Codename: Panzers - Cold War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:-D Az RFB multidemot én is le akartam tölteni, mert a pcdome.hu-n benne van a 990 HUFal a Top10ben, kíváncsi voltam MP-ben mit jelent az. Akik azt megveszik, azok tudnak veletek játszani ? Ha megveszem, akkor kinyírhatom jagdot valamelyik pályáján fél perc alatt ?

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"

A régi panzersek már vagy õsz óta nem mûködnek gamespy-on

mikor múltkor ? Én tegnap is, meg múlt héten is.

Gyûjtõre meg várhatsz, nincs tiltva, a remény hal meg utoljára. :-)

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehetõ.\"

Az RFTB multiban meg az a jó, hogy nem veszünk össze Jagddal, hogy kivel játszunk. :D

nonicks
múltkor én is multizni akartam cpp1-el és én se tudtam sõt még LAN-ba se sikerült!

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

A PP1 gamespy szoba nekem nem megy, nem találja. Létezik még ?

te tegnap fenn voltál SWINE szobában ? Tegnap benéztem 40-45-en voltunk, de folyamatosan jöttek-mentek gamerek. Ha van kedved, akkor csütörtökön kinyírlak. :-) Csak mond meg, hogy mikor lépsz be.

Durva, ha azt mondom, hogy a CW-nek már csak eszmei értéke van?

nonicks
de akkor ne is várjak Gyûjtõi kiadásra?

nyomtassak ? sajnos csak fekete-fehér és A5-s, de csak 199 HUF. :-D

Az én polcom is így néz ki, csak egy Swine-nal. :)

nonicks
hát mondjuk Cold War-os poszter nem lenne rossz:D
(régen volt SWINE-os poszterem csak elszakadt :O)

gyûjtõ ? mit kérsz bele ? Nagy kóla, nagy krumpli ? <#vigyor4>

nonicks
Már csak a Cold War hiányzik :D

Egy hivatalos magyar fórum pont elég lenne.

akkor nem véletlenül volt gyanús. :-) Vannak akik szórakoznak, pl meg sem jelent filmek divx, 700 mega, letöltöm, kitömörítem, belenézek, aztán szidom az anyját a feltöltõnek. :-)

Világéletemben akárhány játékkal játszottam, mindet csak 1x vittem végig. Talán a Golden Axe, meg a Mortal Kombatok, ami kivétel. :-)

nonicks
Szerinetek GYÛJTÕI KIADÁS lesz-e a játékhoz?

a torrent az egy trójai...

Holnap este kiderül, meg az is, hogy szinkronizált-e Breyer benne.

torrentben még csak egy crack van fenn, ami két filébõl áll: cpcw-crack.r03 és Setup.exe
Az .r03 gyanús, lehet, hogy csak szívatás az egész.

Ha valaki megvette, adjon már valami hírt róla... gazdagabb lett, vagy szegényebb, hogy pénzt költött rá.

nonicks
Amúgy a játék gépigénye tényleg ilyen irgalmatlanul nagy?(coldwar)

nonicks
Rush For Berlin szerintem a Stomregion leggyengébb játéka!
Legalább 20-szor kijátszottam a S.W.I.N.E.-t
5-szõr a Codname Panzers Phase 1-t
10-szer a Codname Panzers Phase 2-t
de a Rush For Berlin-t csak KÉTszer
:D

nonicks
Valaki már megvette?
Esetleg végigvitte?

Pedig egy általad kritizált hszólásom miatt eddig abban a tudatban éltem, hogy az vagyok. :-)

Nem azt mondtam, hogy hulladékok, viszont kizártnak tartom, hogy élvezetes lenne egy x-edik rókabõr.

