• Timber
    Latod megint csak annyit tudsz, hogy belemagyarazol. Egy idiota szanalmas kis pocs vagy Jeff...
    A Crytekben dolgozo emberekkel nincs es nem is lesz bajom soha. Amivel ott bajom volt az az amivel masoknak is baja van/volt ott. Sot azt sem mondtam, hogy a Crysis Warhead rossz jatek. De te persze rogton ezt magyarazod bele. Sosem allitottam, hogy designer vagyok a Cryteknel az egyetlen amit elkurtam az a profilomon volt mert csak a ceg nevet irtam at. De te megint hazudsz (ahogy mindig) mert ha megnezned mikor krealtam ezt a profilt akkor tudnad mirol van szo. Vajon Mr. Water tudathasadas ezt is meg fogja irni frocsogve, hogy a nagy, mindenhato, jatekipart alapjaiban megrazo ostehetseg Jeff Spender hazudott? Hogy a Crytek mire ertekelt? "Based on your test I highly recommend you as a Designer" irta nekem a Creative Director a Crytekben. Azt se irtam soha, hogy a Crysis Warhead nem jott be, de en mar az elso naptol fogva azt mondtam, hogy az alap Crysis sokkal hangulatosabb. De soha sehol nem irtam, hogy a Crysis Warhead rossz jatek (bar teny, hogy van 2 palya ami szerintem unalmas... ezt is az elso naptol fogva vallom). Ergo megint hazudsz... de egy magadfajta gerinctelen senkitol nem is varok mast. Persze nyugodtan szidj le azert mert a C:WH topikba bejartam es irogattam neha... nagyon szemet dolog volt tolem, elnezesed kerem erte. Amikor eljottem azt is azonnal megirtam es ha jol tudom azota nem jarok vissza frocsogni meg hazudni... ahogy te teszed. Hogy te mennyire ertekelsz? Most idezzem be a leveleid (mert en megprobaltam veled normalis emberi modon komunikalni privatban es sajnos sikerult atverned es elhitetned, hogy veled lehet) ahol rolam aradozol? Mert tettel ilyet...

Jeff... tegyel nekunk egy szivesseget es takarodj el innen es ontsd a hazugsagaid tovabb a blogodon. De ha igazan szivesseget akarsz tenni a vilagnak akkor ajanld fel a szerveid es utana akaszd fel magad... talan igy minimalis haszna meg lehet a vilagnak a te letezesedbol...