3714
  • JeffeS
    Kösz, szerintem felértékelte. Röhej a grafikára a 95%, szerintem 75, max 80. A hang, zene azt nem tom. Ami fenn volt youtubeon az a zene elég középszerű, semmilyen, üres.
    A játékélményre 80% hmmmm, akkor az unalmas játékok mind 80%-ot kapnak a gurutól ? :-)
  • Fifus
    Jagd, socket AM2 vagy 939-es foglalatú lapod van?
  • Fifus
    A fizikával semmi gond nem lenne, mert az már a CoH-ban is van régóta, de a GPU-Physx végzi. Acsai szerint (a benchmarkos interjúban) egy kétmagos proci el tudja végezni a fizikai számításokat is, de minek, ha egyszer van a GPU is? Úgy látom, eleve ez volt a koncepció, hogy kivonni a GPU-t. Vagy nehéz belekódolni a Gepardba a Physx használatát, ami szerintem 2007-2008-ban nem a Physx hibája. De lehet, hogy rosszul látom. Meg kéne tanulnom programozni. Csak, hogy ne magyarázzanak bele semmit a lényegbe.
  • Fifus
    Ha tudta az Atari, hogy nem lesz hamar patch, vagy egyáltalán nem, akkor miért ennyiért adta?
  • Fifus
    Dehogynem, csak max zoomon azt hittem, csak én bénázok, vagy az egerem.
  • Jagdflieger
    Mert minek is az egy játékhoz... Csak tudnám mivel etette meg az InnoGlow az atarit hogy kiadja? Szerintem nem is kértek pénzt a játékért, csak adják ki. Abból gondolva hogy az innos honlap egy nulla, a játékot nem javították amíg náluk volt. (semmit sem csináltak szerintem vele) és most sem igérnek javítást hozzá, úgy vélem a cég is csak egy blöf volt hogy kiadják a játékot. Ez esetben a szándék alapjában jó volt. Nem akarták hogy az eddigi munkájuk kárba vesszen, és a nép sem maradjon CW nélkül. DE a játéknak még nagyon sok hibája van. Ha jól pofánvágták volna azokat akik WoW-oztak munkaidőben akkor most nem így nézne ki. :-) Mert alapjába véve a játék jó lenne. Sok jó gondolat van benne, és némely megvalósítások nagyon jók. (a fizika, a procihasznnálat, és a pause felirat kiagyalója nyugodtan felköthetné magát. Ja és a tesztrészleg is mehetne mellé ha ezeket nem vette észre. Ha jelezte de leszarták, akkor maximális bocsánat, nem akartam megbántani őket) Végülis minek bele fizika ha bekapcsolom és kékhalál?

Viszont nulla fizika mellett szépen megy. Furi néha nagyon nehéz elkapni az egérrel egy egy unitot a csatában. mintha nem reagálnának. Vagy nem akarnak elszakadni az ellenségtöl. Te nem vetted észre Fifus?
  • Fifus
    A tizennégyes (A mennyország kapujában-bombaszakértős map) végefelé megint kidobott hibaüzenettel. CDProjekt egyelőre nem tud javítócsomagról.
  • Jagdflieger
    És senkinek sem tünt fel hogy baromság a Pause felirat? Lassan a játékfejlesztés is olyan lesz mint az autófejlesztés. Ott minden mérnök egy rohadt buzi. (nincs kivétel) Csak a kibaszás a lényeg. A vásárló ,és a javítópark nem számít. Kár lenne ha a játékipar is ide jutna. Régen az RfB, és a panzers esetében komoly csatában jött a pause és átnéztem a pályát, kiadtam a parancsokat. Vagy csak gyönyörködtem. Most viszont ott egy szép PAUSE felirat...
  • Fifus
    Megkövetlek, rendben van. Nem szégyent érzek amúgy, hanem tehetetlenséget.
  • tomcsa4
    Szerintem félreértettél. Azért tettem miattad spoilerbe, mert még az olyan egyszerű dolgokat, mint az animációk milyenségét sem akartam előled lelőni. Ezért. De a cikkírónak a játék tetszett, csak multiban kevesen vannak.

