3714
-
#2794 -
JeffeS #2793 Nszf, Meier jobban reagálták le az ilyen hszólásokat. szerintem. -
JeffeS #2792 Nem én járattam le, hanem azok, akik majomkodtak a Viharsarok név alatt. Amúgy még nem is gratuláltam neked az újabb áldozathoz. A CDV káput, a 10Tacle káput és most az Atarit is sikerült magatokkal rántani, tényleg vérprofik vagytok. :-) -
JeffeS #2791 A profilodban az szerepelt, hogy Crytek és designer, addig a pillanatig, amíg Carlossal le nem lepleztünk, hogy Kula vagy, de nagy és utána írtad át a profilod, hogy Szartek BP és bugsearch droid vagy mi. Ezen nincs mit szorozni Timber, nincs mit, aki itt volt, az látta. Sajnálom, hogy nem csináltam egy screenshotot a profilodról, előtte és utána. És nem "elkúrtad", hanem hazudtál, mert szerettél volna úgy majomkodni a Warhead topicba, hogy nagyon.
1. "Crytek" nevet bitorlo csapat" - Senki nem bitorolja a nevet, ők csak alkalmazottak, nem semmizték ki a tulajokat és veled ellentétben nem majomkodnak a cég nevében. Te a "storm"ban is ezt tetted és a DRnél is, a hardwireden.
2. "csak egy rokabort csinalt... miert nem linkeled be az ilyen olyan teszteket amik kevesebb pontot adtak a C:WH-ra mint a Crysis-ra?" (2722), aztán meg azt írod, hogy "Azt se irtam soha, hogy a Crysis Warhead nem jott be" (2755) Most döntsd el, hogy csak egy szar klón, vagy pedig egy faja küldetéslemez. A kettő nem ugyanaz.
3. Emailben azt írtam, hogy a "storm"ban volt tekintélyed és vétek nem kiaknázni. De te nem tetted, ergo nincs miről beszélni. Ha ez az állításom, véleményem igaz lett volna és nem téves, akkor kiaknáztad volna, szvsz. Aki nem nulla, az nem nulla. Azt is tartom, hogy sokan jóval alattad voltak mindenféle szempontból a "stormban", bár ebben már kezdek kételkedni. Ez nem cáfolja azt, amit írtam, bármennyire is szeretnéd. A DR nem véletlenül értékelt le, a "storm" sem véletlenül értékelt le és a Crytek sem. Mindennek oka van, Timber és bármennyire fáj, az ok te magad vagy és nem a gonosz külvilág.
4. El kéne döntened azt is, hogy most a Crytek "designerként" írt 3361 igaz, vagy a "freelancerként" írt 1726 igaz. A kettő üti egymást.
5. Az aljasság legalja, hogy a ratyi cpcwhez hasonlítod a Warheadot a "logikám" szerint, jól belemagyarázva. A 3415-ös hszólásod után pláne. -
Fifus #2790 20? Az rendben van. Egy-két effektnél lesz 12 is. -
cumfu #2789 bakker amd 6000+, 2 giga ram, és 8800gt nem elég nekei. 1. pályán 20 fps átlagba. Eredeti jobban futna? Ti milyen géppel toljátok? Amugy szerintem jó játék, de ha a gépem nem elég akkor nincs mit tenni. :( -
#2788 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na warez müxik szép a graf szerintem, igaz telepitő kicsit virusos meg orosz de működésre birható.
Nem akarja valaki feltenni a magyar részét? mert a próba verzió nem magyar :) 600 megás pakk kb. -
Fifus #2787 A térképért külön respect. Teljesen korrekt a Mendelssohn-Park-- Branderburger-Tor--Siegessaule--Lützowplatz négyzet. -
Fifus #2786 Méghogy a Maus nem irányítható?! Teljesítettem egy opcionális és egy titkos küldetést, erre az összes szövi egységet megkaptam: vagy húsz tank, plusz egy-két kiégett IS-10-be zöldsapkást ültettem. Óriási ütközet zajlik, van egy kis COH feelingje, már ami a háborús zajokat illeti: robbanások, lövések, üvöltések mindenütt.
Csak aztán nem figyeltem és Gröbelt kilőtték az Ontosból... -
Fifus #2785 Azt kérdezném, hogy a menü háttere a rendszeridőhöz van igazítva? Mármint este esti, délelőtt meg reggeli fények vannak? -
Fifus #2784 Ahogy két markoló üldözi egymást...vagy ez a két Opel. Markoló vs. T-62. Igazán magyaros lett volna, ennyi poén elfért volna még benne.
