3714
  • Jagdflieger
    Balance alatt a gyalogság viszonyát érted a páncélosokhoz? Háát nézőpont kérdés. De reállis. Mondjuk ha 16 páncélököl jó fedezékből tüzel elég sok tankal végezhet. Mivel a dokik elég jól karbantartják a stormos játékokban a gyalogságot ezért nagyon hatékonyak a jármevek ellen.
    Tegnap agyaltam, (Bringázás közben. De nem befüvezve..)RfB moddoláson. (ami persze nem megvalósitható mert a tömörítet fileokat nem tudok létrehozni. Szóval azt ötöltem ki hogy hiradós gyalogság még nem volt. Fegyvertelen lenne, de növelné az unitok sebességét, sebzését, stb. a jó kommunikáció miatt. (hatna a gyalogságra és a járművekre is)Ilyen jólenne a CW-ben is. Vagy átkapcsolva a skilt zavarná az ellent. lerontaná a fent leírt tulajdonságait.
  • Fifus

Ezt elmesélem. Sokáig a négy M-103-as, négy LongTom, kettő M59 kombót részesítettem előnyben a 2000-es seregnél. Mondom magamban, próbáljuk ki a gyalogos hadat: két légvedelmi, álcahálós M59 társaságában volt két doki, két utász- bár ezek feleslegesek voltak- és 16 páncélöklös szakasz... És nyertem meglepően gyorsan nehéz AI ellen. Négy LongTom, öt M-48-as és kettő M59 ellen. Nekem tetszik, de jó ez a balansz így?
  • Hecker007
    CW nincs még meg, de tervbe van, csak lóvé ügyileg elég csehül állok most :S

RfTB-ben benne vagyok, mondjátok meg hogy hánykor jó nektek, nekem szinte mindegy, akár most is jó lenne :D
  • Fifus
    Az utolsó pályát ultrán kéne nyomnod. Nagyon komoly, gigant ütközet.
  • Fifus
    A 16-18 még nem jó, ritkán érek haza addig.

És úgy láttam, nem lehet kikapcsolni a visszaigazolást.
  • Jagdflieger
    Háát ha 16-18 óra között ráérsz Fifus beszálnék egy RftB csörtébe. A CW-ben tegnap elfoglaltam az autópályát. Most Berlinben harcolok. Látam Gröbel Mausát. Szép nagy.. Nagyon idegesít mikor játék közben jön az a propaganda szöveg hogy: tanítsátok meg őket harcolni, tanítsátok meg őket a kultúránkra stb..Tököm kivan vele..Meg mikor 3 másodpercenként jön hogy helikopter békaember, télapó megtámadta az egységeimet...
  • TDantes
    Kipróbáltam, nagy átcseszés. De azért az a három öt perces rövid küldetés legalább izgalmas.

A Cold War, nem izgalmas.
  • Fifus
    Hecker007-tel RftB multiztunk tegnapelőtt. A Rush for Berlin topikba is írt, ott bukkantam rá. Megpróbálhatnánk egy röveidebb csörtét ma is nyolc-kilenc felé.
    A CW amúgy megvan?
  • Jagdflieger
    Nagyon vártam az új CoH kieget.Az előző részeit mind megvettem. Aztán mikor megtudtam milyen rövid, nem hogy nem vettem meg de még torrentröl sem szedtem le. Inkább csináltak volna egy keleti-front kieget. Vagy heggesztették volna ezt tovább. A Relic is mgindult a lejtőn, remélem visszafordulnak.
  • Hecker007
    tudom ajánlani a company of heroest, az új kiegben az első 3 küldetés a németekkel ugyan azon a pályán játszódik, egyik végéből a másikba kell öldökölni mind a 3x az sokkal sivárabb és unalmasabb volt szerintem, amúgy meg ott a D-Day az is magyar játék viszont az elég nehéz, sok mindenre alig lehet rájönni, csak annak a grafikája már nem éppen mai
  • Fifus
    Az ördögbe, ezen a képen jobban van döntve a kamera, jól is néz ki... Master-példány.
  • parad
    magyar fájlokat feltenné valaki?
  • TDantes
    Lehet itt sok mindent megmagyarázni. Például azért bugos, mert ,,köcsögwarezos" vagyok. Azért szaggat mert ,,szar teszkós gépet" vettem.

