Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagd, 4000-ért azonnal viheted. Most egy órán belül volt kettõ kékhalálom, az egyik pálya közben, a másik a nyolcadik pálya utáni animáció alatt. Friss a driver is a VGA-hoz, talán attól volt ez a kettõ...

Mert így support nélkül 5ezernél többet nem adok érte..
Mûködhet ez Timber? Mert akkor én is kipróbálom. Ta tetszik akkor megveszem. Elvégre minden Stormos játék megvan. Csak menjen le 2000HUF-al az ára..
Nem fix, nem számítottam a másodikra. Az elsõ single volt a második multi.

Carlos
fixen elõjön egy helyen?

Þór vígi þessi rúnar

Megvolt a második kékhalálom, gondoltam ezt már bejelentem.

Timber
Probald akkor ezt:
0MGZ0-RY0UA-R3N0L-337H4-XXORZ

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Nem tom, hogy itt szabad e warez, crack linket adni, de a thepiratebay-en nézz szét. 43210896 Bytes

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

EUR 49,49 helyett EUR 29,97 az amazon.de oldalon. 40%-os esés, akció. Aki még nem vette meg, az ne is dobja ki a pénzét az ablakon, hamarosan mélyrepülés CP:CW árában hazánkban is. Szerintem.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

remus500
hát ez nem jó

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...

Carlos
Hehe...tessék:

L0LBU-YTH3G-4M3F1-RSTY0-UN00B

Þór vígi þessi rúnar

remus500
Milyen kézikönyv hátulján ? nekem nem eredeti, én egy torrentoldaról húztam le, és ott semmi relase nem volt. Leírásba se találtam meg. PM-ben nem tudná valaki elküldeni nekem a számot ???? Fontos lenne ! Kösziii

Carlos
ottvan a kézikönyv hátulján a szériaszám. csápold be!

Þór vígi þessi rúnar

remus500
Hali ! Leszedtem a játékot, feltelepítettem , de amikor indítom kéri az Aktiváló kulcsot 5 x 5 karakteres , de sehol sem találtam hozzá. Hogyan bírnám elindítani ?

Carlos
Grilltím ftw!!! <#vigyor>

Þór vígi þessi rúnar

Nem hinném hogy olyan nehéz ellenfél vagyok. Viszont a tegnapelõtti RftB jó móka volt. Magam is megleptem az orosz gyalogsági támadásommal nem csak téged. :-)
A Pocok az zsindexes volt ? A gárdisták mit csináltak a gémben ? Grafika, teszt ?

Carlos
<#vigyor>

Þór vígi þessi rúnar

Hát milyen ?

Elsõre azt hittem a képet látva, hogy elõkotortad a PP1-et. :-D

Timber
Nawb! 😊 Pocok almabol felrazva is vegigtolt barmit ultran 😊 Igaz, hogy nem jo repozitoribol szedve.... 😄 😄 😄 😄

Általában ismeretlen játékot könnyûn kezdek el, de a CW elsõ pályái könnyûn nagyon könnyûek voltak. Aztán meg arra gondoltam, ha csak kicsit könnyebb, mint Jagddal játszani, akkor inkább ultra. De lehet, hogy visszaveszek, hogy jobban pörögjön a téma.

Carlos
Naja. Vértizzadós.
Viszont kábé olyan 15 felett már ne kérdezz tõlem ultrát, mert hogyismondjam...szóval énis elvéreztem azokon. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Na jó, végülis gondoltam, hogy ki lesz centizve, nem lehet dobálózni a javakkal.

Carlos
Hát esetleg még azt csinálhatod, hogy alul elfoglalod a gyárat, majd a felsõkkel nem állsz meg a hidnál, hanem átmész. Csak akkor nem lesz meg minden ojjektiva.
Amúgy alul végig lehet menni a gröbels-ékkel. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Vagy mondd azt, hogy csávókám vegyél vissza az ultrából.<#hehe>

Odáig eljutottam már, hogy Gröbels kilõtte az elsõ löveget, és elfoglalta a gyárat, ami egy-két száz méterre van tõle. De csak Õ, a többiek odavesztek...

Az, hogy Gröbelsnek két tankja van, amivel a négy löveget és a gyárat kéne elfoglalni? A túloldalt ehhez képest akadálytalan a mozgása az öt-hat nehéztanknak. Merthogy a hídon már elég nehéz átjutni, odáig már elfogy a motyó. Szó szerint: a tank is meg a presztízs is. A titkos a rádiótorony elfoglalása.

Carlos
Jaja!
Mi is a kérdés?

Þór vígi þessi rúnar

Ez jó, a képfeltöltés.hu-ra utaló linket nem engedte, mást nem is próbáltam épp ezért. Pff...