Ez egy érdekes pálya, nehezen jöttem rá hogy kell a túlpartra jutni... -
Jagdflieger #2783 Háát mondjuk ezt nem értem hogy a warez verzió feltelepítésével hogyan is támogatta TDantes a játékkszítő céget?..
A grafika nagyon penge. Ahogy pl körbeforgat az ember egy autót és látszik a por a szélvédőjén vagy egy repedés, és ahogy csillog. Frankó.
Bár ezt igazából egy kép nem adja vissza. Azt sajnálom viszont hogy nem lehett elérni hogy érdemben is lehessen használni egy járművet. Mint pl. a CoH-ban az SdKfz 250-es félhernyót. Ot beszálnak ugye az egységek hátra és vadul lövöldöznek belőle. (ráadásul védve vannak. ) A Panzersben és az RfB-ben meg csak beülnek és várnak a halálra. De mi jó lett volna ha itt beszálnának egy autóba és onnan aprítva a népet száguldoznánk a városban.
Viszont Hamburgban kipróbáltam a kétéltű tankokat. Frankó. A tengerröl támadtam az oroszokat. Ott volt a vizen egy pár tankom és javítóautóm és onnan támadtam. ha gáz volt irány a mélyvíz. -
#2782 akkor takaroggyapicsábainnen. köszi! -
tomcsa4 #2781 Elolvastad, hogy alattad mit írt Jagd? És pár HSZ-sel alattad Fifus? Én nekik jobban hiszek. -
TDantes #2780 Igen bazd meg sajnálom ,hogy egy ilyen bunkó szar céget támogattam! Igen sajnálom!
Ja..én vagyok a hibás azért mert a fejlesztők nem tudták normálisan megcsinálni..aha...persze meg vegyem is meg...ja csak kifagy, szaggat, bugos. De egyébként tényleg megéri...hát lehet neked megéri, de én szart nem veszek. -
Jagdflieger #2779 A Warez verzió nem mindig működőképes. Emlélékszem anno az RfB-nél pl a törés után nem javítottak a javítókocsik. A bolti verzió működőképes. Én már a sokadik pályán vagyok. Kibasztam belőle a fizikának nevezett hányást azóta nem volt vele gondom lekopogjam. Eltekintve az alábbi hibaüzenettől de egy pár perces reinstal megoldotta. Egyébként ilyen hibaüzenetem más stormos játéknál is előfordult már. ami miatt felbaszódtam agyilag a telepítési limit. Szerintem bele kéne lőni a Dunába aki kitalálta. A játék keveset tölt, stabil, és szerintem jó. Lehetett volna sokkal jobb is de a Gamestar 67 %-ánál mérföldekkel jobb. A teszter egy idíóta volt. -
tomcsa4 #2778 Nálad meg az ész. Azt mondod sajnálod, hogy valaha is vettél 1 stormos játékot is? Mert így (lentebb) bánnak a vásárlóikkal?
Mi lenne ha megfordítanánk? Utolsó HSZ-ed alapján (is) lehetne mondani, hogy kár, hogy a stormos játékoknak ilyen vásárlóik is vannak, mint Te. Höm? Kár, hogy csak magadat nézed... -
TDantes #2777 A kultúra mi? Ja...az kibuggyant belőled látom. -
tomcsa4 #2776 maniac meg a Dantes...két fasz. Ez a warez verzió ügyessége. Ez meg sem fordult a fejetekben? Két idióta.
A legjobb lenne ha elmennétek a büdös picsába. Ha ennyire egyet értetek, basszátok egymást seggbe. -
#2775 A két szakértő megszólalt.
Köszönjük emese... -
maniac001 #2774 Nem csak hogy nem lett de nem is lesz javítva. Ilyen tipikus szedjünk pánzt a szarért dolog. SZánalomtenger. -
TDantes #2773 Nem kellet volna kiadni, az biztos. Ezt nem tesztelték, nem javították, nem optimalizálták.
Én akármit csinálnék nem adnék ki ki szar munkát a kezemből . -
maniac001 #2772 A durva hogy ezért pénzt kérnek. Pfff... -
maniac001 #2771 Miért csodálkozol? Sokan azt sem értik miért lett kiadva. -
TDantes #2770 Na kipróbáltam, ez tényleg nagyon jó játék. Először még ki írt valami hiba üzenetet, de most már azt sem, csak hibát észlel és le áll.
