Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megcsinálhatnád Jeffes, a The Path 2-õt a Storm meséjével...

Imádom a rétegjátékokat.

Abból a 40-bõl tudjuk, hogy az egyik vásárló a topicban van. (Fifus, õ is elsõ héten vette meg.) Gondolom a 39-nek nincs nete, nem látták a demot úgy, azért vették meg. Timber csuklotok sokat ? :-)

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"

Eljutott hozzám egy olyan infó, hogy a CP:CW-bõl az elsõ héten Magyarországon 40 darab fogyott el. Elõször is ehhez szeretnék gratulálni, másodszor érdeklõdnék, hogy a hamis TOP10-en kívül van esetleg adat arról, hogy enbloc mennyi kelt el belõle ? Az 5000 darabot összesen a Galaxisunkban eléri vagy jóval alatta van ?

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"

Az erõsítés az idõ lejárta elõtt megérkezett, mondjuk örültem neki.

Viszont az egyik titkos könnyen meglett: az elhagyott tankra úgy csaptam le, mintha muszáj volna.

Carlos
Pedig az nem nehéz...
/Mondjuk nekem, mert azt pont én csináltam/

Þór vígi þessi rúnar

A CW 5-ös ultrán okoz egy kis fejtörést, bár a 4-est is csak negyedszerre teljesítettem.

Carlos
Akkor lehet, hogy én akkor értem oda... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Timber
De ezeket a szavakat 😄 Csak meg utana folytatta ugy 5 percig 😊

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Carlos
Szerintem a pocok nem ezeket a szavakat használta, de a mondanivaló ez volt. 😊
Én a Dénessel jártam hasonlóképpen a CW 14-esen. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Timber
az nem, mivel kesobb lett keszitve mint a kiadas. Pedig nagyon jo lett 😊

Legjobb az a WA-06 volt az RFTBben. Pocok tesztelte es azt mondta tul konnyu. Hat en nehezitettem rajta. Megint tul konnyu... na ez igy ment 3-4x amikor mar kezdett nekem gyanus lenni, hogy rossz helyrol veszi a palyat... igazam is lett... Megkapta azt amit mar 3x nehezitettem teljesen feleslegesen... 5 perc utan voros fejjel jott oda: "Te teljesen meg vagy huzatva? Mi ez a szar? Te komolyan gondolod, hogy ezt elo ember meg tudja csinalni????" 😄 Utana mikor lenyugodott akkor jot rohogtunk az egeszen es visszaszedtuk a 3 nehezitessel elotti palyat... ami meg mindig megizzasztotta 😛

Carlos
tudnék...a régi hard a kiadott játék ultra-ja.
Tehát, amit mi csináltunk:
easy - medium - hard.
Ami lett:
Egy könnyített easy. Ami easy volt az medium. Ami medium volt az hard, ami hard volt az most brutal.
Szerintem a Designer's Revenge nem került a játékba... 😞

Þór vígi þessi rúnar

Timber
kivancsi lennek mi az ultra... "Hagyjuk ugy ahogy Timber beallitotta"? 😄 😄 😄

RF(t)Bhez volt anno a "Designer's Revenge" mod... na abban szabadkezet kaptunk a beallitasokra... Carlos szerintem tudna meselni 😛

Az ultra fokozat pont neked való lenne, Jagd.

A Fallout 1 vírusos rajta.

Könyvtárban olvasd el a cikket.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Háát ha lenne idõm játszani már csak azért is megvenném hogy kipróbálhassam. Mert itt a fórumon nincs semmi infó róla. A Gurun én is gondolkoztam hogy megveszem a teszt miatt, de már megint az a nyomorult Fallout van benne. Nem azért mert szeretem, anno sokat játszottam vele, de már milliószor volt újságmelléklet.
Az Atari fóruma új regisztrációval, de mûködik.

Írnak jót is rosszat is

Hát én is azt kérdezném.

Carlos
sajna nem.
van benne valami érdekes?

Þór vígi þessi rúnar

Valaki olvasta az e havi Guru CW tesztjét?

Megcsináltam a Tavaszünnepet és az Ígéret szép szót is. Utóbbinál párszor vissza kellett szaladnom tölteni a katonákba, és a tankba.
Bírom, mikor az ellen fedezékbe vonul és esetleg megkerülöm, õ is megkerüli a homokzsákot. Jól néz ki.
A Tavaszünnepnél az összes teherautó megmentése nem sikerült, egyszerre három helyen kéne több hullámot visszaverni, ennyire nem vagyok hardcore.

Mégis csak te vagy az én emberem. Vannak jó nézeteid. ( eltekintve bizonyos Stormos rögeszméktöl)
GanXstaZoleeWrk
Ne tegyél már nekem szivességet azzal hogy a faszságaid kell olvasnom!

Inkább legyen napi 1 hozzászólás ami témába vág.

GanXstaZolee#2709

Multiban van orosz oldal.

