• Jagdflieger
    Na meg ilyen igényteleneknek mint én. (ha már kölcsön adtad a játékot )
    Előjáték: Felraktam indítom. Megy. 3 másodpercig. Aztán kifagy...kékhalál.
    Újraindít, levesz a fizikán, betölt. Megy 8 másodpercig. Kékhalál. Mérges, újraindít, még jobban levesz mindent, megy. pár perc, leteszi játékot asztalra. Visszarakom. játszom. errre kikapcsolja a VGA-t. Röhögök. Rafkós, rafkós.... Na nem baj leveszek mindent nullára. most megy. (Majd lassan visszapakolom őket.Mert velem nem baszik ki..Vagy igen?)
    Pozitívumok: A harmadik pályán vagyok: Az AI okos, tényleg keresi a fedezékeket. A városi pályák szépek. Tetszik ahogy pl a lángszórőktól kigyúladnak a fák bokrok és csak az ágak maradnak. vagy kidől egy fa és a gyökerek közt ott a föld is. Jók a tankok és szépek.(sokat kibírnak) elég könnyű a váltás az upgradek között. Az átvezetők szépek. A hangok is, bár a sok visszajelzés miatt néha bábeli.Az unitok mozgása szép bár néha túl van cifrázva mer kicsik és fölösleges annyit kalimpálni egy "pöttömnek." Nagyon jól használható és jól is mutat a füstgránát. (annó mikor készült az RfB kértem legyen benne. Azt mondták túl bonyolult+minek. ? Aztán belekerüé a JTF-ba most meg ebbe is. Na nem is olyan bonyolult mi? )

negatívumok: kékhalál,szaggatás stb..Nem tom ki találta ki hogy a Pause lenyomása után megjelenjen középen egy bazi pause felirat de bekaphatja... (szintúgy aki a fizikát kódolta..) A víz bazi ronda, állítólag az RfB-s víznek nagy volt a gépigénye ezért nem került bele. Helyette itt a fizika ami eszi a gépet és fagy mint egy orosz hűtőszekrény. Jó csere volt.. Nem tom én megszoktam a régi Gröbelt. Ez egy olyan szláv arcú barna képű fazon. Előtte meg ugye kék szem szőke haj. Mi van a háború után plasztikásztak az amik minden áriját hogy nehogy már szebbek legyenek a hamburgerzabállóknál?