Jó lett nagyon, nem is szagatt, nem is bugos, igaz nem is megy, de attól még jó. -
Fifus #2769 Hova tűnt a logó? -
Fifus #2768 Zsír az a mozi -
Jagdflieger #2767 Újrainstalláltam és elindult.De azért nem ártana hozzá 1 tapasz. A finországi pálya végén mikor Kirklandot felveszi egy orosz naszád és a kapitánya Dillinger, akit Sztálin mentett meg az amikotól és egyességet ajánl..hát az ász. :-) Sztálin és Dillinger. Jó pár. (Sztálin is bankrablással foglalkozott még anno grúziában a forradalom előtt) -
Fifus #2766 a demó az gáz, de a lemezessel nincs gond...annyira. Lelked rajta, de örülnék, ha nemcsak én szenvednék vele. A tizenhetes pálya tele van Troyanovval... -
cumfu #2765 igen 2, de akkor a bétája vagy melyik strat. játék volt annyira optimalizálatlan? -
Fifus #2764 nem lesz gond, kétmagos Athlon? -
Jagdflieger #2763 -
Jagdflieger #2762
Na ez mitöl van? Nem indul a játék. Pedig eddig ment. (mert ugye azt a szájba basz..ot telepítési limitet is nagyon reá kellett tenni. Mert sosem romlik el a progi..)
-
Thanatos #2761 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Codename.Panzers.Cold.War.READNFO-iAPULA -
cumfu #2760 heló! Ez a játék mennyire eszi a gépet, nagyon szeretném kipróbálni, de régebben olvastam, hogy nagyon gépigényes. amd 6000+, 2giga ram, 8800gt-vel jáccanék szerintetek? Vagy keverem meásik játékkal esetleg béta verzióval? Bocs de nemrég akadtáam rá újra erre a játékra :) -
Fifus #2759 Csak a Beachhead térkép érdekelt volna. -
Fifus #2758 MP Mission-t nem lehet AI-val játszani AI ellen? Csak élő játékossal? -
Fifus #2757
Troyanov vs. Troyanov am Sowjetisches Ehrenmal -
#2756 "Az én szülőföldemet, melyre büszke vagyok, s melyhez ragaszkodom, ne járassa le senki."
Akkor ne tedd :) -
#2755 Latod megint csak annyit tudsz, hogy belemagyarazol. Egy idiota szanalmas kis pocs vagy Jeff...
A Crytekben dolgozo emberekkel nincs es nem is lesz bajom soha. Amivel ott bajom volt az az amivel masoknak is baja van/volt ott. Sot azt sem mondtam, hogy a Crysis Warhead rossz jatek. De te persze rogton ezt magyarazod bele. Sosem allitottam, hogy designer vagyok a Cryteknel az egyetlen amit elkurtam az a profilomon volt mert csak a ceg nevet irtam at. De te megint hazudsz (ahogy mindig) mert ha megnezned mikor krealtam ezt a profilt akkor tudnad mirol van szo. Vajon Mr. Water tudathasadas ezt is meg fogja irni frocsogve, hogy a nagy, mindenhato, jatekipart alapjaiban megrazo ostehetseg Jeff Spender hazudott? Hogy a Crytek mire ertekelt? "Based on your test I highly recommend you as a Designer" irta nekem a Creative Director a Crytekben. Azt se irtam soha, hogy a Crysis Warhead nem jott be, de en mar az elso naptol fogva azt mondtam, hogy az alap Crysis sokkal hangulatosabb. De soha sehol nem irtam, hogy a Crysis Warhead rossz jatek (bar teny, hogy van 2 palya ami szerintem unalmas... ezt is az elso naptol fogva vallom). Ergo megint hazudsz... de egy magadfajta gerinctelen senkitol nem is varok mast. Persze nyugodtan szidj le azert mert a C:WH topikba bejartam es irogattam neha... nagyon szemet dolog volt tolem, elnezesed kerem erte. Amikor eljottem azt is azonnal megirtam es ha jol tudom azota nem jarok vissza frocsogni meg hazudni... ahogy te teszed. Hogy te mennyire ertekelsz? Most idezzem be a leveleid (mert en megprobaltam veled normalis emberi modon komunikalni privatban es sajnos sikerult atverned es elhitetned, hogy veled lehet) ahol rolam aradozol? Mert tettel ilyet...
Jeff... tegyel nekunk egy szivesseget es takarodj el innen es ontsd a hazugsagaid tovabb a blogodon. De ha igazan szivesseget akarsz tenni a vilagnak akkor ajanld fel a szerveid es utana akaszd fel magad... talan igy minimalis haszna meg lehet a vilagnak a te letezesedbol...