgozás átállítása semmit sem javít. A beírt parancsok se...téves iromány volt.
A te felbontásodon is megy érdekes jelenség.
Ha megy a program amit hackletem akkor érezhetõ lesz a mozgásnál fõleg a kamera körbe forgatásánál,és a egér mozgatásánál a sebesség.Minden simább és egyenletesebb lesz F2-vel.
Próbáld ki kb egy percig mind kettõt,és leszûröd a különbséget azt garantálom,ha megy.

Nekem addig szaggatott a game amíg a beállításokban a feldolgozást(Threading)át nem állítottam(single)egyszálasra.
grebber
Ha steam-en van meg akkor semmit nem kell felülirni mert ott ahova másolni kell nincsenenek ott a dlc-k! Szóval csak simán át kell másolni.
Nem steam-esnél nemtudom hogy van!
De ha ott vannak a DLCk a mappában akkor értlem szerûen nem kell reloadedbõl másolgatni!

Next PC upgrade: 2022

Doki17
Megvan. Két napnyi szenvedés után rájöttem, hogy mit kell csinálni. Valami baja volt a Social Club-nak és hibásan írta be magát a regeditbe. Úgy érzékelte, hogy fent van, de közben meg mégse volt. Egyesével kellett felkeresnem minden bejegyzést a regisztriben és törölni. Most már fel lehetett telepíteni a 3rd mappából a valódi Social Club-ot.

Evin ahhoz, hogy jó legyen a DLC-k magyarítása is felül kell írni az eredeti DLC fájlokat a Reloadedben találhatóakkal?

Doki17
Igen azt én is értem, de arra meg azt az üzenetet kapom, hogy a legfrissebb van fent, de pedig egyáltalán nincs fent social club mert az alkalmazásokból törölni se lehet.

Evin
Oda van írva: telepítsd fel a Social Club-ot. Ha fent van, frissítsd.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Doki17
Megvan eredetiben a játék, de egyszerûen nem bírom elindítani. Állandóan EZT a hibát dobja ki. Már többször letöltöttem, de nem lesz jó. Mi lehet a gond?

sziasztok nekem meg van eredetiben és magyarítás után ez a hiba üzenet van failed to load library "fmod_event.dll" ilyenkor mi a tehendõ?azon már túl vagyok hogy bemásolom a dlc -ket a final/pc mappába de még is ez a hiba üzenetem valaki valamit tudna már mondani rá?
Pár screen:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Válasz egyel lentebbi felbontást milyen monitorod van lehet a széles 16:9 nem látszódik.Nekem 16:10és van egy sáv a menüben teszteltem baloldalt lent,és jobb oldalt fent tud csak megjelenni.
Játék közben is megpróbálhatod át állítani 60fps re úgy,hogy kilépsz a 3 bill kombinációval,és indítod a programot,és a fraps programot.
wollnerd
Nekem eredeti a game, automatikusan szedte a frissítéseket.
A monitorom natív felbontása a 1680x1050. Arra van beállítva winben és a játék(ok)ban. Más játékokban megjelenik a fps mutató. (Az is érdekes hogy az Action!-nak a fps mutatója se jelenik meg...) de mindegy!
Én Advaced System Care 5.4 -et használok.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

sziasztok nekem meg van eredetiben és magyarítás után ez a hiba üzenet van : failed to load library "fmod_event.dll"
ilyenkor mi a tehendõ? ha tudja valaki
Tedd fel az eddigi összes frissítést,mert úgy tudom valamelyik javítja a lagot bár én nem tudom,mert csúcs gépel folyamatos amit nem csodálok.
Volt nálam is kicsi FPS le esés,és fix 30 fps,de egy jó yutyubos megosztónak köszönhetõen sikerült megoldanom 60FPS fix-re ami csakis az 1.3patch-hez jó.
Ezzel minimum 57FPS,és a maximum amit fix ként megadtam neki az a 60FPS 99.99%-ban.
Lehet vincseszter is,de ahogy elnéztem a procit eszi a game jobban mint a vga kártyát.Használd a monitorod saját natív felbontását,vagy nézd meg nincs e szét húzva a kép,mert akkor eltûnhet valamelyik sarokba az FPS mutató.
Ezt a Catalyst-ben találod meg,de mielõtt neki esnél szed le a ccleaner progit takarítsd ki a gépedet,a Fraps progit szedd le,és a maradványokat a dokumentumokban vagy a C: meghajtóból töröld ki ez után telepítsd újra lehet elállítottad azt azért baszakszik.Ennyi hirtelen ami az eszembe jut.
wollnerd
Hiába, nem jelenik meg sehogy...
De mindegy, nem laggol a game, Direct 9-ben, ezekkel a kapcsolókkal: -str -npd +jobs_numThreads 0, minden Performace, kivéve a világítás és a LOD az Balaced.
Érdekes hogy direct 11-ben már erõteljesen laggol(Azt tapasztaltam mikor azt próbáltam elõször)...<#fejvakaras>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Bassza meg a k. iste. lemaradt DD
Ezen a rendszeren megy a game.
windows 7 x64 ultimate sp1
Van mikor nem a legfrissebb,és itt a gebasz.
Szedd le ez a legújabb verzió,és teszt.Ha nem jelenik meg megint F12 nyomj fent játék alatt,de közben a Fraps ablak menjen,vagy leteheted tálcára is tökmindegy.
Szedd le.
http://www.fraps.com/download.php