Oké. De arra mi a magyarázat, hogy unalmasok és szarok a küldetések? És arra hogy el van kúrva a játékmenet?

Több küldetés, szinte ugyanaz, mint az előző Panzers-ekben! A többi? Az is ötlettelen, unalmas.
    A küldetések nem függnek össze, harcolj ezen a térképen, aztán harcolj amazon, aztán egy harmadikon és így tovább...és ennyi a játék! Nincs logikai kapcsolat két küldetés között, ha van is, az valami rettentően gagyi, izzadság szagú dolog.

A játékmenet is el lett cseszve. Hú de sok értelme van annak, ha a játék lekorlátozza, hogy csak 2 darab tankot vihetek magammal, mikor 5 perccel később a pályán gyártok tizenötöt! Ez teljesen rossz!
    Ja...Rush for Berlin meg Panzers keverék...csak ez így nem működik jól sehogyse.

Persze azért a videók szépek, és a grafika is rendben van.

De a többi...
  • Jagdflieger
    Arról én nem tehetek hogy te csak a városban közlekedsz. A szabadban igenis szines a világ. Az alsó kép színvilága magyarországon is megtalálható.És a felsővel sincs semmi baj. Hidd el az alsón látható vörösses talaj is létezik. Szép bolygó ez a föld csak az a sok tetű ember ne lenne rajta.
  • JeffeS
    Miből gondoltad, hogy felidegesítesz azzal, ha az rfb grafját részletgazdagabbnak tartod mint a cpcw grafját ? Nekem édesmind1. Szerintem a cpcw nem matt, hanem élénk. Az rfb meg szaturált, szerintem. Örülök, hogy a biciklizés közben örömteli perceket tudok neked okozni. :-)
    Amúgy meg furcsa helyeken biciklizel. :-)

A biciklizés biztonságosabb, ha előtte nem speedezel. ;-)
  • Jagdflieger
    Azért ugyanaz az épület mert épp azon a pályán voltam, és ott ez tünt a legszebbnek. Elég kevés képet mentettem ki a játékból. Egyébként vannak benne nagyon szép és monumentális épületek is. Abban viszont igazat adok hogy az épületek környezete néha elég sivár. Lehetne több állat, használat tárgy, civil.Mondjuk civilekkel, és az állatvilág képviselőivel nem is találkoztam. (már csak azért hogy idegesítselek az RfB-ben vagy 15 fajta állat volt, és a pályán gyakran voltak civilek is. +sok láda, biciklik, hirdetőtáblák, újságosbódék,stb) egyébként neked a szinvilág tetszene hogy keljen mert sivár. minden olyan matt. Nekem nem jön be túlzottan. Ha egy ilyen nyári nap biciklizek a szabadban és nézem a tarka tájat mindig jót nevetek rajtad. Hogy az RfB-szines... Ha ez alapján történnének a háborúk akkor csak ősszel esős napokon dörögnének a fegyverek. "Mert Jeff azt mondta ha túl szines a táj nem támadhatunk, mert nem élethű. Meg kell várni míg ez a sok virág elnyílik, és végre beborul.Aztán mehetünk öldökölni."
  • Fifus
    Ő csinálta a SU-122-est az RfB-ben.
  • Fifus
    Carlos, legalább privátban válaszolj: mi hír az Innoról? 14:30-kor is fenn voltál, és ide se bagózol lassan három hete.
  • JeffeS
    Itt már nem csak textúrával van megoldva az objekt, igaz, de a két screenshot miért ugyanazt az objektet tartalmazza ? A többi épület miért nem ilyen ? És miért 2004-es színvonalú az épület környezete ?