Nem kell szégyellni, ha megveszel egy játékot. Ne azért vegyél valamit, mert divat megvenni, mert anélkül senki nem gémer stb.
  • Carlos
    A Pause feliratot mi is nagyon szeretjük. Régen kicsi volt, nem takart ki semmit. Valamelyik okos kóder találta ki gondolom, mert nem látta, hogy pause-ban van a játék és aszitte kifagyott.
  • Fifus
    Diavetítés lesz belőle. Ha elindul.
  • koj
    Hali! A neten lévő torrentes Codname Pnazers Cold War az magyar nyelvŰ?
    és menne a gépemen?
    Intel Core 2Duo E4500 2,2 Ghz
    Nvidia 8600 Gt 256 mb
    2 Gb Ram
  • Jagdflieger
    Na meg ilyen igényteleneknek mint én. (ha már kölcsön adtad a játékot )
    Előjáték: Felraktam indítom. Megy. 3 másodpercig. Aztán kifagy...kékhalál.
    Újraindít, levesz a fizikán, betölt. Megy 8 másodpercig. Kékhalál. Mérges, újraindít, még jobban levesz mindent, megy. pár perc, leteszi játékot asztalra. Visszarakom. játszom. errre kikapcsolja a VGA-t. Röhögök. Rafkós, rafkós.... Na nem baj leveszek mindent nullára. most megy. (Majd lassan visszapakolom őket.Mert velem nem baszik ki..Vagy igen?)
    Pozitívumok: A harmadik pályán vagyok: Az AI okos, tényleg keresi a fedezékeket. A városi pályák szépek. Tetszik ahogy pl a lángszórőktól kigyúladnak a fák bokrok és csak az ágak maradnak. vagy kidől egy fa és a gyökerek közt ott a föld is. Jók a tankok és szépek.(sokat kibírnak) elég könnyű a váltás az upgradek között. Az átvezetők szépek. A hangok is, bár a sok visszajelzés miatt néha bábeli.Az unitok mozgása szép bár néha túl van cifrázva mer kicsik és fölösleges annyit kalimpálni egy "pöttömnek." Nagyon jól használható és jól is mutat a füstgránát. (annó mikor készült az RfB kértem legyen benne. Azt mondták túl bonyolult+minek. ? Aztán belekerüé a JTF-ba most meg ebbe is. Na nem is olyan bonyolult mi? )

negatívumok: kékhalál,szaggatás stb..Nem tom ki találta ki hogy a Pause lenyomása után megjelenjen középen egy bazi pause felirat de bekaphatja... (szintúgy aki a fizikát kódolta..) A víz bazi ronda, állítólag az RfB-s víznek nagy volt a gépigénye ezért nem került bele. Helyette itt a fizika ami eszi a gépet és fagy mint egy orosz hűtőszekrény. Jó csere volt.. Nem tom én megszoktam a régi Gröbelt. Ez egy olyan szláv arcú barna képű fazon. Előtte meg ugye kék szem szőke haj. Mi van a háború után plasztikásztak az amik minden áriját hogy nehogy már szebbek legyenek a hamburgerzabállóknál?
  • Fifus
    Mi a gond velem? A cikkíró sem volt igazán elragadtatva, ezt mondtam én is. Nem hinném, hogy egyetlen újság cikkétől megváltozhat egy játék megítélése. Elfogadtam, hogy support nélküli játékot vettem, hogy nincs rendes fóruma fejlesztőkkel, és hogy gyengébb gépen is elfuthatna, ha nem egy magot használna, hogy néha kékhalállal, néha hibaüzenettel kidob.
    Se köpködéssel, se dicsérettel nem fog semmi változni már semmi, végigjátsza egy-két ember, lesz egy-két multi és kész. És azután már én se fogok írogatni ide.
    Attól még jó a játék. Főleg ilyen igényteleneknek, mint én.
  • tomcsa4
    JeffeS, te voltál kíváncsi a PcGuru-s cikkre.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tetszett a játék a tesztelőnek, de nem maradéktalanul elégedett. A nehézségi fokot emelte ki (ultrán nem nehéz az eleje, de utána már igen). A grafikától elalélt a tesztelő. Az egységek zsáma terheli a gépet, ahogy Timber is írta. A küldetések sablonosak, sokszor el kell foglalni valamit (a rajtaütést szervező pálya tetszett neki, de kevesellte). A katonák többféle felszereléssel vásárolhatóak (kivéve a tankok), szintet is lépnek az egységek, leeht használni a civil járműveket is. 18 pálya, elsődleges és másodlagos feladatokkal és titkos küldetésekkel, átvezetők (archív felvételek, fekete-fehér fényképek, animációk). A zenék és a hangok a helyükön vannak, az átvezetők humorossága nem jött be a tesztelőnek. Összességében monoton a játék single része a tesztelő szerint. 81% (Graf: 95%, Hang és zene: 90%, játékélmény: 80%).