Telepítsd fel,és indítsd Rendszergazdaként!
Elindult F12 nyomjál,és mehet amit az off topikba leírtam.
wollnerd
Nálam nem látszik a Fraps fps értéke! Hiába állítom be azt hogy melyik sarokban legyen, hiába nyomom az F12-õt, Se a Direct 9-ben se a Direct 11-ben nem látszik sehol!
Furcsa, régen még jó volt...<#fejvakaras>

Egy kis csomag,hogy ne legyen szaggatás FPS ingadozás,és 30FPS limit.
OFF Topikba linkelem.
Akinek 2 vagy 3 magos gépen szaggat a játék és rendelkezik DX11-es videókarival az mindenképp DX11 módban futtassa ezzel a paranccsal: -npd

A grafikai beállításokban a feldolgozás lehet egyszálas (single-threaded) vagy többszálas (multi-threaded). Nálam stabilabban megy, nem ugrál annyira az FPS, privátot ne írjatok, mert csak ennyit tudtam kitapasztalni!
Igen!Sokat vártam rá és meglett.Köszi szépen most elkezdem végre<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

1st-re felraktam 4xDVD5-be ha valakit érdekel. SEED: ON
Simán raktam már fel,így magyar feliratot.
Szinte a Flashet boxra is ezt használjuk.

Ha kell segítség privi ne ide,mert PC topik.
kirol
Nem akarom kiírni, csak azért kellene belõle újra iso-t készíteni, hogy GOD-ra tudjam konvertálni és felrakni a boxra.

Amúgy az imgburn nem tudta megcsinálni, legalább is nem jól, mert az iso2god az elkészült iso-ból nem tudott god-ot készíteni, hibásnak jelezte a képfájlt. 😞

Szóval a CloneCD jól megcsinálná?

CloneCD azért javasoltam,mert azzal tudod majd írni is amire szükséged van túlírást is tud emiatt a ImgBurn felejtsd el én azt oprendszerek ki írásához használom kikboxnál más a helyzet.Csak azért írom mert eddig minden 100% volt túlírott,is nem túlírott lemezeknél is iso-ba alakításban,és írásban.
kirol
ImgBurn-el megpróbálom ISO-vá alakítani, remélem jó lesz.

kirol
Köszi! Vissza akarom rakni iso-ba, hogy GOD -á át tudjam alakítani iso2god-al.

Ezután a létre jött Iso utána a CloneCD vel Ki írás lemez képfájlból Iso kiválaszt üres lemez be,és mehet.
Exiso
Xbox-Image-Browser
kettõ közül a felsõre esküszöm.
Ha lemezre vissza szeretnéd isoba rakni akkor CloneCD beolvasás lemez képfájlba.
kirol
Hogyan? Milyen progival?
A Pc alapesetben DVD videónak látja az xbox lemez tartalmát.

Evin
Az ISO-kból ki kell tömöríteni a fájlokat, és azokat bele a dvd mappákba.

kirol
"Ezekbe kell a kitömörített fájlokat elhelyezni"
Ez mit jelent? Milyen kitömörített fájl?
GOD-ba át kell rakni a *.iso-t?

kirol
Nem akar aktív lenni az OK gomb. Ennek mi az oka?

kirol
Ez fantasztikus! Köszi! 😊

Soldiers
Elméletileg ezt úgy kell megcsinálni, hogy megadsz neki egy kamu mappát ahova telepítse a Patchet és amikor kidobja a hiba üzenetet, (persze nem szabad az OK-ra kattintani, mert kitöröl mindent a mappából!) akkor a megadott mappából a fájlokat átmásolod arra a helyre ahova a játékot telepítetted!

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Szevasztok!
Feltetettem az alapjátékot, de az 1.3-as update hibára fut telepítéskor, és ezt írja ki: "Cannot Aaccess 64-bit registry keys on this version of Windows" A magyarítás végett kellene ez a javítás pack. Aki találkozott ezzel a hibával, és tudja a megoldást, kérem segítsen.
Elõre is köszi..
Köszi Evin épp most unatkoztam esek is neki😊
Evin

szabii98
Azaz holnapután?
Én akkor ráállok majd a játékra, és segítek hibákat keresni, ahol csak tudok!😊

I met God. She's black

Nekem steam-en van meg, ott külön kellett megvenni a dlc pack-ot, 8 új ügyet tartalmaz.