• Timber
    Te tenyleg annyira idiota vagy. Szerinted melyik magyar cegnek nem kell befekteto. Tok mindegy hogy hivjuk, kiado, szponzor, producer, Gyozike. Kell a befekteto mert nincs olyan ceg a kishazankban aki kepes lenne onmagatol egy jatekprogramot fejleszteni, profi szinten. Meg a Crytek Budapest sem. Sot szerintem meg a nemetorszagi Crytek mogott is allnak penzes emberek (pl. a Yerli tesok). De akkoriban hol volt a Crytek? Sehol. Akkoriban azert minden ceg csehul allt anyagilag (es itt nem a Stormra gondolok hanem a DR-re). De csak azon gondolkozz el te korlatolt agyu suger... ha tudom, hogy a SR szarul all anyagilag akkor ott maradok?

De megint hazudsz. Azaz pontositok: meg mindig. Mert eddig igazat toled meg nem lattam. Varju egy budos szoval nem irja, hogy szarul allna a Storm anyagilag, sot: "Szóval akiknek az elmúlt hónapokban elhaló hangon rebegtem a cég haldoklásáról: élünk és virulunk, a helyzetem stabilnak tűnik (augusztusig be vagyok táblázva), és most abban is reménykedek, hogy a németek beengednek hozzánk némi friss levegőt."

Szarrago vagy es hazug. Legyszives huzz el innen. Hagyd mar beken a magyar jatekfejlesztest amihez soha nem is volt es soha nem is lesz semmi kozod.