Fifus miatt tettem spoilerbe. Nincs érintve maga a történet, de azért beletettem egy spoilerbe.
  • Fifus
    A pályaeleji-végi mozik rendereltek?
  • lammaer
    Play.com-on 23.49 EUR... de meg 21.80-er is van ...

szeretek ott rendelni, mivel angol cegnel dolgozom, es a play.com ingyen szallit angliaban. Utana ha valaki jon haza, hozza nekem a cuccosokat :)
  • Fifus
    Egyébként jó a játék, csak rettentő unalmas így egyedül.
  • Fifus
    A grafika és a szaggatás nincs egymással összefüggésben, legalábbis nem átlagos értelemben. Egy nem húzott 9600GT-n és egy E8400-án fut, elég nézhető FPS-eket. Ha 3 Ghz környéki kétmagosod van, nem lesz gondod...
    Amíg a patch ki nem jön.
    Van már egy javítás, ami a harmadik telepítés utáni aktiválást megoldja.
  • maniac001
    Ilyen a grafikája? Hm a demóban rosszabbnak tűnt. Ha a szaggatás is megszűánt lehet megnézem az eredetit...
  • JeffeS
    Szerintem is pofátlanság a 13,365.83 forint (49.99 euro) érte. Amúgy meg 8,676.16 forint a 32.45 euro. Most legalábbis. De ha mán a német piacon megy le az ára, jó esély van rá, hogy itt is elindul lefele, hamarosan.
  • grebber
    Ez bárhonnan nézem 9000FT nálunk szinkronosan 8000 szal nem éri meg innen rendelni!Max ha van az a menniységi kedvezmény és vagytok rá 25-en :D
  • Fifus
    Jól látom, hogy van mennyiségi kedvezmény?
  • JeffeS
  • JeffeS
    Há' e meg mi ? Az egyik pillanatban 40%-os akció(?), aztán megint teljes árú a játék, a következő pillanatban meg 35%-os akció(?). Ki látott már ilyet ? Ennek mi az értelme ? Hogy elriassza a vásárlókat, vagy hogy a vásárlók várják meg míg 90%os lesz a leárazás, akció ? Mer ugye aki rossz napon vette meg, az most anyázhat.
  • Fifus
    Kösz a tippet, Timber, cserébe itt egy kép a főerőkről.:D

• JeffeS
    Félreérthető a pályaleírásod. :-)
  • Fifus
    Nem hiba, hanem egy orosz árulóval megy a küldi, nem a saját sereggel. Bár legalább kaptam egyes-kettes szintű gyalogosokat is, mert a sajátból rendszeresen kihullanak...Egy-két tank jutott tovább általában, főleg ultrán.
  • JeffeS
    Ha lesz@rod, akkor minek reagálsz rá ? Amúgy is Timbertől kérdeztem, nem tőled. Mióta nincs a 40%os akció, azóta megint lejtmenetben a bughalmaz.

Fifus, a "nincs vásárlóképernyő, "wysiwyg" egységek vannak a mapok elején" az egy ficsör, amit több tízmillió forintért fejlesztettek ki és nem hiba.
  • Carlos
  • JeffeS
    Érdekes reakció, de számomra nem jön le belőle, hogy a kérdésemre mi a válasz. A hejesirássihíbákbol gondoltam Twilekre...
  • Carlos
  • JeffeS
    [URL=http://www.wow-hungary.com/node/2316]Amúgy sem "egyenlőre", hanem "egyelőre", nem "nyujtunk", hanem "nyújtunk" és nem "szivesen" hanem "szívesen".[/URL] Twilek a titusxxx ?
  • JeffeS
    Fölös munka ? Az mit jelent ? Fél óra mínusz a céges Wow partyból ? :-)
  • Timber
    nem a palya keleti oldalan az alagut? :D
  • Fifus
    Jó bázis, tényleg Mad Max-es, csak kevés őrült őrzi (ultrán bizonyára súlyos élményben részesülök majd). És mi lehet a második titkos feladat?
  • Timber
    igy mar tudom. kedvenc reszem a bal felso sarokban levo kis Mad Max bazis :) Az igazat megvallva meg Thunderdome-t is akartam belerakatni de az mar tul sok folos munkat igenyelt volna :)
  • Carlos
    Hehe...Ez timber féle... :D
    Hehe... :D
  • Fifus

Támadási gyakorlat