• Jagdflieger
    Azért ugyanaz az épület mert épp azon a pályán voltam, és ott ez tünt a legszebbnek. Elég kevés képet mentettem ki a játékból. Egyébként vannak benne nagyon szép és monumentális épületek is. Abban viszont igazat adok hogy az épületek környezete néha elég sivár. Lehetne több állat, használat tárgy, civil.Mondjuk civilekkel, és az állatvilág képviselőivel nem is találkoztam. (már csak azért hogy idegesítselek az RfB-ben vagy 15 fajta állat volt, és a pályán gyakran voltak civilek is. +sok láda, biciklik, hirdetőtáblák, újságosbódék,stb) egyébként neked a szinvilág tetszene hogy keljen mert sivár. minden olyan matt. Nekem nem jön be túlzottan. Ha egy ilyen nyári nap biciklizek a szabadban és nézem a tarka tájat mindig jót nevetek rajtad. Hogy az RfB-szines... Ha ez alapján történnének a háborúk akkor csak ősszel esős napokon dörögnének a fegyverek. "Mert Jeff azt mondta ha túl szines a táj nem támadhatunk, mert nem élethű. Meg kell várni míg ez a sok virág elnyílik, és végre beborul.Aztán mehetünk öldökölni."