Evvel a HSZ-szel tökéletesen egyet értek. Na mégsem vagy buta, látod? :)

Jó nem szereted a Stormot, de attól még nem hulladékok az ott dolgozók és leeht élvezetes a munkájuk eredménye.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

tomcsa4 értette amit írok, ezek szerint nem az adóban volt a hiba, hanem a vevõben. :-)

Tény, hogy az emberek többsége birka, sötét, buta és hülye és amíg a hûtõ nem üres, amíg a kenyértartóban van zsemle, addig szórják a pénzt ész nélkül. Aztán mikor sz@rban vannak, tudatosul a szarszag, akkor meg mennek hitelt felvenni. Csak amikor bankok küszködnek a válsággal, nem hiszem, hogy kapnak majd további hiteleket. Forrás
Úgy járnak, mint a Tücsök és a Hangya meséjében. Lehet, hogy elmennek Madonna koncertre, de aztán... csiripelték a madarak, hogy az Auchanban nem fut az elektronikai és ruházati osztály, a többség élelmiszert vesz.
Ismerek én is bulihuligánokat, akiknek fingja nincs mibõl fizeti ki az albérletet, de elmegy minden sz@rra, aztán mikor késik a fizetés szívják a fogukat. A "storm" tele volt ilyen fószerekkel. Pár hónapig el lehet így vegetálni, na de fél év után... ?

De abban az idõben 4x annyi volt az ára, tehát 4x jobban szerették. Legalábbis a logikád szerint... :))

Valamennyire mutatja az ár az érdeklõdést. De én inkább nem magából az aktuális árból határoznám meg, hanem az árváltozásból (persze külsõ gazdasági hatások beleszólnak, de még mindig tisztább képet kapsz).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Ha 4x jobban szerették volna, akkor most nem 990 forint lenne az ára. :-)

Egyet ne feledj. Az ember a hobbijára mindig szívesebben költ, legyen az cigi, film, játék, könyv (bár errõl mondanak le a leghamarabb) és az élelmiszerekre.

Ha kevés a pénz, nem vesz ruhát, se ékszert, de a hobbijára és az ételre költ (még ha "szart" is eszik és az olcsóbb játékokat/filmeket veszi).

Gazdasági válság, nincs pénz kenyérre, de a Madonna koncertre (legolcsóbb jegy 60 ezer forint) pillanatok alatt elkelt (1 nap sem kellett), AC/DC-re detto. És a hiedelmekkel ellentétben nem csak a gazdagok és külföldiek mennek el. Érdemes lenne megnézni. Nem sajnálom tõlük, nem azért írtam, csak a hobbi ugye amirõl beszéltem.

Ez elég hülye logika... Én egy ezresért vettem kb egy éve a Joint Task Force-t, az elsõ CD projektes kiadás kifutó darabjai ennyibe kerültek ugyanis. Ugyanebben az idõben az RfB gold kiadás kb 4 ezer volt (még nem sokkal ezelõtt is annyiba került). Akkor ez most mit jelent? Tehát szerined a RfB-t négyszer jobban szerették az emberek?

szerintem tévedsz, szerintem nem jogfüggõ. A deepsilver még van, a jogok gondolom nála vannak, voltak, mint kiadónál.

honnan tudod, hogy hányezres miezres ? Én nem ismerem a számokat, de abból kiindulva, ami körülvesz és amit látok, szerintem a pc-s, konzol játékvásárlás is megcsappant. Sok céget, boltot tudok ami bezárt. Lassan örülnek az emberek, ha kenyér lesz. Legalábbis ha a történések tartják az irányt... itt is ez a trendi, mindenhol.

Lehet. Sose leeht tudni. Elképzelhetõ, hogy 3 hónap múlva 2 ezer forint alatt megkapod a CW-t.

(Worldshift volt ilyen. Hûde fasza gáma, nyílt béta multi stb, aztán nagy kuss és megláttam Ezt Vedd Meg sorozatban 2 ezer alatt:))

Meg egyre többen vásárolnak. GS-en is ott viccelõdnek a magyar listán, hogy biztos százas nagyságrendû. Hát a fenéket. Ezres, a nagyobb címek tízezres példányban kelnek el, ami tökéletesen elég.

