• JeffeS
    A profilodban az szerepelt, hogy Crytek és designer, addig a pillanatig, amíg Carlossal le nem lepleztünk, hogy Kula vagy, de nagy és utána írtad át a profilod, hogy Szartek BP és bugsearch droid vagy mi. Ezen nincs mit szorozni Timber, nincs mit, aki itt volt, az látta. Sajnálom, hogy nem csináltam egy screenshotot a profilodról, előtte és utána. És nem "elkúrtad", hanem hazudtál, mert szerettél volna úgy majomkodni a Warhead topicba, hogy nagyon.
    1. "Crytek" nevet bitorlo csapat" - Senki nem bitorolja a nevet, ők csak alkalmazottak, nem semmizték ki a tulajokat és veled ellentétben nem majomkodnak a cég nevében. Te a "storm"ban is ezt tetted és a DRnél is, a hardwireden.
    2. "csak egy rokabort csinalt... miert nem linkeled be az ilyen olyan teszteket amik kevesebb pontot adtak a C:WH-ra mint a Crysis-ra?" (2722), aztán meg azt írod, hogy "Azt se irtam soha, hogy a Crysis Warhead nem jott be" (2755) Most döntsd el, hogy csak egy szar klón, vagy pedig egy faja küldetéslemez. A kettő nem ugyanaz.
    3. Emailben azt írtam, hogy a "storm"ban volt tekintélyed és vétek nem kiaknázni. De te nem tetted, ergo nincs miről beszélni. Ha ez az állításom, véleményem igaz lett volna és nem téves, akkor kiaknáztad volna, szvsz. Aki nem nulla, az nem nulla. Azt is tartom, hogy sokan jóval alattad voltak mindenféle szempontból a "stormban", bár ebben már kezdek kételkedni. Ez nem cáfolja azt, amit írtam, bármennyire is szeretnéd. A DR nem véletlenül értékelt le, a "storm" sem véletlenül értékelt le és a Crytek sem. Mindennek oka van, Timber és bármennyire fáj, az ok te magad vagy és nem a gonosz külvilág.
    4. El kéne döntened azt is, hogy most a Crytek "designerként" írt 3361 igaz, vagy a "freelancerként" írt 1726 igaz. A kettő üti egymást.
    5. Az aljasság legalja, hogy a ratyi cpcwhez hasonlítod a Warheadot a "logikám" szerint, jól belemagyarázva. A 3415-ös hszólásod után pláne.