Codename: Panzers - Cold War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
0MGZ0-RY0UA-R3N0L-337H4-XXORZ
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
Elsõre azt hittem a képet látva, hogy elõkotortad a PP1-et. :-D
Viszont kábé olyan 15 felett már ne kérdezz tõlem ultrát, mert hogyismondjam...szóval énis elvéreztem azokon. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy alul végig lehet menni a gröbels-ékkel. 😊
Þór vígi þessi rúnar
A link egyszerûbb. Elballagsz ide (ingyenes), feltöltöd, az url címét kimásolod és ide beszúrod.
Képfeltöltésnél a 20 kbyte (VIP tagokbak 200 kbyte, ez sokkal jobb) túl kevés.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Þór vígi þessi rúnar
Látszik bazd meg hol a kúltúra. Tudod mit cseszd meg ? Bánom hogy egyetlen Strom-os játékot megvettem, ha ilyen hülye seggfejeknek volt hozzá köze...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Tele van ezzel a játékkal a boltok polcai! Tucatnyi darabszám. Innen látszik megabukta lesz a játék. Csoda hogy felválallta az Atari. Ja és a Dark Sectorról nem is beszélve. Még azt is láttam. bár ez nem ide tartozik
Ritka ostoba, aki a játékosok, közvélemény elé vitte az egészet, ugyanis jól semmiképp sem jöhet ki belõle. Nyesiék helyében leszálltam volna a Stormregion névrõl (gurus cikkek), és a CP:CW helyett mást csináltam volna. Egy év alatt ha 7 ember nekifekszik, akkor meg van egy demo, azzal meg lehet kilincselni... Néha olyan érzésem volt, mint ha a "stormosok" sportot ûznének abból, hogy hogyan süllyedjenek még mélyebbre és ezzel hogyan tegyék önmagukat tönkre.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A lényeg: Lead Programmers: Márton Sebõk (Lud), András Acsai (Hypnos), tehát mégis voltak programozók...
Ami még érdekesebb, legalábbis számomra, hogy az Innoglowban van valaki, aki elárulta a barátait (õ volt az egyetlen áruló, ezért különösen kirívó, legalábbis számomra, amit tett), majd hab a tortán, hogy ehhez is adta a nevét, mint innos. Õ pontosan tudta, hogy az "ugye mi jó barátok vagyunk" nagyon-nagyon csúnya, ronda és aljas hazugság...
Te is egy érdekes figura vagy, Timber... hiszen... Érdekes ez a "Stormregion"sztori, megírhatná a Badsector, a szakma okulására.