Két módon tudsz képet beszúrni. Közvetlenül vagy link formájában. Elõbbi a képfeltöltés, a másik meg a kép beszúrása menüpont a szövegdoboz alatt.

A link egyszerûbb. Elballagsz ide (ingyenes), feltöltöd, az url címét kimásolod és ide beszúrod.

Képfeltöltésnél a 20 kbyte (VIP tagokbak 200 kbyte, ez sokkal jobb) túl kevés.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Nem vágom ezt a képbeszúrást, de a lényeg látható. Nem ilyen a játék, Jeff. <#wink>

A Gepard3 kié mostanság? Készítenek vele valamit?

Este majd, valahogy belezsúfolom 20 Kb-ba.

Carlos
löknél ide egy screenshotot a térképrõl, hirtelen nem ugrik be melyik a hetes?

Þór vígi þessi rúnar

A hetes pályán Gröbels két tankjával kéne a négy löveget, illetve a gyárat és a barakkot elfoglalni? A túloldalt meg a hídig szinte akadálytalanul eljutok, cserébe ott már szívok. Elfogy a zsé, csak egy Tom-ot tudok kihozni a raktárból. A hóvihar jól néz ki, a grafikával amúgy sincs semmi baj, szebb mint az RfB.

,,Tudatlan barom vagy aki a saját hülyeségét hajtogatja ésha nem neki van igaza, akkor meg csak löki tovább a saját baromságát. "

Látszik bazd meg hol a kúltúra. Tudod mit cseszd meg ? Bánom hogy egyetlen Strom-os játékot megvettem, ha ilyen hülye seggfejeknek volt hozzá köze...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Prince23
LOL
Tele van ezzel a játékkal a boltok polcai! Tucatnyi darabszám. Innen látszik megabukta lesz a játék. Csoda hogy felválallta az Atari. Ja és a Dark Sectorról nem is beszélve. Még azt is láttam. bár ez nem ide tartozik

Mi nem úgy történt ? Nem Nyesiék rendelték meg a gurus cikket ? Hát ki volt Badsector "informátora" ? Csevi Cséz ? :-)

Mert az Gepard2 volt és nem sokat szóltak hozzá a "stormos" programozók, ez viszont Gepard3, amit "újraírtak"... :-)

Carlos
Kár, hogy nem igy történt, de nem magyarázom el, mert felesleges.

Þór vígi þessi rúnar

Inkább én sem megyek bele, mert olyan, mint a francia forradalom... :-) hányingerkeltõ. És szerintem az érintettek nem néznének tükörbe és nehezen viselnék, ha tükröt tartanának eléjük.
Ritka ostoba, aki a játékosok, közvélemény elé vitte az egészet, ugyanis jól semmiképp sem jöhet ki belõle. Nyesiék helyében leszálltam volna a Stormregion névrõl (gurus cikkek), és a CP:CW helyett mást csináltam volna. Egy év alatt ha 7 ember nekifekszik, akkor meg van egy demo, azzal meg lehet kilincselni... Néha olyan érzésem volt, mint ha a "stormosok" sportot ûznének abból, hogy hogyan süllyedjenek még mélyebbre és ezzel hogyan tegyék önmagukat tönkre.

Van három spanyol srác, úgy látom, õk mindennaposak, és egész jól játszanak.

Nagyon szaggat a multi, pedig már sokadik emberrel próbálom, a fraps 35-öt mutat, mégis szaggat. Értem én, hogy a leglassabb sávszélesség a mérvadó, de rftb multinál- hasonló rendszernél- ilyen gond nincs.

Van egy ilyen sztori a 2009/04-es Guruban. Áll letépõs újdonságok és érdekességek nincsenek benne. Azért az már tudható volt, ohgy volt probléma, de a cikk sem megy bele részletese, csak felületesen szaglássza.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

A megadott linkrõl írtam, amit. A Kiput elnéztem, nem lead, de õ szerintem nem téma.
A lényeg: Lead Programmers: Márton Sebõk (Lud), András Acsai (Hypnos), tehát mégis voltak programozók...

Ami még érdekesebb, legalábbis számomra, hogy az Innoglowban van valaki, aki elárulta a barátait (õ volt az egyetlen áruló, ezért különösen kirívó, legalábbis számomra, amit tett), majd hab a tortán, hogy ehhez is adta a nevét, mint innos. Õ pontosan tudta, hogy az "ugye mi jó barátok vagyunk" nagyon-nagyon csúnya, ronda és aljas hazugság...

Te is egy érdekes figura vagy, Timber... hiszen... Érdekes ez a "Stormregion"sztori, megírhatná a Badsector, a szakma okulására.

Timber
Nahat ez uj info... ilyet meg soha senki nem mondott. Legfokepp te nem 😊

Carlos
Jahogy én vagyok láma. Ok. 😊
Jeffy kúrta el.. 😊

Þór vígi þessi rúnar