Ha valami 990Ft, akkor ott már lejártak a jogok vagy tévedek? Mert magyar szemmel is kurva olcsó. :) (figyelembe véve, ohgy ez még dobozos kiadás).

áááá 8 éves most, de 5 évvel korábbi gáma a swine, az rfbhez képest nah.

gondolom rárohadt a nyakukra az RFB, ha 100ért kapható, persze gold, akkor én is veszek. :-) Szerintem a CP:CW ugyanerre a sorsra jut, de mivel ahhoz nincs és nem lesz pecs, ezért azt ha annyi lesz, hát 50 forintért sem veszem meg.

de én az akarok lenni. :-)

Igazad van, gondolom a válság (amihez "stormosok" is asszisztáltak - benyögéseikbõl nem nehéz kitalálni, hogy a szavazati jogukat mire fecsérelték :-) oda is beköszönt... (tényleg, Carlos, van már állásod ? Ha nincs még, akkor tartalékolj minimum 2012-ig, amit tudsz, utána már talán lesz.)
Csakhogy a Panzers 2 évvel öregebb játék, a Swine meg 8 év és mégis többet ér a piac szerint (1190 HUF), ráadásul hiánycikk. :-)
Hogy a JTF lesz e 990.- ? Hát nem tudom, már sem a pcdome-n, sem a cdgalaxisban nem lehet kapni, míg emezeket igen.

Légy szíves, ne legyél buta (micsoda kérés...).

CD galaxisnál minden mejelenõ játék -10%, ha neten rendeled meg (de személyesen is át leeht venni, csak neten kell megrendelni). Ez 1 éve így van. Minden játék. Figyeld a "számat": MINDEN játék. :)

Akkor Panzers is volt 990FT, sõt a Phase 2 is, sõt JTF is lesz. Majd meglátod. RfB amúgy jó játék, de nekem a Panzers-szek mindig is jobban tetszettek (és a JTF is). Ezeket meg is vásárolgattam mind.

Már jóideje annak, hogy megjelent. A kérdés az volt inkább, hogy Mon kiadják -e és mikor.
Ha mégis megveszed, akkor csak magadat hibáztathatod, support nem lesz.
Már most egy 1000essel olcsóbban adják a CDGalaxisnál 7990 HUF.
Ami érdekes, hogy a SWINE 1190 HUF és a Rush for Berlin 990 HUF. 3 hete voltam a Pólus Center 576Kb boltjában és az RFB 990 HUF volt, a Joint Task Force pedig 1990 HUF, vagyis utóbbi annyi, mint az RFB+RftB gold dobozban. Úgy látszik, hogy nem csak nekem lesújtó a véleményem az RFB-rõl... <#vigyor2>

Carlos
No, azoknak akik aszitték sose lesz bóti verzió, meg doboz kellnekik mindenképpen:
CDGalaxis

Þór vígi þessi rúnar

Ha meg nekem, akkor Cold War. :) (Vagy inkább tedd félre és warez után dönts.)

Ha nekem kellene választani, akkor inkább BiA 3...

El se hiszem de tényleg megjelent. Bocsánatot kérek...nem hittem volna.

Na most meg vegyem-e vagy inkább a BIA3 magyarul? Ez itt a kérdés.

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Meghalt Breyer Zoltán. Kérdezném, hogy a CW szinkronjában részt vett-e?

Nem baj az. A faszom tele azokkal, akik úgy osztályoznak, mint a többiek, aztán meg szubjektivitásról pofáznak. Így meggondolva legyen 5/10, ha a tesztelõ úgy érezte.

Carlos
Érdekes szemlélet meglátni az 50%-ot, amikor van 84 out of 100, 8 out of 10 is.
Ez valami elõfilter lehet itt...

Þór vígi þessi rúnar

Ja most néen nem 50%, hanem 5/10. Nem mindegy.