Legcsúnyább ? Hát most ezzel aztán nagyon megsértetted a CP:CW "fejlesztõket", ha nem tudnád az ideíró "fejlesztõ"k (Carlos, Timber) index.hu-t legelnek beeee, és náluk nem szalonképes ez a legcsúnyább. Legalább valami jelzõvel is megspékelted volna, hogy drámaibb legyen az egész, nah mind1.

Fifus, és azok egyen-ketten nem ungarisék ? Nem hiányolják az orosz oldalt ? Én már elvbõl nem venném meg. Én nem akarnék a médiában nak beállított oldalon abálni, én a médiában gonosznak tituált oldalon akarnék fõgonoszként hentelni. Pedig utálom az oroszokat, de az EUt jobban...

Ketten-hárman vagyunk, ha felnézek. Bár úgy látom túl sok stratégiai játék nincs a gamespy top között.

Nem tudom. Hirtelen ez volt a legcsúnyább amit a fejedhez tudtam vágni.
És itt sem látni a CP:CW-t. Fifus, hányan szoktatok lenni gamespyon ?

Ez hogy jött ki ? :-)

Zsidó vagy.
Sz@r ügy.

Csinálhatna az Innoglow egy fórumot magyaroknak, de legalább egy rendes honlapot. Ahova lehetne akár képeket is beszúrni.
Egyébként a CDV szerint a Storm bezárása miatt nincs phase I-II multi, akkor vajon CW meddig lesz? Hol van a szerver?

HAGYJÁTOK MÁR ABBA ezt a kibaszott egymás baszogatása játékot a picsába már komolyan. LESZARJA mindenki ki miért lett kirúgva. Menjetek már msn-re vagy csináljatok egy topicot erre. Semmi érdemlegeset nem lehet megtudni a játékról mert itt basszátok a rezet.

NEM ÉRDEKEL senkit a faszkodásotok. Kurvára felháborító amit csináltok. A topic címe Codename panzers: Cold War, és nem volt stormosok buziskodása. Legyen már elég a rohatd életbe..hihetetlen!!!
Carlos
ok. akkor énis ignorállak. 😊

Þór vígi þessi rúnar

1. Nem hiszem, hogy zavarta volna, szerintem Tomot szórakoztatta.
2. A lent belinkelt eladási adatok nem mutatnak semmit, ugyanis mindkettõ moi, mindkettõ 13. heti és mindkettõ köszönõviszonyban sincs a másikkal.
3. Ucssó mondatod badarság, akit érdekel a játék, a topicja, az hozzászól, legfeljebb engem ignorál oszt jónapot.

Carlos
A te viselkedésed az egész stormot zavarta, mint ahogy a legtöbb embert itt is, csak nem veszed észre magad.
Amúgy nem csak Fifus adott pénzt érte, mint ahogy a lent belinkelt eladási adatok is bizonyitják. Az más kérdés, hogy akik megvették nem mennek egy olyan trágya topikba ahol a fasságaidat kell olvasnia a látogatónak.

Þór vígi þessi rúnar

Fifus is egyedül van a véleményével (pénzt adni a CPCW-t), akkor õ is hagyja el a topicot ? Ugyan már... nem zavart ez titeket, amíg nyeregben voltatok és ti csináltátok.

Kifelejtetted Timbert, az már három, igaz abból csak 1 volt aki pénzt adott ezért. :-D

Carlos
Viszont egyedül vagy a véleményeddel, amire még csak nem is kiváncsi senki. Mint már halhattuk többektõl.
Hagyd hogy az a pár ember aki játszana vagy beszélgetne a játékról az hadd tegye, te meg szórakozz a kis blogodban vagy a hw-en.

Þór vígi þessi rúnar

<#nevetes1> Jó, akkor ketten, az már rengeteg, az egész emberiség.

Carlos
Szokásszerint tévedsz jeff, mert énis tudok a játékról beszélni, ahogy válaszoltam is Fifus kérdéseire.
Szokásos ködösítést megintcsak tolod, mint általában.

Þór vígi þessi rúnar

A játékról egyedül Fifus tud magában beszélni, örülj, hogy nem hagyjuk elsüllyedni a méltán népszerû topicot. A játékról amúgy sincs mit mondani azontúl, hogy egy szétbarmolt engine alatt fut egy középszerû rts, egy újabb rfb.

Ha nem vetted meg a játékot, akkor meg mit akarsz ebben a topicban rajtunk kívül ? :-) Nem zavar, hogy 2000 hszólás óta ez megy ? Legyen benne havi fél hozzászólás ? :-)

GanXstaZoleeWrk
Tévedésben vagy ez a játék és nem a te és vitatársaid topikja szóval húzz már el innen végre.

Az meg hogy megvettem e vagy nem semmi közöd hozzá, lehet több eredeti játékom volt/van mint neked valaha is lesz.

GanXstaZolee#2709

Hát akkor írjál te a játékról, biztos megvetted. <#nevetes1>

Ne velünk foglalkozz, hanem a játékkal. Ki kíváncsi a te produkciódra ? Én nem. <#vigyor2>