• Jagdflieger
    Mert minek is az egy játékhoz... Csak tudnám mivel etette meg az InnoGlow az atarit hogy kiadja? Szerintem nem is kértek pénzt a játékért, csak adják ki. Abból gondolva hogy az innos honlap egy nulla, a játékot nem javították amíg náluk volt. (semmit sem csináltak szerintem vele) és most sem igérnek javítást hozzá, úgy vélem a cég is csak egy blöf volt hogy kiadják a játékot. Ez esetben a szándék alapjában jó volt. Nem akarták hogy az eddigi munkájuk kárba vesszen, és a nép sem maradjon CW nélkül. DE a játéknak még nagyon sok hibája van. Ha jól pofánvágták volna azokat akik WoW-oztak munkaidőben akkor most nem így nézne ki. :-) Mert alapjába véve a játék jó lenne. Sok jó gondolat van benne, és némely megvalósítások nagyon jók. (a fizika, a procihasznnálat, és a pause felirat kiagyalója nyugodtan felköthetné magát. Ja és a tesztrészleg is mehetne mellé ha ezeket nem vette észre. Ha jelezte de leszarták, akkor maximális bocsánat, nem akartam megbántani őket) Végülis minek bele fizika ha bekapcsolom és kékhalál?

Viszont nulla fizika mellett szépen megy. Furi néha nagyon nehéz elkapni az egérrel egy egy unitot a csatában. mintha nem reagálnának. Vagy nem akarnak elszakadni az ellenségtöl. Te nem vetted észre Fifus?