Amúgy a többire: ok.
  • Fifus
    Nagy általánosságban nem rossz a multi, azon kívűl, hogy szaggat. Vannak újoncok, mint én, és vannak hárdkórok... Mindegyikkel jó játszani, kivel ezért, kivel azért.

Kis optimalizálás után egy Editor kiadása: ez csupán a kívánságom.
  • Fifus
    Gondoltam ám, hogy felnéztek néha. Carlos jól eltűnt.
  • Timber
    nem tudom kie volt az a palya de asszem Deany... majd megkerdezem
  • Fifus
    Teljesen jó, hogy sehol senki sem válaszol. A Tales of Valornak több értelme lett volna, pedig lehúzás az is.
  • Fifus
    A hivatalos fórumon se tudják a kilences titkosait. Sose derül ki?
  • Jagdflieger
    Ha jól emlékszem a krdéses pályán az egyik titkos az volt hogy semmisítsd meg az összes légvédelmi üteget. A másikat én sem tudom. Hogy nyúvasz ki mindenkit az biztos nem mert én általában nem hagyok túlélőket, de itt nem az volt a feladat.
  • Timber
    Ja es Carlostol se mert -FAVolt :P
  • Timber
    Amugy meg az Innosokkal nem tudom mi van mert nem tartom a kapcsolatot veluk. Sorozesekre se megyek el mert igencsak draga mulatsag lenne :P Szoval tolem sok infot ne varj ;)
  • Timber
    En se vagyok pesti :) Soha nem is voltam! :P
  • Fifus

Carlos, ezen vajh mi lehet a feladat, ha titkos?
  • Jagdflieger
    Délután 4körül othon vagyok. Akkor nyomhatunk egy kurz-kampfot.
    Megszervezem már a netet barátnmnél mert akkor minden nap ráérnék este multuizni. Nekem is hiányzik már a lőporszag.
  • Fifus
    Jagd bátyó, multizzunk egyet csak próba erejéig. Egy Tale of Two Cities rövid szokott lenni...
    Beachheaddel próbálkoztam egy sráccal, mondtam neki: maradjunk együtt, de elrohant. Hamar felszámolták az öt squadját, egyedül meg én is halálra voltam ítélve. Anno a Spanyol profin koordinált engem, úgyhogy kicsit több, mint egy óra alatt lesimítottuk a partot.
    Mondta, hogy általában az MP Mission-ök nehezek.
  • Jagdflieger

(deutálomeztaképfeltöltőoldal.miértnemjóaképfeltöltés.hu?)
  • Jagdflieger
    Képek Jeffnek. És persze minden más légkondiszerelőnek. :-)

Olvastam a linket Jeff. Majd beszélgetünk róla. Most sajnos teljesen leköt az építkezés.(lakás)
  • Jagdflieger
    Talán elindult a törtverzió? Azért előtte próbáld ki. Van amelyik demót csinál a játékból..
    Nem hiszem hogy tudsz hozzá szerezni. Ithon szinkronosan jött ki. Várd meg míg feltörik. Vagy vedd meg. Biztos nem lesz külön az angol±lbán verzióhoz magyarosítás, mert szinkronos játékokhoz nem csinálnak.
  • parad
    Magyarosítást vagy magyar szinkront hol tudok szerezni?
  • Jagdflieger
    Lehet hogy kocsmai verekedésbe fúlladt..
  • Fifus
    Carlos, tudnál publikus hírekkel szolgálni a múlt szerdai sörözésről, főleg CW-vel kapcsolatban...?
  • Fifus
  • Fifus

Muszáj egy képet az átvezető mozikból is betenni. Meglehetős élethűek a színek, kissé bluros, de filmszerű.
  • Fifus
    Felnézhetnél egy próba erejéig multira. A Tale of Two Cities gyors, taktikus küzdelmet ígér, skirmishen nézd meg.